Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted (edited)

jaoj, uzece i tenis od sk :isuse:

ali sto kaze jimmy, sve ovo je samo trenutno. al kako covek sada da postupi, evo ne znam

Edited by Nikodije
Posted
1 minute ago, mamula1 said:

Drzava nikada nece dozvoliti da pukne Telekom. On je temelj medijske tiranije.

Nece penzija biti ali Telekoma hoce 

Da je bilo sreće da je žvalonja prodao Telekom onda kad je pokušavao, 2013-2014, a glupa opozicija se protivila prodaji.

Posted

tenis ionako niko nece gledati kad se koza penzionise. 

• +1 3
Posted
1 minute ago, Mr.Mxyzptlk said:

tenis ionako niko nece gledati kad se koza penzionise. 

Zato ga neće ni uzeti, Đoković sad više ne igra nego što igra.

Eventualno im možda uzmu Vimbldon.

Posted
7 minutes ago, nenad said:

solak je ubo grupe i ima poslednju rec u svemu.

Može grupa da ima i više od jednog UBO-a, a može UBO i da se ništa ne pita ako je manjinski vlasnik, a većinski je npr. neka kompanija koja se kotira na berzi.

Posted
1 minute ago, Ayatollah said:

Može grupa da ima i više od jednog UBO-a, a može UBO i da se ništa ne pita ako je manjinski vlasnik, a većinski je npr. neka kompanija koja se kotira na berzi.

moze, samo ja pricam o konkretnom slucaju. 

Posted
2 hours ago, Roger Sanchez said:

Ova se baraba sasvim otvoreno veseli

Kakva budaletina, sa happy TV priča o medijskom zlu i besčašću.

Pri tom bi se na njenom mestu držao podalje od metafora o padanju, a posebno padanju kula.

• +1 1
Posted
23 minutes ago, jorma shparga said:

2 moguca plot twista :

1) hulja cao, telekom se suocava sa stvarnoscu i odlazi u bankrot, ppf kupuje telekom postaje prakticno jedini provider a cene usluge odlaze u nebo... 

2)  Hulja ostaje u sedlu a sudija svira kraj za Srbiju, Telekom kupuje UM incl. N1&Nova S koji postaju B92

3) po padu Hulje, Šolak se vraća, bustuje jako hiberniranu Novu i dobija nacionalnu frekvenciju i šta još uspe da očerupa (ispod cene) od Telekoma na samrtnoj postelji

• +1 1
Posted

U celoj ovoj priči meni se najmanje sviđa reakcija onih kretena Brnabe i Bizona, ili su glupi pa ne kontaju celu ovu priču do kraja ili znaju nešto što mi ne znamo.

Prvi korak je puštanje N1 yettelovcima što je dosta bitno u ovim "pumpaj" nedeljama.

• +1 2
Posted

Sigurno je da znaju mnogo toga sto mi ne znamo o ovoj transakciji, a opet sigurno je i da troluju na maksimum.

Posted
4 minutes ago, goofs said:

U celoj ovoj priči meni se najmanje sviđa reakcija onih kretena Brnabe i Bizona, ili su glupi pa ne kontaju celu ovu priču do kraja ili znaju nešto što mi ne znamo.

Prvi korak je puštanje N1 yettelovcima što je dosta bitno u ovim "pumpaj" nedeljama.

Sve i da se ništa ne dešava iza kulisa, postignut je dovoljno jak psihološki efekat koji se mora amortizovati koliko već kroz nekoliko dana.

• +1 1
Posted (edited)

Šta god da se iza svega ovoga krije, ako se mafija ne otera ove godine tokom ovih protesta, teško da će biti mnogo bitno šta će biti sa N1 i Novom... u svakom slučaju postajemo Belorusija. 99% vlasti na svetu bi palo posle svih afera (plus tragedije) i protesta u ovom obimu, a ovi se drže prilično stabilno. To je zbog enormne količine love koju su pokrali, a državu oteli i prodaju joj resurse kao da im je to tatko ostavio... sve velike sile su pokrili da ih zbog svojih interesa podržavaju (makar prećutno)... zato je mnogo teško,.. teško da je bilo ko svestan pravih razmera njihove pljačke... 

Edited by Michael Krueger
  • +1 8
Posted
16 minutes ago, Malvo said:

3) po padu Hulje, Šolak se vraća, bustuje jako hiberniranu Novu i dobija nacionalnu frekvenciju i šta još uspe da očerupa (ispod cene) od Telekoma na samrtnoj postelji

Posle pada Hulje cela medijska slika ce se promeniti, pa samim tim i u sektoru kablovske/IPTV. Menjace se vlasnistva, doci ce i neki novi igraci..

9 minutes ago, goofs said:

Oni pricaju po zadatku sta im je receno za njihovu ciljnu grupu. Samo se njoj i obracaju, danasnja mantra im je "veseli se srpski rode, Dragan Solak iz Srbije ode". A posto mi nismo njihova ciljna grupa, zabole nas..

• +1 6
Posted
11 minutes ago, goofs said:

To im je samo strategija da demoralizuju proteste i da ohrabre njihove botove.

Pa Bizon od decembra priča kako su protesti propali i kako to sve polako jenjava.

I ako ste primetili, o svemu pričaju u prošlom vremenu. Žvalavi priča da je pobedio obojenu revoluciju, a nikad više ljudi na ulici i nikad manje na njegovim skupovima. Piše knjigu. To je sve samo psihološki pritisak, šuplja priča.

• +1 5
Posted

A bukvalno me juče zvali iz SBB-a oko produženja ugovora :laugh:, srećom nisam imao vremena da se time bavim.