Jump to content

Kablovska TV

Featured Replies

Razumem tvoje ocekivanje. Ali realno, od toga nece biti nista, i zna se zbog koga...neka me demantuje njihovo saopstenje i konacno ukljucenje programa UM u njihovoj ponudi.

Edited by TWEN FM

• Replies 9.5k
  • Views 945.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sto da ne, kako sos kanal postoji 30 godina

• Ayatollah
    Ayatollah

SBB i Yettel će ići u merdžer sigurno, tako će napraviti provajdera koji ima i fiksnu i mobilnu telefoniju i TV i Internet. Yettel ima i dosta sopstvene infrastrukture, što je bivša Telenorova i Mobte

• to u prevodu znaci da "analiticar" nema pojma o cemu prica. 

Posted Images

On 21. 6. 2025. at 12:30, kud u maglu Simoviću said:

dobio i prihvatio ponudu oriona za produžetak ugovora

2.5 Gb za 1775 din za dve godine trajanja ugovora

3_6_Roentgen_not_great_not_terrible.gif

za šta je to? internet, telefon?

ja u selu imam ponesi net A1 za 800 dinara 20 Gb

a za telefon Start A1 za 1000 dinara sa 3 Gb, viberom i sasvim dovoljnim impulsima-

ovo je samo internet(brzina), bez obzira na potrošnju

To kumsovo je Gbps tj. gigabiti u sekundi, brzina prenosa neograničenog interneta putem optike.

A gepratovo su GB, tj. gigabajti, odnosno ukupna dozvoljena količina prenetih podataka tokom tarifnog perioda od mesec dana.

Malo b označava bit, a veliko bajt.

Edited by vememah

24 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Mozda sam naivan, ali ja verujem Dajani i Jeleni..

Ni Dajana, a ni Jelena ne rekose do kraja juna koje godine ce se zavrsiti modernizacija tako da nisu slagale.

fantom

Kraj juna je danas i nema naznake da se nesto promenilo! Nece oni ni sutra, ni preksutra nista da urade. Oni samo cekaju "instrukcije" i zna se od koga...

Ali to nije razlog da ih ljudi ne pitaju.

Naravno, i ja da sam tamo i kad bi im bio musterija, isao bi im svakodnevno na ..rac, dok ne bi konacno uradili nesto.

On 28. 6. 2025. at 16:21, Milosh76 said:

Mene brine sto mogu da kazu, od 1.7. je sbb Yetell i onda N1 i Novu prebace na kanale 500 i nesto, a da mogu da se gledaju ko plati najskuplji paket.

Mislim da su ugovorom definisali da Nova S i N1 moraju da budu u prvih 10 pozicija. Zato su N1 odmah prebacili na broj 10, inače bi ga vrlo rado prebacili daleko.