Jump to content

Kablovska TV

Featured Replies

Ja sam negde pročitao pre neki dan da će za tenis biti "otvoren" novi kanal, Arena 4 Premium. Nemam link

1 hour ago, banecare1 said:

sorry ako je bilo. gde prenose masters u monte karlu? ne mogu da najdem

Screenshot-20250406-134850.jpg

Evo tenisa na Arena sport 5.

Bucharest 250

8 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Kakva je priča sa ovim Telekomovim poskupljenjem? Da li može da se izađe iz ugovora bez posledica? Nikakav sms niti mejl nije poslat, valjda su samo objavili na svom sajtu

Mozes da probas da se zalis, ali nema garancija da ce uvaziti, cak i da su prekrsili tvoja prava. Ja sam pod UO kos SBB-a, zalio se prosli mesec na poskupljenje pretplate iako su se sami obavezali da nema promene dok traje UO, i nista. Prave se u fazonu moze im se..

1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Mozes da probas da se zalis, ali nema garancija da ce uvaziti, cak i da su prekrsili tvoja prava. Ja sam pod UO kos SBB-a, zalio se prosli mesec na poskupljenje pretplate iako su se sami obavezali da nema promene dok traje UO, i nista. Prave se u fazonu moze im se..

I šta sad ako se ti obratiš Ratelu i kažeš da hoćeš da raskineš ugovor?

10 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

I šta sad ako se ti obratiš Ratelu i kažeš da hoćeš da raskineš ugovor?

Ne znam, nemam iskustva sa Ratelom.

Meni je skoro stiglo neko pismo iz Ratela, koje sam morao da potpišem. Javljaju se oko nekog slučaja koji sam rešiom sa provajderom pre pola godine. Kažu, sve je rešeno. Pa znam rođaci, već pola godine D

U svakom slučaju ja ovo neću platiti, dok se dobro ne objasnim s njima, pogotovo zbog trenutne situacije. I tražiću svaku opciju da izađem iz ugovora.

On 4. 4. 2025. at 11:59, jorma shparga said:

stigli brojevi od juce - sve u svemu, kao sto sam i mislio od svega ovoga najveci gubitnik bice masnokosi narkoman - pri tom N1 ako dobro shvatam nije usao u tih 4% trzista koje pokriva Yettel tako da realno samo moze da raste...

Ko je gledao N1 sigurno nece preci na Informer, Kurir pa cak ni na ono govno od Blica, ali ce zato konzumenti JJ i Sarape pohrliti kod DJV...Jbgica osnovi marketinga - kanibalizacija brandova je no-no!

image.png

brojevi za jutarnji time slot su jos grdji,

Meni su ove brojke za informer tv nerealne… kapiram donekle znatiželju gledalaca, ali ovo je previše…

Šta oni uopšte emituju pored propagande? Imaju li kakav zabavni i rialiti program?

Edit: listajući Eon aplikaciju, deluje da Kurir, Blic i K1 imaju daleko bogatiji i raznovrsniji program, a ovi samo ispiranje mozga 24/7.

Edited by mraki

11 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Kakva je priča sa ovim Telekomovim poskupljenjem? Da li može da se izađe iz ugovora bez posledica? Nikakav sms niti mejl nije poslat, valjda su samo objavili na svom sajtu

Pogledaj da li imas sms mtsINFO od Decembra, tu su slali obavestenja u sklopu smsa za racun. Bukvalno pise neka glupost. Bednici. Doduse ja sam se zalio na vreme jer sam i na PPP video sta sledi.

Sto se SBBa tice tu sam propustio obavestenje i poskupeli su mi. A kod njih sam podneo zahtev da raskinem jer su ukinuli SK. I ubacili dezinformer i ostale govnoide.

Planiram Yettel samo net. A i to je pitanje dokle.

Edited by glibav

2 minutes ago, glibav said:

Pogledaj da li imas sms mtsINFO od Decembra, tu su slali obavestenja u sklopu smsa za racun. Bukvalno pise neka glupost. Bednici. Doduse ja sam se zalio na vreme jer sam i na PPP video sta sledi.

Jbg brišem te poruke po defaultu, nažalost nemam ništa sačuvano

13 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Zakasnio si sa reakcijom.

Takav je naš zakon. Provajder objavi na sajtu nove cene, a ti imaš 30 dana da se žališ ili se smatra da si prihvatio.

Dakle, provajder nema nikakvu obavezu da javi svakom korisniku. Naravno, to je dobra poslovna praksa, ali nije obaveza.

Treba menjati zakon.

5 minutes ago, dvb-t manijak said:

Zakasnio si sa reakcijom.

Takav je naš zakon. Provajder objavi na sajtu nove cene, a ti imaš 30 dana da se žališ ili se smatra da si prihvatio.

Dakle, provajder nema nikakvu obavezu da javi svakom korisniku. Naravno, to je dobra poslovna praksa, ali nije obaveza.

Treba menjati zakon.

Ne moze provajder da menja cenu ako se obavezao da tokom uo to nece raditi. I mora da licno obavesti korisnika o eventualnim promenama i da isto tako napise da korisnik ima pravo na raskid. Obavestenja na sajtu nisu dovoljna po zakonu..

Plot twist, ako imaju telefon u sistemu poslali su sms, napisao sam vec. Pricam za telekom, isao sam u poslovnicu.

mtsINFO u Decembru.

Edited by glibav

Primecujem da mi Arena Kanali preko EON aplikacije rade tehnicki mnogo bolje nego kada sam koristio (pre jedno godinu dana) Arena Cloud app :)

Te dve aplikacije su nebo i zemlja