Thursday at 19:111 day Sad radi i kod mene. Pre nekih sat vremena nije bilo programa broj 30 - arena premium 1.
Yesterday at 05:481 day Sa RTV foruma:N1 je trenutno otključan na Eutelsat 16E - 11678 V. Nova S isto - 11554 H.To znači da oni koji su izgubili te dve stanice mogu ručno da ih memorišu i gledaju sve dok im mts ne preusmeri antenu na Astru ili dok se ponovo ne skrembluju.Takođe, oni koji imaju antenu usmerenu (i) na taj satelit mogu da besplatno gledaju ta dva kanala bez obzira što nisu pretplatnici Total TV-a.
Yesterday at 07:391 day AdriaTelekom je piratska lista kanala.Imaju par kanala legalno, to su Kopernikus grupa i Pink, mada izgleda da su i sa Pinkom završili jer sada i kod tih kanala stoji da je source m3u8.Zanimljivo je da reklamiraju exkluzivno UM.kanale ali im i oni i dalje idu sa piratskih izvora od kojih su mislim najlošiji oni za Grand i Novu BH.Oni drže sve kanale pa kad s nekim sklope dil onda te kanale zvanično i nude, a kad dila nema onda ih i dalje nude piratski...
23 hours ago23 hr Kako da preusmerim na satelitu, osecam se kao Del boj i Rodni kada su maknuli antenu sa aerodroma
23 hours ago23 hr 1 hour ago, vememah said:Sa RTV foruma:To znači da oni koji su izgubili te dve stanice mogu ručno da ih memorišu i gledaju sve dok im mts ne preusmeri antenu na Astru ili dok se ponovo ne skrembluju.Takođe, oni koji imaju antenu usmerenu (i) na taj satelit mogu da besplatno gledaju ta dva kanala bez obzira što nisu pretplatnici Total TV-a.joj, imam pokojni total i očajnu majku jer je dane provodila uz n1. šta tačno treba da uradim? kako da dođem do tih kanala? hvala.
23 hours ago23 hr Različito je na različitim satelitskim prijemnicima, probaj na nekom od ovih linkova da nađeš uputstvo za svoj ako ne znaš gde je.https://www.google.com/search?q=uputstvo+fta+kanali+site%3Atotaltv.tv+filetype%3ApdfPo pravilu u meniju treba pronaći stavku ručnog dodavanja FTA (neskremblovanih, tj. besplatno dostupnih) kanala pa upisati ove parametre i pronaći te kanale jedan po jedan.Nova S je sada FTA na Eutelsat 16A na:11554MHz Horizontalno DVBS2 8PSK SR: 30000k FEC 3/4N1 je sada FTA na Eutelsat 16A na:11678MHz Vertikalno DVBS2 8PSK SR: 30000k FEC 3/4Izvor ovih podataka je korisnik poglavicas na Benchmark forumu. Edited 23 hours ago23 hr by vememah
23 hours ago23 hr hvala, vememah. pokušaću kasnije. još dva pitanja za upućene. kome otkazujem total tv? mts-u? drugo, imate li iskustva sa eon smart box? ima li to smisla? starija sugrađanka ne pristaje na komp, tablet, telefon je sitan. volela bih da joj omogućim da i dalje prati ove kanale na tv-u.
23 hours ago23 hr 3 minutes ago, Frau Gabrijela said:kome otkazujem total tv? mts-u?Mtsu3 minutes ago, Frau Gabrijela said:drugo, imate li iskustva sa eon smart box? ima li to smisla?Ok to radi, samo treba malo podučiti stariju osobu da koristi ali nije strašno.
22 hours ago22 hr 1 hour ago, Voba said:AdriaTelekom je piratska lista kanala.Imaju par kanala legalnoDa definitivno su mi sumnjivi. Juče su mi pustili kanale...al nema ništa od sporta, definitivno nije ono što sam video kod prijatelja...Uglavnom orijentisano ka zabavi, muzici, ok tu su N1 i Nova S, al to imam i sad i imaću valjda na SBB-Jebtel kablovskoj i dalje, beše bio neki ugovor o tome...a računam i da će za koji mesec svi operateri imati N1 i Novu S... na pozicijama 0 i 1 ili će bar na 1 i 2 oslobođeni PTC prenositi isti sadržaj Do tad će se i na SAT Totale vratiti a Šolak će otkupi nazad SBB za 1 evro (A Đilas da preuzme Telekom Srb )Enivej, pošaljem poruku Adriji da nisam zainteresovan jer nema sporta, a oni će meni na to: Sačekajte sad ćete dobiti... I zaista, pola minuta kasnije na mojoj listi još punqrac novih kanala, sve Arene, SKslo i svašta još nešto, al ono baš svašta...Jesu mutni, fakat 😉I konačno zovem prijatelja i pitam ga za Adriju kako to da sam kod njega video sve živo a u početku oni meni šalju neku bedu, pa kad su videli da ih odjebavam oni dopunili... I onda saznam poreklo njegove Adrije - gazda Adrije (!!) lično mu je instalirao Adriju sa nalogom koji ima za promociju kad je nešto bio do njegove firme i video da se ovaj zlopati sa strimovima i nedostatkom (a inače se bavi sportom i jako mu bitno da ima sve) onoga što mu treba u MTS paketu...(Falili su mu SK-ovi). Misterija rešena... Ok, povoljni su, ali definitivno mutni... Plus, EON je mnogo bolja platforma za manipulaciju sadržajem od Adrijine...Ipak, ko ima ok internet i hoće jeftino rešenje sa dosta programa (UG prisutna, naravno) može da zanemari te kao mutljavine, oni očigledno posluju, ide im biznis i rašireni su dosta...Mada, opet, nadam se da će uskoro i Telekom i Jebtel i SBB v2 0 da imaju kompletne i (konačno) pristojne ponude...samo još da završimo to oko AV Edited 22 hours ago22 hr by Max Morlock
21 hours ago21 hr Koliko vidoh na benchu, vlasnici adrie su pre bili vlasnici nettv plus pa su ih prodali sbb-u za dijasporu i napravili ovo. Inače ekipa daniel sat tv iz nekih davnih vremena.Bolje onda uzeti neku kinesku listu sa brdom kanala stranih a ima i sve ovo za male pare. Edited 21 hours ago21 hr by sasha
21 hours ago21 hr 17 minutes ago, sasha said:Koliko vidoh na benchu, vlasnici adrie su pre bili vlasnici nettv plus pa su ih prodali sbb-u za dijasporu i napravili ovo. Inače ekipa daniel sat tv iz nekih davnih vremena.Bolje onda uzeti neku kinesku listu sa brdom kanala stranih a ima i sve ovo za male pare.Da, pisao sam o tome.On 3.4.2025. at 16:24, vememah said:United Media kanali se u inostranstvu mogu gledati preko Adria Telekoma, koji drži Daniel Rokvić, lik koji je svojevremeno napravio, a zatim prodao SBB-u Net TV plus pa u međuvremenu napravio ovo.https://adriatelekom.com/Zavisi da li imaš običaj da gledaš odloženo. Ovi valjda nude i to. Edited 21 hours ago21 hr by vememah
21 hours ago21 hr 25 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:pošto je ta adria tv?Zavisi od dužine pretplate, između 6,8 i 12 € mesečno.https://adriatelekom.com/#paketiŠto duža pretplata, to veći rizik da izvisiš ako Lučić (najavljivao je borbu protiv piraterije) uspe da izboksuje da ih zatvore. Edited 21 hours ago21 hr by vememah
21 hours ago21 hr Jutrošnje cene za Adriju (SMS stigao, ne gube vreme):Samo za danasnje uplate do 15h! Gledajte i dalje N1 i NovaS uz sve ostale kanale na Adria Telekom platformi! STANDARD PAKET ZA 6 UREDJAJA!12+6 meseci 122eur https://buy.stripe.com/6oEdT182q455bq85mN12+12 meseci 159eur https://buy.stripe.com/14k16fciG6ddcuc6pX24+18 meseci 230eur https://buy.stripe.com/6oE16f4Qeatt51K14Z Viber/Whatsapp +381629774966 / +381637819780Vas Adria Telekom +43720022706Inače mislim da je sa likovima moguća svaka vrsta cenkanja... Što sam zaključio iz Viber komunikacije s njima Al dobro im je ono gore, boldovano, znaju dobro šta je problem u Srbiji i odakle vetar duva ka Jadranu
20 hours ago20 hr Ja imam total i nasao sam Novu i N1 koristeci podatke sa ove stranice https://www.satindex.de/channel/37936/Pojave se na pozicijama 401 i 402 ali se ne vide na spisku kanala iz nekog razloga.