February 12Feb 12 Ne treba zaboraviti da su tu onaj raspali grand i idj. Mozda su oni u kapacitetu da generisu egzistenciju za N1. Edited February 12Feb 12 by Friend
February 12Feb 12 Информативни медији немају уско гледано комерцијалну вредност, али доносе утицај, а то није мала ствар. И тај утицај није везан само за број људи који их стално гледа, већ и за креирање садржаја, који се касније шерује на различите начине (другачији утисак стичете када гледате прилог са формом званичног медија, него када гледате клип неког инфлуенсера, аматера), као и за могућност да привуку већи број људи у време ванредних догађаја, као што су биле блокаде и протести. На крају, за Маскову куповину Твитера су многи процењивали да је тежак промашај, а то му је заправо временом донело огромну моћ и ево где смо сада. Тако да може постојати рачуница за одржавање у животу Н1 и Нове. Ипак, све ово не делује нимало оптимистично. Ако не желимо да нам Шаровић буде лучоноша и симбол слободног новинарства у будућности, нема нам друге - "Сад или никад!"
February 12Feb 12 Zanimljivo je da nisu prodata prava za Sloveniju i Hrvatsku, što bi trebalo da znači da će verzije SK za ta tržišta nastaviti da postoje. Quote Telekom Srbija grupa („Telekom Srbija“) postigla je sporazum o kupovini 100% udela u kompaniji Eon TV International Ltd (holding kompanija NetTV Plus preduzeća), direct-to-home (DTH) poslovanja u okviru EoNSat i Total TV u Srbiji i Severnoj Makedoniji, kao i o kupovini određenih prava, licenci i ostale imovine povezane sa Sport klub kanalima za Zapadni Balkan (Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija i Srbija), direktno ili indirektno, od kompanije United Group B.V. (“Junajted grupa”) za naknadu u iznosu od 652 miliona evra bez gotovine i bez dugova. https://telekomsrbija.com/sr/telekom-srbija-grupa-postigla-sporazum-o-kupovini-nettv-plus-dth-u-srbiji-i-severnoj-makedoniji-i-licenci-za-prava-na-sport-klub-za-zapadni-balkan-od-junajted-grupe/
February 12Feb 12 To da će "kada padne Hulja" nova vlast da razmontira monopol TS je mislim "što je babi milo...". Niko to ne ispušta, a i ako ga spremaju za inostranog kupca, i oni vole monopol na tržištu, ako im se omogući. To je tako u biznisu... Da će morati da se reše "balasta koji pravi gubitke" to je verovatno.
February 12Feb 12 17 minutes ago, Milošica said: Saša Popović će spasiti Srbiju kad ozdravi. Naš spavač u SNS-u
February 12Feb 12 Kada vec spominjete Sarovica, koliki je domet KTV, ne znam, preko yt uglavnom i gledam(zavisno od teme, gosta), ali za moje neko merilo, KTV je otvoreniji medij nego Nova S i N1, svakome je dat prostor(jedini ko ne ide da d aintervju KTV je onaj ko nece), e sad, d ali su previse lokalna TV, ili sta vec, ne znam, ali menisu informativno cak i korisniji bili nego N1, bolje debate imaju(N1 i onako vrti iste ljude i teme, cak im i naslovi lice kao jaje jajetu, iz godine u godinu tako, o UN da ne pricam, to je tamo i dovedeno uveliko potrosen koncept kome je doavno rok isteako, ali nije to ovde popularno reci)..ipak, sta god ja mislio o Noovj i N1, nisam za to da ih vidimo pojedene i ugasene jos, bar dok je SNS na vlasti..jer razumme da je mnogima koristan(mojoj majci prvoj),a i neka zona komfora..ali, kazem, za nuzdu, ako se desi najgore, sta fali KTV?
February 12Feb 12 3 minutes ago, Zaboravan said: Ko je kriv™ što su N1 i S blokirane npr na eon za smart tv-u? SBB ih namerno blokira kad se gledaju sa SBB-ovim nalogom na fiksnim mrežama drugih operatera da oni koji imaju prijemnike ne bi ustupali te aktivacije prijateljima i rodbini, već da moraju da kupe Eon van mreže.
February 12Feb 12 KTV je deo SBB-ove ponude, ali ga nema na MTS-u. Takođe se KTV može gledati preko antene na području Zrenjanina, Kikinde i okoline, ali pitanje je da li će im REM obnoviti dozvolu nakon izbora novog Saveta. Edit: sad vidim da im dozvola za zemaljsko emitovanje važi do 2031. godine, pa su u tom smislu mirni. Edited February 12Feb 12 by bigic
February 12Feb 12 1 hour ago, Malvo said: 3) po padu Hulje, Šolak se vraća, bustuje jako hiberniranu Novu i dobija nacionalnu frekvenciju i šta još uspe da očerupa (ispod cene) od Telekoma na samrtnoj postelji Da potpise da ce da prenosi Dane jahanja.
February 12Feb 12 5 minutes ago, vememah said: SBB ih namerno blokira kad se gledaju sa SBB-ovim nalogom na fiksnim mrežama drugih operatera da oni koji imaju prijemnike ne bi ustupali te aktivacije prijateljima i rodbini, već da moraju da kupe Eon van mreže. Jbg ne razumem tu borbu™ Na telefonu mogu da gledam n1 i s na tv-u sve osim toga i naravno sk. Jbg meni bi bilo korektno da su pustili n1 i s ako su već borci protiv mafije...
February 12Feb 12 Govnarska posla. Imaš ovde strim, i njega su namerno radi bolje prodaje zavukli tako da ne možeš da dođeš do njega kliktanjem po sajtu. https://n1info.rs/n1-tv-live-stream/ Isto kao što su i Telekom i SBB zavukli Al Džaziru Balkans skroz na kraj liste među strane njuz kanale da bi njihovi imali veću gledanost. Edited February 12Feb 12 by vememah
February 12Feb 12 Da United Media nema neki interes i plan za N1 i Novu, mediji bi sigurno bili deo transakcije. Tako bi bilo najlakše, zar ne? Pošto su ih zadržali, verujem da su se ugovorima dobro zaštitili, i obavezali novog vlasnika da ih ne samo zadrži u ponudi, već i finansira. Sigurno su imali na umu i to da ih ne bace na neku levu poziciju, ne prepušta se tu ništa slučaju. Edited February 12Feb 12 by mraki