Jump to content

Kablovska TV

Featured Replies

Lepo nas je sjebao Solak, nema sta, il ko vec

@đorđe geprat Meni jos uvek radi

11 hours ago, vememah said:

UG sada, suprotno svemu dosad objavljenom i rečenom, tvrdi da je Emiraćanima i Česima prodao ceo SBB s Total TV-om, a da su oni preprodali Total TV Telekomu.

Bukvalno iz vezanih vesti… mellow

U skladu sa ranije potpisanim dogovorom, satelitski TV servis EON SAT (Total TV) United Grupa prodala je kompaniji Telekom Srbija.

N1
No image preview

Total TV postaje deo Telekoma Srbija – šta to znači za po...

U skladu sa ranije potpisanim dogovorom, satelitski TV servis EON SAT (Total TV) United Grupa prodala je kompaniji Telekom Srbija. Kompanija SBB želi da obavesti javnost o detaljima transakcije i i...
59 minutes ago, FOX river said:

Može da se cast-uje na Google Chromecast.

Može sa Android telefona ili tableta. Ali moraš na tom uređaju da imaš EON sa kablovske SBB ili EON van mreže, jer će ovi sa Totala ostati bez EON-a.

Može i sa Apple uređaja na Google Chromecast. Svakako nije najpraktičniji način za gledanje TV kanala, ali dobro dođe kao dodatak glavnom risiveru. Naravno, od juče samo za SBB korisnike EON aplikacije u Srbiji.

17 hours ago, villiem said:

Lepo nas je sjebao Solak, nema sta, il ko vec

Za Satelitsku TV u Srbiji nemam ideju (možda neka varijanta s CG / BIH satelitdžijama?), ali mislim da sam što se tiče "kablovske" odlučio da prestanem da finansiram srpske firme i da kad mi istekne SBB preselim priču na:

https://adriatelekom.com/

Kontaktirao sam ih, ljudi otvaraju test / preview sa svim svojim kanalima pa kome se svidi može da se pretplati, deluje povoljno i nude svašta nešto., ima sve na sajtu.

Čekam da mi puste nalog pa ću da overim kako to šljaka... Ono što sam u 10ak min. demonstracije kod prijatelja već video me je zaista impresioniralo.

20 minutes ago, Max Morlock said:

Za Satelitsku TV u Srbiji nemam ideju (možda neka varijanta s CG / BIH satelitdžijama?), ali mislim da sam što se tiče "kablovske" odlučio da prestanem da finansiram srpske firme i da kad mi istekne SBB preselim priču na:

https://adriatelekom.com/

Kontaktirao sam ih, ljudi otvaraju test / preview sa svim svojim kanalima pa kome se svidi može da se pretplati, deluje povoljno i nude svašta nešto., ima sve na sajtu.

Čekam da mi puste nalog pa ću da overim kako to šljaka... Ono što sam u 10ak min. demonstracije kod prijatelja već video me je zaista impresioniralo.

Da li je do mene ili ovde nigde nema konkretan spisak kanala?

Just now, copkillah said:

Da li je do mene ili ovde nigde nema konkretan spisak kanala?

Nije do tebe. Nema, ja upravo to pitao kroz kontakt formu a oni mi odgovorili "Aj da ti pustimo program pa vidi sam šta sve ima" (biranim rečima, naravno)

😀

10 minutes ago, Max Morlock said:

Nije do tebe. Nema, ja upravo to pitao kroz kontakt formu a oni mi odgovorili "Aj da ti pustimo program pa vidi sam šta sve ima" (biranim rečima, naravno)

😀

Koji su tehnicki uslovi potrebni, rade kao Eon van mreze ?

Bio sam na Totalu, u stvari jos sam

Sad sam ih kontaktirao isto

Edited by villiem

Ne znam druže... Ima na sajtu - Preko bilo kog interneta uz Android Box koji dobijaš džabe, i to neki baš dobar, do 6 (ili čak 9! Zavisi od paketa) uređaja istovremeno na nalog i pičiš...

Too good to be true..?

Koliko sam shvatio, pogledaj deo s paketima, najnajnajfensi paket, 24 meseca, 306 evra plus 12 meseci gratis... I naravno dobiješ i box i kao još neke poklone...

https://adriatelekom.com/#paketi

Mislim se... Mi se ovde dizvinete jebemo s Jebtelom, Telekom, prodatim SBBom... Šta ima a šta nema a čovek gastarbajter odavno smislio šemu "sve svima"

...a drug Šolak koji za sve to zna odavno lepo našao načina da ovim bitangama uzme velike pare za SBB plus kad ljudi shvate da sa Adriom ne moraju da finansiraju ni Jebtel ni Telekom za TV dodatno će da m izvuče lovu od do sad redovnih pretplata... Jer SBB proper korisnici će kad tad doći do Adrie lol

Nije to tako loše na kraju. Aj videćemo...

Oće qrac, uslov za net na SBB je dase plaća i kablovska, na telekonju nemaju svi uslov za optički net, tako da ....

6 minutes ago, gone fishing said:

Oće qrac, uslov za net na SBB je dase plaća i kablovska, na telekonju nemaju svi uslov za optički net,

Da, sorry... To jeste big zajeb sad

(fokusirao sam se na stari, tada veći problem, da su Jebtel i Telekom bili dostupniji od SBB isuse)

Mada mislim da će pre da se proširi mreža optike raznih Oriona i Telekoma nego što bi se kablovska širila)

Ja sam na kablu 20 i kusur godina a nekoliko godina unazad redovno odjebavam gorepomenute bandite s njihovim ponudama optike... Al jbg. svi su mi ušli u zgradi...

Jel ovo ukinulo i arena premium 1 nama total tv korisnicima?

35 minutes ago, Zico said:

Jel ovo ukinulo i arena premium 1 nama total tv korisnicima?

Kod mene trenutno radi.

Još bi to falilo dry