23 hours ago23 hr Kad uzmete kanale sa srpskim podacima dobijete Prve i KCN lokalce, a kad uzmete iz ino onda dobijete sve...
23 hours ago23 hr 1 hour ago, vememah said:Zavisi od dužine pretplate, između 6,8 i 12 € mesečno.https://adriatelekom.com/#paketiŠto duža pretplata, to veći rizik da izvisiš ako Lučić (najavljivao je borbu protiv piraterije) uspe da izboksuje da ih zatvore.pa to su odprilike standardne cene za tu vrstu usluge, nešto slično i ja plaćam 950 din
16 hours ago16 hr Šalje mi drugar kako je rešio N1 i NovuS na Total TVu, pa ako nekome pomogne:Podešavanja > Podešavanje sistema (Pin 0000) > FTA Kanali > Traženje satelitskih > Eutelsat 16Način pretrage - Samo FTATransponder - UserTip modulacije DVB S2 8PSKFrekvencija N1 11678 Polarizacija vertikalnaFrekvencija Nova S 11553 Polarizacija horIzontalnaS.R. 30.000Nova i N1 pušteni FTA
16 hours ago16 hr eto, vec ste postovaliverovatno je isto, a ima i video uputstvo :)n1 i nova na total tv Edited 16 hours ago16 hr by cedo
1 hour ago1 hr pre neki dan me zvao čovek iz A1, nudi optiku za internet i TV. bacih pogle na sajt, vredi li ovaj duo plus.nama nove i N1, nekih hrvatskih kanala, višak su mi rusi, dobro je što nema svih onih lokalnih i mađarskih. Edited 1 hour ago1 hr by đorđe geprat
1 hour ago1 hr Nemaju, ali ne svojom voljom, već jer im UG dok je držao SBB nije dozvolio da imaju njihove kanale u ponudi kako niko ne bi mogao istovremeno da ima i Arene i SK, a onda su pri prodaji sklopili ekskluzivu s Yettelovim vlasnicima, Emiraćanima i Česima. Edited 1 hour ago1 hr by vememah