Frank Pembleton Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Morali su, da nisu mogli bi da zatvore radnju...Svi ostali nisu ni bili nesto preterano zainteresovani...
ArleKino Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Sport Klub u BiH prenosi samo Total TV. Konkurencijsko vijece je zbog toga kaznilo Sport Klub sa 125.000,00 KM (oko 63.000,00 eura) no SK i dalje ide po svom. Nema li nekih naznaka da ce se to promijeniti?
James Marshall Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 SK i Total su ekipa. Valjda SK traži previše po korisniku od provajdera (7 km po glavi) da se ovima ne isplati da ih uvode. To mi reče drugar koji je direktor jedne bosanske privatne TV. Slaba vajda da će se šta mijenjati skorije. Don't shoot the messenger.
colonelo Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 SK u FBiH ide i preko Telemacha, kablovskog operatera koji je takođe u vlasništvu United Group i pokriva par većih gradova - Sarajevo, Zenicu, možda i Tuzlu i Mostar. Mislim da nijedan veći kablovski operater u RS nema SK kanale i tu ih se može gledati samo preko Totala. Moguće je da se SK emituje preko par manjih lokalnih operatera koji pokrivaju po opštinu - dvije. Problem je što SK od svih operatera zahtijeva da njihov paket ide u osnovnom paketu kanala i da se plaća po par KM (minimalno 3 KM) po svakom pretplatniku, što se operaterima ne isplati. Konkurencijsko vijeće ih je kaznilo zbog toga što takvi uslovi ne važe za operatere u vlasništvu United Group (Total TV i Telemach).
Reaktor Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Nestali su mi ovi kanali na D3 SBB: History, RTS HD, Cinestar, N1 HD, Nova HD Ove sam primetio da nedostaju, moguće da još neki ne rade. To traje već danima (ne znam tačno koliko). Ima li još neko od forumaša sličan problem?
Renegade Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Rade svi normalno. Restartuj risiver, najbolje na dugme pozadi, pa vidi da li se vratilo.
Milosh76 Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Da li je tacno da SBB uvodi Arenu negde najesen, septembar ili tako nesto? To sam cuo od predstavnika sbb koji je ubacivao reklame u mojoj zgradi! Doduse i on se ogradio po sistemu "prica se po firmi", ali eto, da pitam ovdasnje insajdere!
radisa Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Pitaću u utorak, ali koliko znam, šanse za to su oko 0%.
James Marshall Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Veće su šanse da Arena propadne, a ako budu na ivici provalije, ovi iz SBB će rado da ih poguraju.
renne Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Pa valjda će nekako rasporediti na sedam kanal koliko ide
Recommended Posts