April 5Apr 5 pretražio sam ovaj novi Total,100 kanala može nekako da prođe, 90 su đubre a na ostale nisam pretplaćen, mahom filmskih i sportski. nedostaju mi HRT 1 i 3 RTL.
April 5Apr 5 Rekli su Arena - Masters 1000.Ne znam za Grand Slamove, možda preuzimaju beše Wimbledon kao nasleđe od SK...
April 5Apr 5 Sa teme o SBB-u na Benchmark forumu:Pokusavam da gledam kvalifikacije u F1 na Areni 1 "premium". Rezolucija je katastrofa.Sto rece neko, da je malo niza bio bi radio.Totalno sam razocaran. Edited April 5Apr 5 by vememah
April 5Apr 5 Sutra se u plej ofu kosarkaske biznis lige sastaju ekipe sport kluba i sbb. Bice interesantno
April 5Apr 5 Kakvo je ovo ludilo na SBB-u, na 10 ide prenos iz Budimpešte, a na 11 Šešelj i neki general drže predavanje o carinama .
April 5Apr 5 Sreća za UG što su ugovorom precizirali da N1 i Nova budu u prvih 10 kanala na listi inače bi završili negde na kraju kao što se desilo sa Total TV. S druge strane, čudno mi je što su i pored hrpe ubačenog režimskog smeća našli mesta za Al Jazeeru Balkans u top 20, iako je na ranije na SBB bila bačena negde na kraj liste među stranim kanalima.
April 5Apr 5 Prekidam šutnju samo kako bih izjavio da ovi smećari sa arene mog dinara videti neće. Prvog jula mi ističe ugovorna obaveza sa sbb. Nadam se da će biti načina da se uzme samo net ili neki osnovni paket kanala. Bacim im kenj na televiziju i sav sport.
April 5Apr 5 A1 nudi samo internet pakete ali za sada mislim da pokrivaju 0.0001% trzista :). Doduse, plan im je valjda da iskoriste i telekom strukturu (kao sto je to cinio i cini yettel). Drugar koristi A1 opticki net (valjda je dobio nekih 100% popusta na prvih 6 meseci) i kaze da je dobar (stari Merkator lokacija).
April 5Apr 5 2 hours ago, fusion_ said:S druge strane, čudno mi je što su i pored hrpe ubačenog režimskog smeća našli mesta za Al Jazeeru Balkans u top 20, iako je na ranije na SBB bila bačena negde na kraj liste među stranim kanalima.I nije čudno da Arapi promovišu Al JazeeruBar su Studio B i Palma sklonjeni na 400+
April 6Apr 6 Kakva je priča sa ovim Telekomovim poskupljenjem? Da li može da se izađe iz ugovora bez posledica? Nikakav sms niti mejl nije poslat, valjda su samo objavili na svom sajtu
April 6Apr 6 34 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Kakva je priča sa ovim Telekomovim poskupljenjem? Da li može da se izađe iz ugovora bez posledica? Nikakav sms niti mejl nije poslat, valjda su samo objavili na svom sajtuMeni sledece nedelje istice ugovor, proveri kad tebi istice. Mislim da imas taj info u aplikaciji. Ako su poslali sitnim slovima na racun obavestenje nisam siguran da mozes da raskines pre roka ali proveri sa @vememah