Jump to content

Kablovska TV

Featured Replies

10 hours ago, jorma shparga said:

Nevezano za N1 ukidajuci momenat, zasto bilo ko koristi Orion?

Zato što imaju najbrži a dobar internet po odličnoj ceni, koja je daleko niža od većine ostalih, koji često i ne daju internet bez tv-a ili fiksnog (kako ko).

Znam više ljudi koji su odjavili kablovsku, a ostavili internet, a Orion je keva za to. Imaš internet za sve, a na tv prikačiš parče žice* i gledaš DVB-T2 za džabe.

*ako nekoga zanima, napisaću uputstvo za pravljenje te sobne antene koja se ne vidi

• Replies 9.4k
  • Views 934.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sto da ne, kako sos kanal postoji 30 godina

• Ayatollah
    Ayatollah

SBB i Yettel će ići u merdžer sigurno, tako će napraviti provajdera koji ima i fiksnu i mobilnu telefoniju i TV i Internet. Yettel ima i dosta sopstvene infrastrukture, što je bivša Telenorova i Mobte

• to u prevodu znaci da "analiticar" nema pojma o cemu prica. 

Posted Images

Šta je zapelo kod Yettela pa ne mogu da ubace 2 kanala?

Ovo sve više liči na sačekušu za UM.

Yettel ih ne ubacuje, Orion ih izbacuje, Mitrovic ih otkazuje...

Mada ovo sa Pinkom deluje vrlo neuverljivo, oni i onako nemaju gde sa tim Grandom nego na Novu, a koliko je pametno da se Grand otera tamo kad se publika Granda sigurno dosta preklapa sa glasačima vladajuće.

Ovako im je bolje da umetnu Minut dva pre, u, i posle tih Grand emisija...

u vezi oriona i n1 jedino cudno je kako se n1 uopste i nasla na listi orion kanala i opstala do sad

djinovic & co su bili medju prvima koji su pretrcali iz ds zagrljaja u zagrljaj nove vlasti, odnosno sns

i u punom smislu i kapacitetu (naravno na stetu i preko ledja sopstvenih radnika) pruzili usluge kompanije novim gazdama

RingeRaja @ Bench forum:

Info od prijatelja koji radi u orionu - proveren, istinit, pa pišem ovde, iako je razlog gašenja čista politika, sa eventualnim primesama korupcije i reketa.
Dakle, Đinović, vlasnik, se juče sastao sa određenom osobom (samo to znaju, jer znaju da je išao popodne na sastanak), čiji poziv nije odbio (nije hteo ili nije smeo), a nakon toga je obavestio viši menadžment da skidaju N1 sutra. Nije bilo obrazloženja, zamolio ih je da ga ne pitaju ništa, samo ih je informisao, tako da niko u orionu nema pojma zašto se ovo desilo, a niko ne želi da gura nos gde mu očigledno nije mesto.
Dakle, ili je dobio ponudu koja se ne odbija ili je morao to da uradi...šta god da je, bilo je na prepad.

https://forum.benchmark.rs/threads/orion-telekom-nije-tema-za-orion-tv-aplikaciju.229973/post-7484177

Jel jos neko ima problem da otvori benchmark forum? Meni samo prikaze beo ekran..

11 hours ago, Voba said:

Šta je zapelo kod Yettela pa ne mogu da ubace 2 kanala?

Ovo sve više liči na sačekušu za UM.

Yettel ih ne ubacuje, Orion ih izbacuje, Mitrovic ih otkazuje...

Mada ovo sa Pinkom deluje vrlo neuverljivo, oni i onako nemaju gde sa tim Grandom nego na Novu, a koliko je pametno da se Grand otera tamo kad se publika Granda sigurno dosta preklapa sa glasačima vladajuće.

Ovako im je bolje da umetnu Minut dva pre, u, i posle tih Grand emisija...

Više je nego očigledno. Mislim da se sada jedino postavlja pitanje na koji način će uspeti da izadju iz te ugovorne obaveze bez da ih ikada i uvrste u ponudu, plus uspeju da ih sklone i sa exSBB platforme.

S druge strane N1 je blokirao sopstveni besplatni stream na teritoriji Srbije. Kao da i žele da ih što manje ljudi gleda.

15 minutes ago, fusion_ said:

S druge strane N1 je blokirao sopstveni besplatni stream na teritoriji Srbije. Kao da i žele da ih što manje ljudi gleda.

Idioti.

Sećate se da sam najavljivao da će i SBB pre ili kasnije ukinuti N1 i Novu, pa mi je rečeno da ne mogu to da rade jer je to deo ispregovaranog ugovora, itd.

Nemojte posle da bude surprised pikachu. Ovo sa Orionom je samo prvi korak.

Pa i SBB ce pre ili kasnije biti ukinut.

Smešna je ova kuknjava Božića da ga izdaju provajderi. Stvarno, ko se tome mogao nadati?!

Nije smesno nego zalosno.

20 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Na ovom linku tj topicu ne nalazim komentar koji si okacio. A zanima me razvoj situacije jer imam i tel u okviru paketa.

Mada moje iskustvo dopisivanja sa njihovom pravnom sluzbom nije pozitivno, uvek vrte isti odgovor. Ali da vidim sta ce sad biti. Ukidanje besplatnih minuta je ozbiljno krsenje obecane ponude.

Edit: zanemari prvu recenicu, nije mi ucitao lepo celu stranicu.

Ako ova fora upali, eto meni slobode od SBB, jedino se pitam da li još negde ima da se gleda HRT? SBB ima 1 i 2 (nekada su imali beše i 3, nažalost ukinuli), a 2 i 3 imaju baš dobre filmove i serije.

Telekom ima HRT 3, SBB ne

Ima mts svih 5 (5. je HRT int.) i pride još 4 hrvatska RTL-ova kanala. Ovo dole desno je BBC News, njega zanemari.

YKgXN0X.png

Edited by vememah