Jump to content

Kablovska TV

Featured Replies

Ne postoji jer ih nema na tom satelitu odakle emituje msat

Edited by fusion_

• Replies 9.5k
  • Views 954.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sto da ne, kako sos kanal postoji 30 godina

• Ayatollah
    Ayatollah

SBB i Yettel će ići u merdžer sigurno, tako će napraviti provajdera koji ima i fiksnu i mobilnu telefoniju i TV i Internet. Yettel ima i dosta sopstvene infrastrukture, što je bivša Telenorova i Mobte

• to u prevodu znaci da "analiticar" nema pojma o cemu prica. 

Posted Images

19 hours ago, Milošica said:

Možda produže još dve neđelje.

A onda vrv ćao arene premiumi za slabije pakete.

Mene brine sto mogu da kazu, od 1.7. je sbb Yetell i onda N1 i Novu prebace na kanale 500 i nesto, a da mogu da se gledaju ko plati najskuplji paket.

Nece ih ugasiti, jer kao ne smeju, ali mogu da im smanje gledanost na 5% ili koliko vec ljudi placa najskuplji paket kod sbb.

Na Benchu više korisnika najavljuje da će se uskoro uslovi korišćenja znatno pogoršati.

singapurcanin:

Izgleda da uskoro zaista kreću novi paketi, zapravo biće samo dve opcije za odabir paketa, valjda M ili L (slabiji ili jači ). Nejasno je još uvek koji će kanali ostati u kojim paketima korisnicima koji su još pod važećim ugovorima. Uglavnom, biće znatno skuplje ako želiš sve da gledaš, jer će npr. arena premium i hbo sigurno biti zajedno u tom skupljem paketu.

> Odakle ta informacija?

Info od zaposlenog čoveka u sbb.
Inače, na sve to još će i naplaćivati za drugi tv ''iznajmljivanje'' kako kažu dodatnog boxa ili dodatne cam kartice za 350 dinara.

Do 15. jula se još zvanično ništa neće znati u vezi novih paketa.

Arsen Lupin:

Na zalost arene ce biti podeljene po paketima ( bar sam takav info dobio )

alsamblesav:

Pravićemo SBB od blata. Uskoro kreću Yettel-ovi paketi i cene, a nakon toga i provizija od 65 dinara za plaćanje na šalterima SBB-a.
Umesto 600/60 biće 500/50.
SBB tehnička podrška prelazi u podizvođače.
Srećno nam bilo sa Yettel-om i MTS-om.

Baš me zanima kako 'e se odnositi prema nama koji imamo važeći ugovor sa sbb-om do aprila sledeće godine, i to Eon duo full.

24 minutes ago, Arkadija said:

Baš me zanima kako 'e se odnositi prema nama koji imamo važeći ugovor sa sbb-om do aprila sledeće godine, i to Eon duo full.

Moguće da će ići na bezobrazluk :

"Dozvoljavamo vam da raskinete ugovor bez penala, ako niste zadovoljni novim uslovima"

On 28. 6. 2025. at 11:59, đorđe geprat said:

postoji li način da se kao u varijanti sa TOTAL TV, N1 i NOVA nakače na ovaj moj MTS sat?

Zašto ne kontaktiraš ove za prepaid:

https://telemach.me/eon-paketi/eon-sat-light-prepaid/

Ono. Ako može, može... Ako ne. Jbg probao si. Pišeš mail, brzo odgovaraju.

Tanjir je najlakše podesiti ako može...

58 minutes ago, Arkadija said:

Ja sam pre mesec-dva produžio sa sbb na dve godine. Prva godina 50%.

Za arene mi ne pada na pamet da doplaćujem. Dabogda se ugasili.

ali zašto bi sad sve ovo radili? zar ne žele da ih dočekaju kao oslobodioce od zlog Šolaka

Možda je to taktika obrnute psihologije da oteraju ljude sa SBB platforme ka Yettelu (posledično i MTS-u) i da tako smanje domet zlog N1, pošto je očigledno najvažnije naći način da se ta priča ubije pre bilo kakve tržišne utakmice sa partnerskom kvazi konkurencijom.

@đorđe geprat

Ja sam skoro 15 godina trošio srpski Total TV na lokaciji u Boci tongue Kotorskoj, niko me nikad nije pitao ništa,

Uplatim paket, oni puste signal toeto. Ako u toku godine vetar nešto drkne tanjir pa ga malo pomeri (desilo se možda ukupno 2 puta), zovem lokalnog čoveka on to skocka, idemo dalje... razmišljam ako je moglo u tom smeru, što ne bi moglo i u suprotnom?! Ono, satelilt je gore pa je gore, šta se njega tiče dal ga tanjirom vata neko iz Lastve ili s Kosmaja lol

Baš ih pitaj...

57 minutes ago, ducca said:

Možda je to taktika obrnute psihologije da oteraju ljude sa SBB platforme ka Yettelu (posledično i MTS-u) i da tako smanje domet zlog N1, pošto je očigledno najvažnije naći način da se ta priča ubije pre bilo kakve tržišne utakmice sa partnerskom kvazi konkurencijom.

Nego, jel izdaju saopštenja sa N1 zašto ih nema na Yettel-u?

Da li ozbiljno ocekujes bilo kakvo saopstenje Yettel-a? I sam znas da od toga nece biti nista.

On 21. 6. 2025. at 12:30, kud u maglu Simoviću said:

dobio i prihvatio ponudu oriona za produžetak ugovora

2.5 Gb za 1775 din za dve godine trajanja ugovora

3_6_Roentgen_not_great_not_terrible.gif

O jebote, jel ti treba podstanar...

53 minutes ago, TWEN FM said:

Da li ozbiljno ocekujes bilo kakvo saopstenje Yettel-a? I sam znas da od toga nece biti nista.

Zapravo očekujem. Prošli put su rekli da će da srede softver do juna/jula i da će tad da ubace N1