Jump to content

Kablovska TV

Featured Replies

E da, hoce li smrdljivi yettel da ubacuje i mobilnu telefoniju u paket za nas sa sbbom? Ja se nadao da ce solakdjilas napraviti i svoju mobilnu telefoniju pa da predjem kod njih i sa telefonom konacno predjem na postpaid, ali oni prodadose firmu.

Novi raspored:

wryQOdP.png

JnP2gs5.png

*Prikazani kanali su dostupni svim postpejd korisnicima promotivno do 30.06.2025. Za praćenje HD i 4K kanala, neophodno je da imate odgovarajući TV. Praćenje 4K kanala

moguće je uz korišćenje EON Smart Box-a ili EON Smart TV aplikacije. Ovaj raspored kanala važi od 03.04.2025.

https://sbb.rs/wp-content/uploads/2025/04/eon-raspored-kanala-4-2025.pdf

Edited by vememah

koliko su pojedinci lenji da naprave listu omiljenih kanala lolol

druže, mene keva zove kad joj se TV mjutira i viče da se pokvario, kakva crna lista omiljenih kanala

e jbga terate me da palim TV da vidim stanje na D3 SBB...

sta sad nesto direktor n1 kaze da yettel nije u mogucnosti da ubaci n1 i novu u programsku semu? sta to konkretno znaci?

samo nagađam, ali možda da oni koji imaju Yettel (dakle ne SBB) kablovsku još uvek nisu dobili N1 i Novu

1 hour ago, Arkadija said:

Lista je sačuvaj bože, nikakve logike u rasporedu, ali u svom tom miš-mašu, po kom kriterijumu su hrvatski RTL i Nova HR , kao i al jazira, na poziciji 19, 22 i 24, zašto nisu sa drugim regionalnim kanalima, od pozicije 400 ????

Novi vlasnici SBB-a su češki PPF i arapski Etisalat, a PPF je prethodno kupio RTL HR i zadržao ime.

Edited by msv

Meni je interesantno da zvezdica koja označava promotivne kanale do 30.06. obuhvata i arene i ove njihove telekom kanalizacije.

To može značiti da bi doplatni paket za arene obuhvatio i ove njihove dezinformere, što bi za nekog kome sport nije bitan značilo da bi najjeftiniji paket bio lišen i tog smeća...

dobijamo rts trezor, ajd nesto

steta sto bojkotujem rts

zna li neko da li će nova i n1 da nestanu i sa Total tv u BiH ?

Ako skinu i tamo, otkazujem sve, jebo tv onda

2 minutes ago, MadMax said:

Meni je interesantno da zvezdica koja označava promotivne kanale do 30.06. obuhvata i arene i ove njihove telekom kanalizacije.

To može značiti da bi doplatni paket za arene obuhvatio i ove njihove dezinformere, što bi za nekog kome sport nije bitan značilo da bi najjeftiniji paket bio lišen i tog smeća...

Stavili su tačkice koje označavaju vrstu programa. Propagandu neće ograničavati sigurno, samo ekskluzivne sadržaje.

1 hour ago, Eleniko said:

da, sem plavšića, koji ima neobičnu osobinu koju je sem njega imao samo još gojko andrijašević - da kad nema šta pametno da kaže on ćuti i to obično ispadne dobro. možda edin zna više ali plavšić zna dovoljno da ne lupetara i za da prenosi.

Kod Plavšića volim jedino što ima taj cinični veltšmerc, sigurno sluša Vranjkovića

1 hour ago, Eleniko said:

ja mislim da se ovaj glavni lik koji je prenosio kkp na sk obilato usrao ekipi u život svojim malo loženjem malo emotivnim potonućima.

Sad će tek da bude proseravanje jer se vraća Srđan Radojević da prenosi Partizan koji je prenosio i na SK. Čovek ne zna da bekne engleski, a konstnatno koristi strane izraze dok prenosi sa npr "takozvani short roll"

2 minutes ago, duda said:

Vrlo verovatno, to je sada telekomovo. Samo je pitanje kada će. U Srbija su ostali još uvek na pozicijama 278 i 279

3 minutes ago, duda said:

Pitanje je dana jer je Total sada MTS