Jump to content

Kablovska TV

Featured Replies

Još jedno zapažanje.

I ranije sam imao Geoblok kad s posla preko EON aplikacije iz browsera pokušam da odaberem N1, Novu i SK-ove.

Sad mogu da pristupim Arenama, uključujućii i Arene Premium, ali GeoBlok i dalje ne pušta Novu i N1.

1 minute ago, Max Morlock said:

Još jedno zapažanje.

I ranije sam imao Geoblok kad s posla preko EON aplikacije iz browsera pokušam da odaberem N1, Novu i SK-ove.

Sad mogu da pristupim Arenama, uključujućii i Arene Premium, ali GeoBlok i dalje ne pušta Novu i N1.

Koji imaš net? Ako je telekomov onda nije čudo pošto su arene njihove a n1 i nova nisu.

Just now, sasha said:

Koji imaš net? Ako je telekomov onda nije čudo pošto su arene njihove a n1 i nova nisu.

Zaboravih da napišem, za EON preko browsera koristim USB tether net preko telefona - A1 pošto je u firmi (Telekom net) firewallom ukinut pristup EONu.

Preko Samsung DEX-a i s telefona EON aplikacija radi normalno kao i ranije.

7 hours ago, Max Morlock said:

SBB report:

Tu su Arene, crkle dabogda... Nova S je na 8 a N1 na 10, a oba su prigodno praćena kanali(zacija)ma Kurira i Informera isuse

Jel ostao onaj raspored kanala koji je sbb napravio, gde su n1 i nova na na 0 odn. 1 ili su to izbacili pa cu morati sam da pravim zeljeni raspored kanala? Na poslu sam a nisam palio tv jutros pred polazak.

Edited by Sludge Factory

@Sludge Factory

Bukvalno ti piše na kojim su pozicijama u postu koji si citirao lol

3 minutes ago, Sludge Factory said:

Jel ostao onaj raspored kanala koji je sbb napravio, gde su n1 i nova na na 0 odn. 1 ili su to izbacili pa cu morati sam da pravim zeljeni raspored kanala? Na poslu sam a nisam palio tv jutros pred polazak.

Ima na vrhu stranice sam okačio novi raspored po brojevima, i dole sitnim slovima da važi promocija do 30.juna

1 minute ago, Max Morlock said:

@Sludge Factory

Bukvalno ti piše na kojim su pozicijama u postu koji si citirao lol

Ih, pa nisam lud toliko D

Dvoglava azdaja SolakDjilas, pre izvesnog vremena kada ih je ne znam ko obavezao da rts mora da bude na pozicijama 1 i 2, napravila je posebnu listu kanala koja je bila opciona, na kojoj su n1 i nova ostali na pozicijama 0 i 1, pa me zanima da li su tu listu izbrisali i ostavili samo onu obaveznu.

Edited by Sludge Factory

Nego, da li ima negde spisak kanala pogodan da ga odštampam za mamu, dok ne stignemo da joj napravimo redosled po želji?

Izvinjavam se, tek sada vidim spisak.

Edited by Arkadija

13 minutes ago, Sludge Factory said:

posebnu listu kanala koja je bila opciona, na kojoj su n1 i nova ostali na pozicijama 0 i 1, pa me zanima da li su tu listu izbrisali i ostavili samo onu obaveznu.

Nema toga (ne sećam se ni da je bilo ranije?!), ali je nešto bolje (N1 na poziciji 2) na Informativnim kanalima:

Info.jpg

Lista je sačuvaj bože, nikakve logike u rasporedu, ali u svom tom miš-mašu, po kom kriterijumu su hrvatski RTL i Nova HR , kao i al jazira, na poziciji 19, 22 i 24, zašto nisu sa drugim regionalnim kanalima, od pozicije 400 ????

Just now, Max Morlock said:

Nema toga (ne sećam se ni da je bilo ranije?!), ali je nešto bolje (N1 na poziciji 2) na Informativnim kanalima:

Info.jpg

Pretpostavio sam. Nista, moracu da pravim svoju listu. Ode informer u kantu.

Edited by Sludge Factory

Just now, Sludge Factory said:

moracu da pravim svoju listu.

Pa da, nije kao da je teško na EON Boxu.

Mogli bi konačno da stave HD verzije HRT-a i da ubace HRT3. Nadao sam se da će to da urade, ali jutros kad sam proveravao sve je po starom.

11 hours ago, garmonbozia said:

Edin je osveženje u odnosu na smarače sa SK. Pritom zna košarku bolje nego svi oni zajedno.

da, sem plavšića, koji ima neobičnu osobinu koju je sem njega imao samo još gojko andrijašević - da kad nema šta pametno da kaže on ćuti i to obično ispadne dobro. možda edin zna više ali plavšić zna dovoljno da ne lupetara i za da prenosi.

ja mislim da se ovaj glavni lik koji je prenosio kkp na sk obilato usrao ekipi u život svojim malo loženjem malo emotivnim potonućima.