Jump to content

Kablovska TV

Featured Replies

6 hours ago, Arkadija said:

Samo su mi izbrisali sk, a sve ostalo je po starom

meni na d3 sve ispreturano,skroz na skroz ispremestano..

Višković je juče u poslednjim satima SK pričao kod Miklje da je ovo "samo privremeno iseljavanje iz kuće, ali da kuća nije srušena" i da će se vratiti jednog dana. Ne vidim kako to može da se obnovi i kada. Biće potrebne ogromne pare jednog dana, a ne znamo ni na koliko godina su sada prodata prava.

hoce biti WTA na toj Areni?

8 minutes ago, autsajder said:

Višković je juče u poslednjim satima SK pričao kod Miklje da je ovo "samo privremeno iseljavanje iz kuće, ali da kuća nije srušena" i da će se vratiti jednog dana. Ne vidim kako to može da se obnovi i kada. Biće potrebne ogromne pare jednog dana, a ne znamo ni na koliko godina su sada prodata prava.

Do pre mesec dana je UG imao visegodisnja prava, pa ih je preprodao. Sutra prekosutra kada se ceo ovaj nakaradni sistem raspadne, krenuce cerupanje Telekoma i prava ce opet imati neke nove (stare) vlasnike. Jedna zanimljivost od pre neki dan, BC Partners koji je bio vecinski vlasnik UG-a je od para koje je dobio od prodaje sada u igri da postane manjinski vlasnik Evrolige. Do juce su imali TV prava na Evroligu, sutra ce biti suvlasnici same lige. Sve je to biznis sto bi rekli..

SBB šalje korisnicima mejl s ovim sadržajem:

6RIfaKs.png

H4nY1HK.png

XxMS65m.png

Znači to je to?

Alo i Republika još uvek nemaju kablovske kanale?

Skandal.

7 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

kada se ceo ovaj nakaradni sistem raspadne, krenuce cerupanje Telekoma

Ne bih da budem preterano optimističan, ali čini mi se da je biznis tu odradio svoje tako što je sa predivnim mamcem (oš kupite SBB?, oćete Total? eo i SK u paketu... cijena? prava sitnica fantom) izvukao zamašnu količinu para upravo iz džepova iz kojih je trebalo da ih izvuče.

Strogo politički gledano, N1 i Nova će se i dalje videti tamo gde su se i do sad videli (SBB tj. Novi Yettel), ispremeštane kanale ćemo oprostiti, a ionako nisu imali perspektivu da se vide šire (čitaj: Telekom i Yettel proper platforme) u situaciji koja trenutno vlada u Srbiji. Verovatno će ostati i na Totalu, pomerene za 200+ pozicija, ali brate, ko ih je do sad gledao, dovoljno je inteligentan da ih nađe i gleda i od sad.

Ako ozbiljno računamo na to da će za 2 godine, ili koliko već traju ti ugovori o obavezi emitovanja UM kanala, svi da ih poskidaju, znači da imamo mnogo veći problem (konkretno ja, ću verovatno tražiti novi posao isuse) nego što će biti nedostatak N1 i Nova S.

Sigurno ne računamo na to da će ovaj režim da nas kara i kroz 2 godine i unapred lijemo suze kako za 2027. godine, i dalje pod Vučićem, nećemo imati šta da gledamo?

U tom smislu ja i doživljavam ono Viškovo doviđenja, ne zbogom.

Ako grešim, pa jbg, grin2

4 minutes ago, Max Morlock said:

Verovatno će ostati i na Totalu, pomerene za 200+ pozicija

Teško pošto je malo verovatno da će Telekom poslovati na dva satelita, Eutelsatu na 16° istočno gde je Total i Astri na 23,5° istočno gde je m:sat.

On je sada zakupio nekoliko transpondera na 16° istočno da bi omogućio ljudima na Totalu da gledaju njegove kanale s perspektivom prebacivanja svih korisnika na sopstvenu platformu m:sat na 23,5° istočno, gde svakako neće biti United Media kanala.

A Yettel proper će verovatno u najavljenom roku od par meseci dodati Novu i N1 pošto po nezvaničnim vestima zavise od dobre volje United Group po pitanju nove platforme.

Edited by vememah

Ovo sa promotivnim dodavanjem kanala je posebna svinjarija.

Ja plaćam sbb 4450 din i za te pare hoću sve i to aprila sledeće godine koliko mi još traje ugovorna obaveza za njih. Ako yettel smatra da to ne važi, neka mi pošalje ponudu pa da je razmotrim, a ne da ja nastavim da plaćam ovoliko, a oni meni ukinu sav sport, neka ukinu informer i kurir, ionako ih neću ni pogledat radoznalosti radi.

Meni deluje da su odložili stavljanje tih kanala u paket do jula da bi se onda pozivali na to da je trebalo da se žalimo već sada, tj. da će pokušati da izvrdaju kasnije pokušaje raskidanja ugovornih obaveza zbog toga.

Edit: Evo neko na Benchu upravo napisa da će taj paket sa novododatim Telekomovim kanalima koštati čak 1200 dinara mesečno.

Edited by vememah

Ta cena i mene zanima. Ubeđen sam, da će pokušati dodatne kanale da uvaljaju otprilike za cenu sličnu Arena Cloud silver paketu, koji trenutno iznosi 12,99 evra. Tako da se tih 1200 dinar skroz uklapa u Yettel planove. Na kraju će me sportski kanali izaći više od SBB+Arena Cloud kombinacije.

2 hours ago, Milosh76 said:

Ako Igor Bozic nije znao da ce se ovo desiti ili je nepismeno govedo ili retardirano govedo.

To je moralo da pise u ugovoru sa sve rokovima kad se sta ukljucuje.

Ili nije citao ugovor ili jeste pa sad laze ili manipulise jer postoji rok u kome to mora da se realizuje, a to nece da objavi.

Da li stvarno misliš da je neko nešto pitao Igora Božića ili da je on dobio ugovor ili bilo šta slično. Dobio je dopis od menadžmenta šta treba da izjavi i to je to.

1 hour ago, vememah said:

Meni deluje da su odložili stavljanje tih kanala u paket do jula da bi se onda pozivali na to da je trebalo da se žalimo već sada, tj. da će pokušati da izvrdaju kasnije pokušaje raskidanja ugovornih obaveza zbog toga.

Edit: Evo neko na Benchu upravo napisa da će taj paket sa novododatim Telekomovim kanalima koštati čak 1200 dinara mesečno.

Po zakonu bi morali tu promenu da najave najkasnije mesec dana unapred i da, to je osnova za raskid ako korisnici ostanu bez free sportskih kanala..

18 minutes ago, igoraki said:

Da li stvarno misliš da je neko nešto pitao Igora Božića ili da je on dobio ugovor ili bilo šta slično. Dobio je dopis od menadžmenta šta treba da izjavi i to je to.

Ako mu procitas funkciju - News direktor N1, i zakljucis da ne zna sta pise u ugovor, ko onda zna? Radi se o njegovom mediju, gde je on direktor...