Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted (edited)
11 minutes ago, ducca said:

Kako ja razmem priču oko Eon-a, Yettel će moći još neko vreme da koristi tu tehnologiju/infrastrukturu i to vrv samo postojeći korisnici, a onda će u nekom roku morati da se skinu jer je tehnologija ostala u vlasništvu UG. Nije mi realno da buduće korisnike montiraju na Eon koji će potom za manje od 2 godine da izbace iz upotrebe, 

Pa realno je da i novi korisnici dobijaju EON u tom nekom dogovorenom roku, sve dok ne razviju neku novu platformu.

Ako dobro razumem, Yettel je još uvek nema, neka me neko ispravi…

Inače, mislio sam da je telekomov deo u transakciji dosta manji.

625 milki, mašla.

Edited by mraki
Posted
56 minutes ago, MeanM@ said:

Kad bi nekako mogli da se ukinu prenosi te sprdnje sa domacih livada.

Tih 250000 crkavice u danasnjem fudbalu ih sigurno ne cini konkurentnim, a odrzava kriminalne uprave na njihovom celu. Nije da je neki odrziv i smislen model da bi zalili za njim

većina superligaša funkcioniše sa manje od milke godišnje, ko će im pokriti gubitak trećine godišnjeg budžeta, jedino lokalne samouprave, još kada na vlast dođe neko kome će jedini interes biti lopovluk, ostaće ti klubovi bez mts sponzora, što će ih odvesti u likvidaciju ili treću ligu, a njihova mesta će popuniti razni javori, ubljani i slični seoski klubovi koje finansria lokalni preduzetnik, klubovi koje prati samo rodbina igrača, bez stadiona i ostalih uslova, bez omladinske škole, čime će na kraju ispaštati i repka, kada ostanemo bez talentovanih klinaca iz kg, ni, su, kš itd, gradovi koji sigurno mogu da izbace više talenata od uba, ivanjice ili inđije

Posted
14 minutes ago, Milosh76 said:

„Kada se steknu uslovi, u ponudi ćemo imati i Arenu sport i Sportklub kanale, za sve sadašnje i buduće korisnike kako Yettela, tako i SBB-a. I ne samo sportske, nego i informativne i zabavne“, rekao je Majk Mišel, generalni direktor Yettela, navodi se u saopštenju.

rekao je da ce biti i da ce korisnici biti o tome izvesteni na vreme,stose moze pokriti tvojim™ prevodom

nema vremenske odrednice

ono sto ne pise jeste koji news programi

Posted
1 hour ago, mraki said:

Pa realno je da i novi korisnici dobijaju EON u tom nekom dogovorenom roku, sve dok ne razviju neku novu platformu.

Ako dobro razumem, Yettel je još uvek nema, neka me neko ispravi…

Inače, mislio sam da je telekomov deo u transakciji dosta manji.

625 milki, mašla.

Telekom je platio samo prava na sportske događaje i kanale za dijasporu, malo manje nego što su Arapi i Česi dali za ceo SBB, sa infrastrukturnom i korisničkom mrežom koje su građene 20 godina.

Posted (edited)

Nije platio kanale za dijasporu nego preuzimanje korisnika Total TV-a (200 hiljada) i NetTVPlusa (100 hiljada), što je ujedno i smanjivanje baze gledalaca N1 i Nove S za tridesetak posto, što je naravno važno Vučiću.

Takođe je de fakto platio i izlazak UG-a sa srpskog tržišta, tj. to što će odsad i SBB-ovih preko 700 hiljada korisnika kablovske i OTT-a imati Arene, Superstarove i ostale njegove kanale na čemu će dobro dodatno zarađivati iz meseca u mesec i imati kao monopolista nad najatraktivnijim sadržajem mogućnost da zacepljuje cene nadalje ne samo u Srbiji, već u sve 4 ex-Yu zemlje van EU.

Edited by vememah
  • +1 1
  • Hvala 1
Posted
7 minutes ago, vememah said:

Nije platio kanale za dijasporu nego preuzimanje korisnika Total TV-a (200 hiljada) i NetTVPlusa (100 hiljada), što je ujedno i smanjivanje baze gledalaca N1 i Nove S za tridesetak posto, što je naravno važno Vučiću.

Takođe je de fakto platio i izlazak UG-a sa srpskog tržišta, tj. to što će odsad i SBB-ovih preko 700 hiljada korisnika kablovske i OTT-a imati Arene, Superstarove i ostale njegove kanale na čemu će dobro dodatno zarađivati iz meseca u mesec i imati kao monopolista nad najatraktivnijim sadržajem mogućnost da zacepljuje cene nadalje ne samo u Srbiji, već u sve 4 ex-Yu zemlje van EU.

to je i dalje ogromna cena. ja ne xnam odakle njima uopste toliki kes.

Posted (edited)

Šta mislite koliko bi dali za Novu i N1 da su bili na prodaju pa da mogu da se nasladjuju? Ne bi pitali.

Jedini valjan razlog zašto nisu bili deo transakcije je taj što je Šolaku lično važno da ostanu ovakvi.

A lik sigurno nije budala, kad je već zadržao medije, mora da se dobro osigurao da bude kako je zamislio.

Edited by mraki
  • +1 2
Posted

Mislim da nema logike da Nova i N1 odlete sa Totala i NetTV-a jer bi u tom slučaju UG ispala naivna da samouništi svoje TV kanale. Ako ih već nisu prodali onda su ih sigurno dobro osigurali , a pošto će SBB dobiti kako kažu Telekomove kanale onda je logično da i Telekom dobije SBBove jer bi u suprotnom SBB bio jedini (eventualno i Yettel) koji ima sve kanale.

Posted

Da li je moguć (ne)očekivani potez, nakon svega, Šolak uleće sa kintom i kupuje, recimo, Orion? :D

Nešto u stilu kupovine Sautemptona, nakon gubitka prava na Premijer ligu.

Posted

meni, ovako sa strane, deluje da je mitako biće šolak jedva čekao da se izvuče iz pakla zvanog srpsko medijsko nebo

• +1 5
Posted

Korisnici oriona imaju n1

Posted
15 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

meni, ovako sa strane, deluje da je mitako biće šolak jedva čekao da se izvuče iz pakla zvanog srpsko medijsko nebo

Pa sto nije onda prodao N1 i Novu i zapalio za Sautempton?

Posted

jebe se njemu za n1 i novu 

verujem da ih “čuva” kao zalog za budući biznis kad vučić ode

• +1 7
Posted
7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

jebe se njemu za n1 i novu 

verujem da ih “čuva” kao zalog za budući biznis kad vučić ode

isto mislimo,lik je surovi biznismen,upoznat sa nasim trzistem,svestan da je raspad Telekoma neizbezan,i drzi poziciju za sutra

• +1 1