Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted

Sad sam shvatila da imam ugovor sa SBB-om do aprila 2026. :isuse:

• Vojvodo,serdare 1
Posted
6 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

A bukvalno me juče zvali iz SBB-a oko produženja ugovora :laugh:, srećom nisam imao vremena da se time bavim. 

A mene juče zvao Yettel, ja im rekao neka hvala, super mi na SBB-u :isuse:

• Haha 1
Posted
5 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

A bukvalno me juče zvali iz SBB-a oko produženja ugovora :laugh:, srećom nisam imao vremena da se time bavim. 

I mene, slali neke ponude koje nikad nisu stigle, a inače sam na yetel netu i SBB TV-u, zbog one yetel ponude od 1 dinara za 15 meseci+25k za telefon. Do pre par meseci je mogao da se gleda SK preko Yetel kućnog neta, ali su to odjednom ugasili, pa je moglo da se gleda samo preko mobilnog interneta.

Posted

Pa da, moći ćete da gledate najbolji sportski sadržaj kad uplatite dodatni Arena paket nakon što se mi spojimo sa Yettelom.

• +1 1
Posted
23 minutes ago, goofs said:

U celoj ovoj priči meni se najmanje sviđa reakcija onih kretena Brnabe i Bizona, ili su glupi pa ne kontaju celu ovu priču do kraja ili znaju nešto što mi ne znamo.

Prvi korak je puštanje N1 yettelovcima što je dosta bitno u ovim "pumpaj" nedeljama.

Brnaba i đene đene, ali ovo Bizonovo o "tržištu" može biti indikacija da je plan da za X meseci kažu kako eto nije isplativo da prenose N1 na svom kablu.

Posted

Upališ N1 ujutru, a ono Jovana Jeremić

• Tužno 1
Posted

Nisam imao pojma da ovoliki broj ljudi gleda TV preko EON-a. Na tviteru je veća histerija za EON nego za SBB.

Ja sam jednom instalirao tu aplikaciju, nešto mi bagovala i obrisao je posle 20 minuta.

Posted
4 minutes ago, Halvard said:

Pa da, moći ćete da gledate najbolji sportski sadržaj kad uplatite dodatni Arena paket nakon što se mi spojimo sa Yettelom.

Kako je za Yettel korisnike, tako ce biti i za sadasnje SBB korisnike..

Posted (edited)
1 minute ago, Jimmy Kowalski said:

Kako je za Yettel korisnike, tako ce biti i za sadasnje SBB korisnike..

Pa da, na to mislim. Nema šanse da daju Yettelu više sadržaja nego što ga ima Telekom.

Edited by Halvard
Posted
1 hour ago, bejzbolka said:

Scenario 2 je nemoguć, jer se vrednost cele UG meri u milijardama evra, što bankotirani Telekom ne može da plati.

Poslovi UG su na celom prostoru ex-YU, plus Grčkoj i Bugarskoj. To je veliki zalogaj i za ove PPF, a ne za raspali Telekom.

Postoji nerazumevanje razlike izmedju pojmova UM i UG, kao i toga da su operacije i jednih i drugih u Srbiji realno bulja u poredjenju sa celom slikom. 

Btw SBB je UG Srbija pa je prodat... 

• +1 2
Posted

EON platforma ostaje u vlasništvu United Grupe i nije predmet prodaje, potvrđeno je agenciji Beta u toj kompaniji.
„EON platforma ostaje vlasništvu United Grupe, dok će SBB nastaviti da koristi tu TV platformu na osnovu dugoročnih ugovora zaključenih u okviru prodajne transakcije“, naveli su u kompaniji.
Svi korisnici EON platforme će, kako su istakli, biti u mogućnosti da prate popularne kanale, poput N1 i Nova.
United Grupa postigla je dogovor o prodaji SBB kompanije e& (Etisalat) PPF Telecom Grupi, dok je sa kompanijom Telekom Srbija postigla dogovor o NetTV Plus biznisu i prenosu sportskih prava na teritoriji Zapadnog Balkana.

https://n1info.rs/vesti/eon-platforma-ostaje-u-vlasnistvu-junajted-grupe/

Posted
Just now, jorma shparga said:

Postoji nerazumevanje razlike izmedju pojmova UM i UG, kao i toga da su operacije i jednih i drugih u Srbiji realno bulja u poredjenju sa celom slikom. 

Btw SBB je UG Srbija pa je prodat... 

Moja greška, prevideo sam da se citirani post odnosio na UM, a ne UG.

Posted
1 minute ago, bejzbolka said:

Nisam imao pojma da ovoliki broj ljudi gleda TV preko EON-a. Na tviteru je veća histerija za EON nego za SBB.

Ja sam jednom instalirao tu aplikaciju, nešto mi bagovala i obrisao je posle 20 minuta.

Napravili su zabunu sa time što se firma za dijasporu koju su prodali Telekomu zove isto kao i platforma koju koristi SBB

• +1 1
Posted

Ko je imao iskustva sa Arena cloudom s razlogom panici kada se pomene EON i to da prelazi na tu stranu... 

• +1 7