Yesterday at 22:471 day Sve vreme gledam hoće li nestati N1 sa Total TV. Nije nestala, prebacili je na 278.
Yesterday at 22:501 day SK kod mene zvanično otišao u ropotarnicu povijesti Arene još nisam dobio, valjda će stići do jutra?
Yesterday at 22:571 day Al Jazeera je logično dobila visoku 19. poziciju, a Narodna i Red oterani kod rijaliti kanala. Hrvatski RTL i Nova pre RTS 3.
Yesterday at 23:011 day SBB report:Tu su Arene, crkle dabogda... Nova S je na 8 a N1 na 10, a oba su prigodno praćena kanali(zacija)ma Kurira i Informera
Yesterday at 23:061 day Stiglo u EON Box-u, prva je Arena 1x2 na poziciji 100, Arene Premium kreću tek od 111, a sve se završava sa Premier League na 119 i NBA na 120.
Yesterday at 23:071 day kod mene nikakve promene još nema, postoji li šansa da me zaborave?(sad gledam na računu, ovaj je paket DIGITALNI EON FULL TV)
Yesterday at 23:111 day Po rasporedu Arena kanala, rekao bih da se spremaju da nakon promo perioda krenu sa naplatom premium kanala, a znamo da se tu guraju najgledaniji prenosi: Zvezda i Partizan.
Yesterday at 23:131 day 1 minute ago, Eleniko said:a običnjak D3 SBB?Meni D3 još nije, ali noćas će sve da promene
Yesterday at 23:151 day Meni još ništa novo nije stiglo, samo su mi dušmani izbrisali SK i pretumbali već postojeće kanale.