Michael Krueger Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Halvard said: A mene juče zvao Yettel, ja im rekao neka hvala, super mi na SBB-u Ja sam Yettel odbio jedno 3 puta... Bila je ponuda 12 meseci za dinar (od 24), pa sam odbio... žena mi rekla da sam budala, a ja nisam hteo mafiji da plaćam već da podržim opozicione medije... imam ugovor do marta 2026. 2 1
Michael Krueger Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 1 hour ago, jorma shparga said: Ko je imao iskustva sa Arena cloudom s razlogom panici kada se pomene EON i to da prelazi na tu stranu... Jednom platio to govno, zbog finala ABA lige, bukvalno nisam mogao da gledam koliko je seckalo, valjda zbog preopterećenosti... neke random stvari sam gledao bez problema... možda su rešili u međuvremenu, ali ne plaćam to više nikad... Edited 3 hours ago by Michael Krueger
bradilko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, Jimmy Kowalski said: Sva ova nagadjanja su sada besmislena, jer mi ne znamo kakva ce situacija u zemlji biti kroz 6-12 meseci. Onog trenutka kada Hulja izgubi vlast, sve pada u vodu pa i Telekom kao operator broj 1 u zemlji. meni ovo kao nekakva ispomoc njemu ali bez nekog znacaja. ionako ga ceka katran perje ili bezanija u jebenu moskvu, dubai i slicna govna jok sad ce zbog evrolige i formule da stanu protesti. ili nove tv. pa 20 prvi vek je. jebe nam se za televiziju
copkillah Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 29 minutes ago, Michael Krueger said: Ja sam Yettel odbio jedno 3 puta... Bila je ponuda 12 meseci za dinar (od 24), pa sam odbio... žena mi rekla da sam budala, a ja nisam hteo mafiji da plaćam već da podržim opozicione medije... imam ugovor do marta 2026. Meni je Jetel na bloku, prečesto su smarali telefonom a nisu imali objašnjenje odakle im moj broj. 1
Nikodije Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago nego, sad vucic kontrolise sav internet u srbiji? vec zamisljam kako ga gasi u slucaju da bas zagusti.
Ayatollah Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 36 minutes ago, mraki said: Da United Media nema neki interes i plan za N1 i Novu, mediji bi sigurno bili deo transakcije. Tako bi bilo najlakše, zar ne? Pošto su ih zadržali, verujem da su se ugovorima dobro zaštitili, i obavezali novog vlasnika da ih ne samo zadrži u ponudi, već i finansira. Sigurno su imali na umu i to da ih ne bace na neku levu poziciju, ne prepušta se tu ništa slučaju. Možda kupac nije imao nikakav interes i želju da kupi TV kanale. Oni nisu u tom biznisu, nisu novinske kuće, već operater kablovske televizije i Interneta. Bold: Obavezali kupca da finansira delove biznisa koji ostaju u vlasništvu prodavca? Ne dešava se nikada u M&A transakcijama. 2
mraki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Pa sigurno će novi vlasnik plaćati neku naknadu za emitovanje kanala i tako ih finansirati. Moguće naravno da kupac nije želeo da kupi kanale, ali ne verujem da je to ovde slučaj. To prosto ide zajedno i lako bi ih uvalili uz operatera da su to hteli. I kupci bi ih se posle lako otarasili, promenili uredjivačku politiku, prodali telekomu ili nekom bliskom sns-u ko bi se nasladjivao… you name it. Bilo je milion varijanti ali su odabrali da to ne urade. Po meni dosta indikativno za budućnoati ovih kanala. Edited 2 hours ago by mraki
Bogotac Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Od N1 i Nove neće ostati ništa,samo logo,bez zamajavanja ovde,sprcano 1,5 milijardi da bi ostalo isto sve,kako da ne
Bogotac Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Inace,od juna će biti drastično povećanje paketa Telekoma . Edited 2 hours ago by Bogotac
Bogotac Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 16 minutes ago, bigic said: Već su sad poskupeli jednom, pa poskupeće opet? Da,pa stiže tenis,formula,evroliga,sve na jednom mestu,ide gas
ragasto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Tu bi onda opet važio član zakona na koji smo se pozvali u decembru kada smo slali mejlove Telekomu da nismo saglasni sa poskupljenjem. Znam da će ko zna ko da tu sudi i presuđuje, ali ipak... 1
Bogotac Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Oni su prema rečima mog ortaka defakto pred bankrotom,gde ni država ne uspeva da zatvori rupe a i nema odakle više, ide NIS,i mnogo toga još,EXPO itd.
Recommended Posts