April 4Apr 4 Xexe, kompleksan proces ubaciti 2 kanala odmah, ma važi. Ali sami su izabrali(united media) da posluju sa đavolima, nije da nisu znali sa kim imaju posla, pa kako im bude a i nama.Inače je prilično tužno i ružno kako su pustili niz vodu ljude iz sportske redakcije kao i korisnike iz inostranstva na nettv plus a uskoro i sigurno ljude sa total tv.
April 4Apr 4 zašto, pa tim komentatorima je nakon gubitka premier lige moralo biti jasno da sk živi svoje zadnje mesece ili godine, da je ta redakcija u uslovima gubitka praktično svog zanimljivog sadržaja, u uslovima kada se novaxova karijera strmopizdila pa više ne osvaja masterse i wimbldone, prevelika samo za f1, najdosadniju ligu evrope - bundesligu, evroligu i moto sport, trebali su već tada da krenu da traže novu tezguimho do letnjih odmora sigurno neće dirati n1 i novu, zadnje što vlasti treba je ponovno podgrevanje protesta, posle letnje šeme ili će nestati iz ponude ili će dobiti nove urednike
April 4Apr 4 12 hours ago, Facundo Orellana said:Ne znam šta su očekivali kada je Šolak prodao ceo biznis, sem dva kanala.Šolak nije ni bio većinski vlasnik nego firma "BC Partners" investicioni fond. Firma United Group nije prodata i oni su i dalje vlasnici. Oni su izdvoji kablovske, OTT i satelitske mreže u državama koje nisu EU.United Media, kao deo United Group je ostala je u Beogradu. Oni su rade preko dosta tv programa u Beogradu (n1, Nova S, Cinemanija, IDJ, Grand kanali,...) a imaju i taj Sport klub sa svim tim kanalima. 53 minutes ago, sasha said:Xexe, kompleksan proces ubaciti 2 kanala odmah, ma važi.Naravno da nije, ali može im se. Vade se na uvođenje nove platforme i zbog toga su pogasili još neke kanale.21 hours ago, Max Morlock said:Ne bih da budem preterano optimističan, ali čini mi se da je biznis tu odradio svoje tako što je sa predivnim mamcem (oš kupite SBB?, oćete Total? eo i SK u paketu... cijena? prava sitnica ) izvukao zamašnu količinu para upravo iz džepova iz kojih je trebalo da ih izvuče.Strogo politički gledano, N1 i Nova će se i dalje videti tamo gde su se i do sad videli (SBB tj. Novi Yettel), ispremeštane kanale ćemo oprostiti, a ionako nisu imali perspektivu da se vide šire (čitaj: Telekom i Yettel proper platforme) u situaciji koja trenutno vlada u Srbiji. Verovatno će ostati i na Totalu, pomerene za 200+ pozicija, ali brate, ko ih je do sad gledao, dovoljno je inteligentan da ih nađe i gleda i od sad.Ako ozbiljno računamo na to da će za 2 godine, ili koliko već traju ti ugovori o obavezi emitovanja UM kanala, svi da ih poskidaju, znači da imamo mnogo veći problem (konkretno ja, ću verovatno tražiti novi posao ) nego što će biti nedostatak N1 i Nova S.Sigurno ne računamo na to da će ovaj režim da nas kara i kroz 2 godine i unapred lijemo suze kako za 2027. godine, i dalje pod Vučićem, nećemo imati šta da gledamo?U tom smislu ja i doživljavam ono Viškovo doviđenja, ne zbogom.Ako grešim, pa jbg, Prenosi sa Sport kluba su predmet interesovanja odavno, seti se samo Premier lige. Ova vlast smatra da je sport fundamentalan sadržaj za zaglupljivanje nacije, a dobar je i kao podrška kockarnicama.Sport klub nastavlja da radi zbog Hrvatske i Slovenije, a ovo što je ostalo kod nas je realno tanka priča.Niko ne zna šta će biti za mesec dana, a kamoli u nekom dužem periodu.Moje neko mišljenje je da ako sada ovi protesti propadnu, vlast će izmisliti neku foru da potpuno zabrani n1 (primer Turska) tako da više neće biti pitanje gde se vidi.U slučaju, daj Bože, uspeha doćiće do relaksacije u oblasti medija, novih nacionalnih dozvola i svašta. A Telekom je otkupio sve trenutno važeće ugovore za sport od UM. Kako koji bude isticao on će biti na tržištu, ali ako ne dođe do promena na samom tržištu, jedini kupac biće Arena.
April 4Apr 4 stigli brojevi od juce - sve u svemu, kao sto sam i mislio od svega ovoga najveci gubitnik bice masnokosi narkoman - pri tom N1 ako dobro shvatam nije usao u tih 4% trzista koje pokriva Yettel tako da realno samo moze da raste...Ko je gledao N1 sigurno nece preci na Informer, Kurir pa cak ni na ono govno od Blica, ali ce zato konzumenti JJ i Sarape pohrliti kod DJV...Jbgica osnovi marketinga - kanibalizacija brandova je no-no!brojevi za jutarnji time slot su jos grdji,
April 4Apr 4 Ajd i nešto dobroOd danas IDP kodovi važe za sve mreže ne samo mts-Yettel Doduše SBB je sad Yettel ali ako nekome nešto znači…
April 4Apr 4 31 minutes ago, jorma shparga said:N1 ako dobro shvatam nije usao u tih 4% trzista koje pokriva Yettel tako da realno samo moze da raste...Ništa do četvrtka jula, dušo.
April 4Apr 4 Bukvalno mi je fizički muka kad na Areni vidim ono slavodobitno "SADA IMAMO AAAAA SVEEEE". Stvarno mi dođe da ih batalim i jurim streamove za ono što me zanima.
April 4Apr 4 1 minute ago, Halvard said:Bukvalno mi je fizički muka kad na Areni vidim ono slavodobitno "SADA IMAMO AAAAA SVEEEE". Stvarno mi dođe da ih batalim i jurim streamove za ono što me zanima.Ima i neke simbolike u tome.
April 4Apr 4 Verovatno je bilo, ali ajd nema veze - Javlja mi sinoć drugar koji ima Yettel (samo to i Telekom su bili dostupni u tom delu grada) da sad može da gleda N1 i NovuS preko EON aplikacije na svom LG televizoru i mog naloga (nisu radili ranije, Geoblok).Negde se nada da će ih i Yettel u neko dogledno vreme upakovati u svoj zvanični paket... al do (eventualno) tad, i ovo mu je top. Edited April 4Apr 4 by Max Morlock
April 4Apr 4 drugar u kaficu ima sbb i yetel paket, zbog arene. sta je bolje da otkaze? njemu bitni sportski paket i n1
April 4Apr 4 1 hour ago, Papovac said:drugar u kaficu ima sbb i yetel paket, zbog arene. sta je bolje da otkaze? njemu bitni sportski paket i n1Pa šta plaća skuplje, jednostavno je.Tj lažem, ne videh da je i N1 bitan. To i dalje ide samo na SBB (Yettel treba da ubaci ali se prave ludi). Ali ako nisi čitao silne prethodne stranice Arene se na SBB sad vode pod nekim "promo" periodom do 30.06. tako da postoji mogućnost da uvedu neki pay za njih od 01.07. (ovo je samo spekulacija). Sve u svemu ima još uvek nepoznanica. Ako mu je sport bitniji (a meni bi bio da držim kafić) ja bih zadržao Yettel kao sigurniju opciju. Edited April 4Apr 4 by ducca
April 4Apr 4 Verovatno se već pisalo, ali ispisano je dosta stranica a drugaru treba hitno zbog Zvezde.On ima Total TV i nema Arenu na broju 30, a valjda je pisalo da je sada tu.Zna li neko u čemu može biti stvar? Edited April 4Apr 4 by Milošica
April 4Apr 4 Mozda da resetuje uredjaj tako sto ce ga iskljuciti iz struje i ukljuciti opet da mu se ucitaju novi kanali?