Jump to content

Kablovska TV

Featured Replies

Kad uzmete kanale sa srpskim podacima dobijete Prve i KCN lokalce, a kad uzmete iz ino onda dobijete sve...

• Replies 9.4k
  • Views 923.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sto da ne, kako sos kanal postoji 30 godina

• Ayatollah
    Ayatollah

SBB i Yettel će ići u merdžer sigurno, tako će napraviti provajdera koji ima i fiksnu i mobilnu telefoniju i TV i Internet. Yettel ima i dosta sopstvene infrastrukture, što je bivša Telenorova i Mobte

• to u prevodu znaci da "analiticar" nema pojma o cemu prica. 

Posted Images

1 hour ago, vememah said:

Zavisi od dužine pretplate, između 6,8 i 12 € mesečno.

9tbxe0V.png

https://adriatelekom.com/#paketi

Što duža pretplata, to veći rizik da izvisiš ako Lučić (najavljivao je borbu protiv piraterije) uspe da izboksuje da ih zatvore.

pa to su odprilike standardne cene za tu vrstu usluge, nešto slično i ja plaćam 950 din

Šalje mi drugar kako je rešio N1 i NovuS na Total TVu, pa ako nekome pomogne:

Podešavanja > Podešavanje sistema (Pin 0000) > FTA Kanali > Traženje satelitskih > Eutelsat 16

Način pretrage - Samo FTA

Transponder - User

Tip modulacije DVB S2 8PSK

• Frekvencija N1 11678 Polarizacija vertikalna

• Frekvencija Nova S 11553 Polarizacija horIzontalna

S.R. 30.000

Nova i N1 pušteni FTA

eto, vec ste postovali

verovatno je isto, a ima i video uputstvo :)

n1 i nova na total tv

Edited by cedo

pre neki dan me zvao čovek iz A1, nudi optiku za internet i TV. bacih pogle na sajt, vredi li ovaj duo plus.

nama nove i N1, nekih hrvatskih kanala, višak su mi rusi, dobro je što nema svih onih lokalnih i mađarskih.

Edited by đorđe geprat

Zovi čoveka i teraj ga u MP3.

Koji su A1 đubretari... nemaju N1 i Novu u ponudi.

Nemaju, ali ne svojom voljom, već jer im UG dok je držao SBB nije dozvolio da imaju njihove kanale u ponudi kako niko ne bi mogao istovremeno da ima i Arene i SK, a onda su pri prodaji sklopili ekskluzivu s Yettelovim vlasnicima, Emiraćanima i Česima.

Edited by vememah

Kad su pokrenuli uslugu televizije, SBB ih je odj jer su vec ugovorili Arene, a i sam Xplore TV je radjen po slicnom principu ko i EON pa nisu hteli i u tom pogledu konkurenciju da prave sami sebi.

Sad prava na UM kanale ima Yettel i ne verujem da ce ih ustupiti A1 tek tako… Sansa je sada malkice veca ali ipak mrka kapa.

pronađem oba kanala po ovim parametrima, izaberem, pritisnem plavo dugme da sačuvam.

pogledam listu kanala, a njih nigde nema.

negde grešim ili sam baksuz čiji ruter ne može da memoriše?

Meni su prvi otpozadi. Neki sat info je nula, pa kad krenem unazad, nova s je 444, a n1 443. Dodao sam ih u favorites, sve je kako treba.

On 19. 4. 2025. at 12:03, vememah said:

Nemaju, ali ne svojom voljom, već jer im UG dok je držao SBB nije dozvolio da imaju njihove kanale u ponudi kako niko ne bi mogao istovremeno da ima i Arene i SK, a onda su pri prodaji sklopili ekskluzivu s Yettelovim vlasnicima, Emiraćanima i Česima.

Ali zato imaju Informer :D

On 21. 4. 2025. at 16:40, Zico said:

Meni su prvi otpozadi. Neki sat info je nula, pa kad krenem unazad, nova s je 444, a n1 443. Dodao sam ih u favorites, sve je kako treba.

blago tebi. )

i dalje ne mogu da snimim kad se pojave.

verovatno je do starijeg rutera. ovde je interfejs crn i jednostavniji nego na slici iznad.

na hotbirdu ništa ne nalazim.

On 19. 4. 2025. at 19:28, DrIlic said:

Kad su pokrenuli uslugu televizije, SBB ih je odj jer su vec ugovorili Arene, a i sam Xplore TV je radjen po slicnom principu ko i EON pa nisu hteli i u tom pogledu konkurenciju da prave sami sebi.

Sad prava na UM kanale ima Yettel i ne verujem da ce ih ustupiti A1 tek tako… Sansa je sada malkice veca ali ipak mrka kapa.

Yettel u fazonu - nama ne trebaju, drugima ne damo ekskluzivu covid19

istrpeću "novi total" ovde u selu još 9 meseci a onda neka skinu tanjir. ako A1 uspe da mi da dobar "kućni" net za 1400 dinara a EON bude funkcionisao kao do sada dovoljno mi je. ovaj sadašnji "ponesi" sa 20 GB za 700 dnara funkcioniše OK.

@Max Morlock momak iz A1 mi je "sa žaljenjem" priznaju da nemaju ali da se nada da će moći da ponudi (jednog dana)