micke Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 micke, ova je strava, to je fotografija??? Jeste i to integralna verzija, ali "malko" fotošopitana.
leptirica Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Sinocni snimci iz Knez Mihailove (Pentax digitalna kamera)Izlozba studenata Fakulteta likovnih umetnosti:Nadmorska visina (Knez Mihailova)
Pontijak Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 (edited) Bravo Micke!!:)poDpisujem! :)i dodajem:Bravo CowBoy za vinske case :)i stavljam o5 malo ManasijeBy pontijak Edited July 1, 2008 by Pontijak
hoffnung Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 jeste da sam novi, ali mi nedostaje: gde je indy? i prilog:
Pontijak Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 uh uh uh uh prelepe fotke photogazing!!! a jest', nedostaje Indy ovde :(
micke Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 jeste da sam novi, ali mi nedostaje: gde je indy? i prilog:što bi rekao uvređeni gorepomenuti g-din: "možda bi ipak ovaj, ionako dobar niz, bio bolji bez kolora"
Zmitjkoe Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 I see a red door and I (don't) want to paint it black... SigmaOnima koje to interesuje: ostra ova Sigma!!! Plasio sam se da cu dobiti losu kopiju ali je sve ispalo odlicno (naravno slika je malo "naostrena" u PS ali, pravilo kaze, samo ostra slika moze da se izostri.
Recommended Posts