5 hours ago5 hr Razumem tvoje ocekivanje. Ali realno, od toga nece biti nista, i zna se zbog koga...neka me demantuje njihovo saopstenje i konacno ukljucenje programa UM u njihovoj ponudi. Edited 5 hours ago5 hr by TWEN FM
5 hours ago5 hr On 21. 6. 2025. at 12:30, kud u maglu Simoviću said:dobio i prihvatio ponudu oriona za produžetak ugovora2.5 Gb za 1775 din za dve godine trajanja ugovoraza šta je to? internet, telefon?ja u selu imam ponesi net A1 za 800 dinara 20 Gba za telefon Start A1 za 1000 dinara sa 3 Gb, viberom i sasvim dovoljnim impulsima-
4 hours ago4 hr To kumsovo je Gbps tj. gigabiti u sekundi, brzina prenosa neograničenog interneta putem optike.A gepratovo su GB, tj. gigabajti, odnosno ukupna dozvoljena količina prenetih podataka tokom tarifnog perioda od mesec dana.Malo b označava bit, a veliko bajt. Edited 4 hours ago4 hr by vememah
4 hours ago4 hr 1 hour ago, vememah said:To su tvrdili i prošle nedelje.https://x.com/YettelSrbija_tw/status/1937584052342497617https://x.com/YettelSrbija_tw/status/1938586907706822917Mozda sam naivan, ali ja verujem Dajani i Jeleni..
3 hours ago3 hr 24 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Mozda sam naivan, ali ja verujem Dajani i Jeleni..Ni Dajana, a ni Jelena ne rekose do kraja juna koje godine ce se zavrsiti modernizacija tako da nisu slagale.
3 hours ago3 hr Kraj juna je danas i nema naznake da se nesto promenilo! Nece oni ni sutra, ni preksutra nista da urade. Oni samo cekaju "instrukcije" i zna se od koga...
3 hours ago3 hr Naravno, i ja da sam tamo i kad bi im bio musterija, isao bi im svakodnevno na ..rac, dok ne bi konacno uradili nesto.
23 minutes ago23 min On 28. 6. 2025. at 16:21, Milosh76 said:Mene brine sto mogu da kazu, od 1.7. je sbb Yetell i onda N1 i Novu prebace na kanale 500 i nesto, a da mogu da se gledaju ko plati najskuplji paket.Mislim da su ugovorom definisali da Nova S i N1 moraju da budu u prvih 10 pozicija. Zato su N1 odmah prebacili na broj 10, inače bi ga vrlo rado prebacili daleko.