April 10Apr 10 On 8. 4. 2025. at 20:55, dekki said:А1 нуди бежични кућни интернет од 50 и од 100 Мбпс. Да ли би овај од 50 био довољан за гледање телевизије преко апликације неког кабловског оператера на андроид телевизору?već sam pisao da nisam mogao da pratim N1 i Novu koristeći EON na laptopu koristeći A1 bežični internet. rečeno mi je da je to volja SBB. da li se nešto promenilo?edit: promenilo se, može. Edited April 10Apr 10 by đorđe geprat
April 10Apr 10 Tako je, onemogućavanjem gledanja United Media tj. SBB-ovih ekskluzivnih kanala (Nova S, N1, Sport klub, Cinemania, Grand, IDJ itd.) ucenjivali su ljude da ne koriste u vikendicama svoje ili pozajmljene od rodbine ili prijatelja Eon naloge sa SBB kablovske, već da kupuju zasebnu skupu uslugu Eon van mreže.To je ukinuto sad kad su vlasnici Yettela preuzeli SBB.
April 10Apr 10 Imaš pravo da vratiš uslugu tokom prvih 15 dana, ako nisi zadovoljan.Generalno, to se vidi odmah za dan ili dva, pa ako ne valja ne čekaj.
Tuesday at 15:362 days SBB mejlom obavestio korisnike Total TV-a da Telekom sutra završava preuzimanje te usluge i da korisnici gube pristup Eonu.OBAVEŠTENJEOd 16. aprila, Total TV u potpunosti preuzima Telekom Srbija Poštovani korisnici,Obaveštavamo vas da će vam od srede, 16. aprila 2025. godine, uslugu Total TV-a u potpunosti pružati kompanija Telekom Srbija a.d., Beograd („Telekom Srbija”).Proces prodaje Total TV usluge, od strane United Grupe, kompaniji Telekom Srbija završen je 2. aprila ove godine. Od tog datuma, imate i novu listu kanala na kojoj su prvo ulistani sadržaji novog vlasnika.Tehničko izdvajanje DTH satelitskih usluga iz SBB portfolija završava se 16. aprila, i od tog datuma, Total TV će biti u potpunosti integrisan u sisteme i usluge kompanije Telekom Srbija.Kompanija SBB ovu uslugu više neće imati u svom portfoliju, što za vas znači i prestanak pristupa EON aplikaciji i SBB korisničkom portalu.Hvala vam na poverenju i lojalnosti koju ste nam do sad ukazivali.Za sva dodatna pitanja i podršku u vezi sa Total TV uslugom, možete se obratiti korisničkom centru pozivom na broj 19955.SBB, zajedno sa kompanijom Yettel, deo je e& PPF Telecom Grupe i ostaje posvećen pružanju vrhunskih fiksnih i mobilnih usluga uz fokus na inovacije, kvalitet i korisničko iskustvo. Srdačno,Vaš SBB
Tuesday at 15:412 days MTS dodao u Iris TV ponudu Rai 1, 2, 3 i News 24 odmah HRT-ovih kanala, a iza domaćih lokalaca. Opet jedan vrlo logičan potez pošto u Srbiji, je li, svi govore italijanski, a skoro niko hrvatski. Svi idu u HD-u.S obzirom na to da je i Yettel skrajnuo HRT-ove kanale na kraj ponude za razliku od ostalih hrvatskih kanala, reklo bi se da Vučiću baš smeta HRT. Edited Tuesday at 15:562 days by vememah
Tuesday at 16:022 days Istekao edit: Mislio sam na nove vlasnike SBB-a i njihovo tumbanje SBB-ove liste. Inače, i zvanično su u februaru saopštili da nameravaju da ga objedine s Yettelom.This transaction will enable e& PPF Telecom to combine SBB with its Serbian mobile subsidiary Yettel, thereby creating a leading converged operator offering enhanced Mobile, Fixed BB and Pay-TV services in a market with significant growth opportunities.https://www.eand.com/content/dam/eand/assets/docs/latest-announcements/2025/eand-ppf-telecom-signed-agreement-to-acquire-sbb-serbia-en-12-02-25.pdf
Tuesday at 17:182 days S obzirom da su preuzeli TotalTV, radnici MTS u Delti pojma nemaju sta ce biti sa korisnicima iste, ko ce slati racune i sl.Dakle, moje pitanje je, da li mogu da otkazem Total TV zbog ovog preuzimanja od strane MTS?
Tuesday at 17:402 days @vememahTako je i na SBB sada. HRT otišao na kraj liste. Na početku ostali samo RTL i Nova HR. Takođe i bosanski kanali su na kraju liste. Te defaultne liste operatera su nelogične kako god okreneš. Edited Tuesday at 17:402 days by fusion_
Tuesday at 22:112 days 4 hours ago, villiem said:Total TV, N1 i Nova tv, ostaju na 278, 279 ?Upravo nestadoše ti kanali.
Wednesday at 05:522 days 12 hours ago, villiem said:Total TV, N1 i Nova tv, ostaju na 278, 279 ?Ne ostaju, pisano je već više puta.Telekom nikad nije sklopio ugovor o distribuciji UM kanala, a zatim su Yettelovi vlasnici su sklopili ugovor o ekskluzivnom pravu na njihovu distribuciju za Srbiju.Uz to, bivši Total TV tj. ovo što sad gledaju njegovi korisnici će za Srbiju nakon prelaznog perioda (čitaj: dok ne preusmere sve antene svih korisnika koji ne otkažu uslugu u međuvremenu) biti potpuno ukinut i najavljeno je da će svi biti prebačeni na m:sat, koji je na drugom satelitu.Dakle još jednom, Telekom nije sklopio ugovor s UG o deljenju transpondera s ostatkom Totala koji nastavlja emitovanje za HR i SLO kako bi ostao na istom satelitu (Eutelsat na 16° istočno), već je kupio samo korisnike koje će preseliti na svoju platformu na drugom (Astra na 23,5° istočno). Edited Wednesday at 05:532 days by vememah
Wednesday at 07:042 days Da li neko ume da objasni to sa satelitima (Astra, Eutelsat...) u vezi Total TV satelita i crnogorskog Telemach sat?Pošto sam skoro 15 godina koristio Total TV sat kad sam u CG a pošto sad ukidaju UM kanale, ideja mi je da pređem na Telemach sat. Da li će biti potrebno novo štelovanje tanjira? Mada kapiram da pošto Telemach daje svoj prijemnik da će oni i da pruže tu uslugu ako je potrebna... Ima li možda neko iskustva s njima? Inače, imao sam priliku da vidim kod prijatelja Adria Telekom i odgovorno tvrdim da je to najbolje što se od TVa može imati, samo još nisu dovoljno popularni/ rasprostranjeni kod nas. Mislim da mi je rekao da to drži neki naš (u širem smislu) lik kome je sedište u (čini mi se) Austriji. U ponudi su (pre mesec dana kad sam gledao) imali regularno i sve SK i sve Arena kanale, naravno i N1 i novu, tj. kompletnu UM ponudu.Njegov setap je bio random 4K Android box s Ali / Temua, i aplikacija Adria Telekoma.Gledao sam kratku demonstraciju sile i ostao bez reči. Svega je bilo.Možda je to konačno rešenje za nas exSBBovce?Recimo Jebtelova optika (ko želi da apgrejduje nasleđen kabl) plus Adria app na boxu / Smart TVu.
Wednesday at 07:052 days 1 hour ago, vememah said:Ne ostaju, pisano je već više puta.Telekom nikad nije sklopio ugovor o distribuciji UM kanala, a zatim su Yettelovi vlasnici su sklopili ugovor o ekskluzivnom pravu na njihovu distribuciju za Srbiju.Uz to, bivši Total TV tj. ovo što sad gledaju njegovi korisnici će za Srbiju nakon prelaznog perioda (čitaj: dok ne preusmere sve antene svih korisnika koji ne otkažu uslugu u međuvremenu) biti potpuno ukinut i najavljeno je da će svi biti prebačeni na m:sat, koji je na drugom satelitu.Dakle još jednom, Telekom nije sklopio ugovor s UG o deljenju transpondera s ostatkom Totala koji nastavlja emitovanje za HR i SLO kako bi ostao na istom satelitu (Eutelsat na 16° istočno), već je kupio samo korisnike koje će preseliti na svoju platformu na drugom (Astra na 23,5° istočno).Dobro, hvalaZnaci da ovo sto ih jos uvek gledam, preko Total antene, na 278 i 279, to je privremeno?Moze da traje dan, a moze i godinu?