April 3Apr 3 Još jedno zapažanje.I ranije sam imao Geoblok kad s posla preko EON aplikacije iz browsera pokušam da odaberem N1, Novu i SK-ove.Sad mogu da pristupim Arenama, uključujućii i Arene Premium, ali GeoBlok i dalje ne pušta Novu i N1.
April 3Apr 3 1 minute ago, Max Morlock said:Još jedno zapažanje.I ranije sam imao Geoblok kad s posla preko EON aplikacije iz browsera pokušam da odaberem N1, Novu i SK-ove.Sad mogu da pristupim Arenama, uključujućii i Arene Premium, ali GeoBlok i dalje ne pušta Novu i N1.Koji imaš net? Ako je telekomov onda nije čudo pošto su arene njihove a n1 i nova nisu.
April 3Apr 3 Just now, sasha said:Koji imaš net? Ako je telekomov onda nije čudo pošto su arene njihove a n1 i nova nisu.Zaboravih da napišem, za EON preko browsera koristim USB tether net preko telefona - A1 pošto je u firmi (Telekom net) firewallom ukinut pristup EONu.Preko Samsung DEX-a i s telefona EON aplikacija radi normalno kao i ranije.
April 3Apr 3 7 hours ago, Max Morlock said:SBB report:Tu su Arene, crkle dabogda... Nova S je na 8 a N1 na 10, a oba su prigodno praćena kanali(zacija)ma Kurira i Informera Jel ostao onaj raspored kanala koji je sbb napravio, gde su n1 i nova na na 0 odn. 1 ili su to izbacili pa cu morati sam da pravim zeljeni raspored kanala? Na poslu sam a nisam palio tv jutros pred polazak. Edited April 3Apr 3 by Sludge Factory
April 3Apr 3 3 minutes ago, Sludge Factory said:Jel ostao onaj raspored kanala koji je sbb napravio, gde su n1 i nova na na 0 odn. 1 ili su to izbacili pa cu morati sam da pravim zeljeni raspored kanala? Na poslu sam a nisam palio tv jutros pred polazak.Ima na vrhu stranice sam okačio novi raspored po brojevima, i dole sitnim slovima da važi promocija do 30.juna
April 3Apr 3 1 minute ago, Max Morlock said:@Sludge FactoryBukvalno ti piše na kojim su pozicijama u postu koji si citirao Ih, pa nisam lud toliko Dvoglava azdaja SolakDjilas, pre izvesnog vremena kada ih je ne znam ko obavezao da rts mora da bude na pozicijama 1 i 2, napravila je posebnu listu kanala koja je bila opciona, na kojoj su n1 i nova ostali na pozicijama 0 i 1, pa me zanima da li su tu listu izbrisali i ostavili samo onu obaveznu. Edited April 3Apr 3 by Sludge Factory
April 3Apr 3 Nego, da li ima negde spisak kanala pogodan da ga odštampam za mamu, dok ne stignemo da joj napravimo redosled po želji?Izvinjavam se, tek sada vidim spisak. Edited April 3Apr 3 by Arkadija
April 3Apr 3 13 minutes ago, Sludge Factory said:posebnu listu kanala koja je bila opciona, na kojoj su n1 i nova ostali na pozicijama 0 i 1, pa me zanima da li su tu listu izbrisali i ostavili samo onu obaveznu.Nema toga (ne sećam se ni da je bilo ranije?!), ali je nešto bolje (N1 na poziciji 2) na Informativnim kanalima:
April 3Apr 3 Lista je sačuvaj bože, nikakve logike u rasporedu, ali u svom tom miš-mašu, po kom kriterijumu su hrvatski RTL i Nova HR , kao i al jazira, na poziciji 19, 22 i 24, zašto nisu sa drugim regionalnim kanalima, od pozicije 400 ????
April 3Apr 3 Just now, Max Morlock said:Nema toga (ne sećam se ni da je bilo ranije?!), ali je nešto bolje (N1 na poziciji 2) na Informativnim kanalima:Pretpostavio sam. Nista, moracu da pravim svoju listu. Ode informer u kantu. Edited April 3Apr 3 by Sludge Factory
April 3Apr 3 Just now, Sludge Factory said:moracu da pravim svoju listu.Pa da, nije kao da je teško na EON Boxu.
April 3Apr 3 Mogli bi konačno da stave HD verzije HRT-a i da ubace HRT3. Nadao sam se da će to da urade, ali jutros kad sam proveravao sve je po starom.
April 3Apr 3 11 hours ago, garmonbozia said:Edin je osveženje u odnosu na smarače sa SK. Pritom zna košarku bolje nego svi oni zajedno.da, sem plavšića, koji ima neobičnu osobinu koju je sem njega imao samo još gojko andrijašević - da kad nema šta pametno da kaže on ćuti i to obično ispadne dobro. možda edin zna više ali plavšić zna dovoljno da ne lupetara i za da prenosi.ja mislim da se ovaj glavni lik koji je prenosio kkp na sk obilato usrao ekipi u život svojim malo loženjem malo emotivnim potonućima.