Jump to content

Kablovska TV

Featured Replies

Telekom ima i Federalnu TV koja ima iznenađujuće dobar filmski i serijski program

• Replies 9.4k
  • Views 934k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sto da ne, kako sos kanal postoji 30 godina

• Ayatollah
    Ayatollah

SBB i Yettel će ići u merdžer sigurno, tako će napraviti provajdera koji ima i fiksnu i mobilnu telefoniju i TV i Internet. Yettel ima i dosta sopstvene infrastrukture, što je bivša Telenorova i Mobte

• to u prevodu znaci da "analiticar" nema pojma o cemu prica. 

Posted Images

Da, relativno skoro su uveli vraćanje na njoj pa je zgodno povremeno proveriti šta su emitovali.

On 6. 4. 2025. at 8:29, Mindaugas Žukauskas said:

Kakva je priča sa ovim Telekomovim poskupljenjem? Da li može da se izađe iz ugovora bez posledica? Nikakav sms niti mejl nije poslat, valjda su samo objavili na svom sajtu

On 6. 4. 2025. at 16:42, Jimmy Kowalski said:

Mozes da probas da se zalis, ali nema garancija da ce uvaziti, cak i da su prekrsili tvoja prava. Ja sam pod UO kos SBB-a, zalio se prosli mesec na poskupljenje pretplate iako su se sami obavezali da nema promene dok traje UO, i nista. Prave se u fazonu moze im se..

Mali update ove situacije, pisao sam mejl na supernova.blabla da hoću da mi dostave dokaz da sam obavešten o promeni cene, kako bih prosledio ratelu. U narednih nekoliko dana račun za mart na aplikaciji je umanjen sa 7000 na 700 dinara (?! štagod). Ostavio sam to tako neplaćeno. Sledeći mesec mi opet stiže (uvećan) račun - 7k dinara. Uložim još jedan prigovor i posle par dana ih pozovem. Kažu uvažen je prigovor, i računi će ubuduće biti kako je potpisano u ugovoru (6k), a ovo što je dolazilo po 7k da platim D

Platim onih 700 din za mart, i 7000 za april, i pravim se toša. Danas mi stigao račun za maj, sve vraćeno na kako je potpisano - 6k. Long story short, zavrnuli su sami sebe za par hiljada, verovatno ljudska greška, kad su račun za mart umanjili za 6 hiljada.

Prema tome, ima smisla žaliti se, ovo je neki ako prođe prođe sistem.

On 4. 6. 2025. at 16:59, ducca said:

Optika + Eon aplikacija na TV-u (pozajmiti od nekoga), trenutno ne postoji bolja, a ni povoljnija kućna opcija. Imam Yettel tv i net a zapravo čim upalim tv idem pravo na Eon app - bolja slika, brži odziv, lakše i brže premotavanje, plus N1 i NovaS. Da sam znao uzeo bih samo net onomad kad sam zaključivao ugovor (doduše Eon su otključali par dana posle toga jbg).

Meni od nekog trenutka početkom aprila (kada su počela ova tumbanja) ne funkcioniše EON aplikacija instalirana na Yettel box-u. Izlazi mi poruka sa naslovom Obaveštenje - bez ikakvog dodatnog obaveštenja i samo jednim dugmetom "Pokreni ponovo", kada se ponovo podigne aplikacija ide sve u krug. I u više razgovora sa korisničkom službom, nisu uspeli da reše problem. Jel koristiš aplikaciju sa naloga koji je full, ili EON TV van mreže?

App mi je instalirana direktno na TV, a nalog je klasičan SBB nalog (ne znam paket), pozajmljen naravno, nije van mreže (koji sam inače koristio i plaćao dok nisu otključali pa sam odjavio). Za sad sve funkcioniše bez problema.

Prebacio sam se sa MTSa na Yettel kablovsku. Imam stupid TV, 49 inca. Elem, slika mi je... pa kao da se razbija na milion sitnih kockica. Bila je bolja kod MTSa. Ono sto je smesno je sto je infrastruktura ista, Yettel je samo povezao svoj uredjaj na vec postojeci opticki kabl koji mi je MTS ubacio.

Pustio sam HDR i malo je bolje al opet daleko od onog kako je bilo. Neki savet?

Na boksu idi na podešavanja>video podešavanja, pa tu vidi, koliko se sećam ima tu nekih opcija kao kod EON

Ako imaš mogućnost veži boks preko UTP LAN kabla.

44 minutes ago, dvb-t manijak said:

Na boksu idi na podešavanja>video podešavanja, pa tu vidi, koliko se sećam ima tu nekih opcija kao kod EON

Ako imaš mogućnost veži boks preko UTP LAN kabla.

Mislis na aplikaciju koja mi se otvara na TVu? Inace vezan je preko UTP pa na HDMI. Jedino razmisljam da mozda uzmem drugi HDMI, ovaj mi je stari.