Bogotac Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 minutes ago, ducca said: Yettel je bio i ostao partner MTS-a, koriste njihovu infrastrukturu i ušli su u priču sa Arenama da bi zajedničkim snagama oslabili SBB, a znamo šta je bio krajnji cilj. Tako da meni je Mts - Yettel isti racq zapravo. Da, za nijansu MOŽDA manje zlo ali to je sve. Videćemo,ako bude tako,prelazim kod njih
Halvard Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Milošica said: Znači nije baš tako kako je tviter nalog SBB odgovorio Neni? Jeste, sigurno je Telekom ulupao pare u sportski sadržaj da bi Yettel imao veću ponudu kanala od njih samih Meni pada na pamet da će od ove šake jada sporta što je ostala na SK napraviti neki osnovni Arenin paket (nakon što im uzmu Evroligu i još ponekog preostalog teškaša), a da će ostale Arene ići posebno i/ili poskupeti. 1
bejzbolka Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 55 minutes ago, hoffnung said: mene nervira sto apsolutno ne moram da znam ko je vecinski vlasnik neke kompanije i kako to sada utice na mog provajdera, ali izgleda da moram dobro da nampnem mozdane vijuge da bih raspetrljao taj cvor, a vidim da nisam manjina koja nije razumela sta i kako [ne mislim na forum]. cak i kada razumem kao, postavljaju se neka pod-pitanja/nelogicnosti. *ono sto me najvise zanima je sledece: kako to da je junajted grupa prodala svog provajdera - sbb ali ce ipak pored tog, novog vlasnika koji je kupio sbb da i sama ima prava/zadrzi ista na n1, nova, itd. kako ce to da emituje bez provajdera, ako istog prodaje? *nelogicnost: sta sprecava novog vlasnika da ukine n1/nova, itd.? *buduci da se ovoj kompaniji prodaje sbb [ &-Etisalat PPF Telecom] da li ce sada yettel i sbb da budu jedno u sklopu ove firme? i zvace se yettel? umesto neko novo ime ili sbb npr. - Junajted grupa je prodala neke firme koje su deo grupe: SBB i ove neke EON-e i šta znam. N1 i Nova nisu deo SBB-a, nego deo Junajted grupe, dakle to su firme koje ostaju u okviru grupe i nastavljaju sa radom. - Postoji odredba u ugovoru kojom se novi kupac SBB-a obavezao da ostavi N1 i Novu u svojoj ponudi. Tako je saopšteno. Na koji vremenski period još uvek nije saopšteno, ali sudeći po reakcijama novinara zaposlenih na N1 i Novoj, radi se o dužem vremenskom periodu. Dakle, odgovor na tvoje pitanje šta sprečava novog vlasnika da ukine N1 i Novu, jeste da ih sprečava ugovor. - 99% će doći i do zvaničnog spajanja SBB i Yettela pod jednim imenom. Da li će to ime biti Yettel, SBB ili neko treće, to se ne zna, ali je gotovo sigurno da će to sada biti jedan provajder. 1 6
Frank Pembleton Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, msv said: A jbga Višković ima i neki vlasnički udeo u SK, ne znam kako je tu prošao... Mislim, on ako ne može da se "snađe" posle toliko godina u poslu, onda jbga...
Milošica Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Nikodije said: Yettel SBB kao Cedevita Olimpija Znači Partizan je najebao.
bejzbolka Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovo je moglo da ispadne mnogo gore, jer se pričalo da BC partners (većinski vlasnik UG) prodaje ceo svoj udeo u UG. To bi značilo da novi kupac kupuje celu grupu, zajedno sa N1 i Novom. Zato kažem da ovo i nije tako loše.
Milosh76 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, Frank Pembleton said: A jbga Višković ima i neki vlasnički udeo u SK, ne znam kako je tu prošao... Mislim, on ako ne može da se "snađe" posle toliko godina u poslu, onda jbga... Kakvo je tvoje misljenje i prognoza sta ce biti?
SindzaBG Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Na SBBu stizu i Arena kanali uskoro... Ceo sport na SBBu... 1
Ayatollah Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, copkillah said: Postoji priča da su mirni 10 godina, da sve ostaje kako je bilo, da je to deo ugovora. Da li si siguran da je United Grupa spremna da narednih 10 godina finansira gubitke u N1 i Novoj, a da od toga nema baš ništa osim naše večne zahvalnosti? Tako nešto vrlo verovatno nije deo ugovora, jer vlasništvo u N1 i Novoj nije ni bio predmet ugovora. Eventualno da se UG obavezao da narednih 10 godina neće gasiti N1 i Novu, a da se e&PPF obavezao da ih neće nasilno gušiti, ali to je malo verovatno, a i čak ako je tako nešto ugovoreno, sigurno nije ugovoreno kakva će im biti uređivačka politika. 2
Ayatollah Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, vememah said: Zvanično saopštenje kupca: https://www.ppf.eu/en/press-release/e-ppf-telecom-group-agrees-100-acquisition-of-serbia-broadband-sbb Moja bivša firma radila buy side u Srbiji. Tačno bih ja vodio ovu transakciju da sam ostao u firmi.
Halvard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 29 minutes ago, bejzbolka said: - 99% će doći i do zvaničnog spajanja SBB i Yettela pod jednim imenom. Da li će to ime biti Yettel, SBB ili neko treće, to se ne zna, ali je gotovo sigurno da će to sada biti jedan provajder. Ovo jedino ima logike. Ono što nema logike je da nastaje super-operater koji u ponudi ima aaaaa, SVEEEEE, i N1/Novu i Arene i SK, i kakav bi bio interes Telekoma u tome. Čak ni na srednji rok ne vidim kako bi uređivačka politika N1 ostala ista.
Milošica Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Halvard said: Ovo jedino ima logike. Ono što nema logike je da nastaje super-operater koji u ponudi ima aaaaa, SVEEEEE, i N1/Novu i Arene i SK, i kakav bi bio interes Telekoma u tome. Čak ni na srednji rok ne vidim kako bi uređivačka politika N1 ostala ista. Možda hleba i igara dok N1 i Nova polako tonu u mrak
Malvo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said: znaci sk sada i na mtsu/yettelu? Ima SK ali nema prenosa na njemu
Recommended Posts