Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted

Mislim da se malo precenjuje značaj n1 i nove. Prvi ja nemam živaca da gledam više bilo kakve vesti ili razna gostovanja kojekakvih smatrača, nego vrtim tviter i tu hvatam ono što me zanima.

Što neko reče, ovih dana se protestuje i po selima koja nikada nisu imala n1 i novu.

• +1 1
  • -1 4
Posted

ova vest mi nikako nije pozitivna.. stavise, super za medija grupu, ostvarili su veliki posao. sta se njih ticu nezavisni mediji kada pare zveckaju [sta ce meni ljubav prava kada novci nisu tu]. kada vidite da neki poznati ljudi odlaze sa n1 znajte da je to kraj. secate se radija b92 kada su poceli da odlaze isto je bio razlog neki sukobi sa uredjivackom politikom ako se dobro secam, davno je bilo. ako se dobro secam, prvi je otisao misko b. 

• +1 3
Posted

Bez ove dve televizije smo ugasili, nema mesta sumnji

Ostaje gerila a nema rata

Posted
3 minutes ago, Nikodije said:

Mislim da se malo precenjuje značaj n1 i nove. Prvi ja nemam živaca da gledam više bilo kakve vesti ili razna gostovanja kojekakvih smatrača, nego vrtim tviter i tu hvatam ono što me zanima.

Što neko reče, ovih dana se protestuje i po selima koja nikada nisu imala n1 i novu.

Ma da li si citav, kakvi tviteri, forumi i slicno, to su promili. Najveci broj ljudi se informise preko N1.

• +1 7
Posted

Ako ukinu N1 i Novu u ovom obliku, ja ću da otkažem Eon preko neta, šta će mi?

Internet ionako moram preko Telekoma, nemam drugi izbor.

Ispada da ljudi imaju kablovsku zbog sporta (fudbal, košarka, NĐ uskoro u penziji), da im je ostalo manje bitno do skroz nebitno.

Hoću da kažem, ako neće biti nikakve razlike između Jetela i Telekoma, zašto bi bilo ko uzimao Jetel?

Posted

Informisaniji uzimaju operatere naizmenično jer dobijaju višemesečne popuste ili bar pokrenu prelazak na drugog operatera da dobiju takav popust kod postojećeg.

• +1 2
Posted
10 minutes ago, Roger Sanchez said:

Ova se baraba sasvim otvoreno veseli

Ali imperija pala. Ko da je umro ili bankrotirao, a ne prodao biznis za milijardu i po.

Posted (edited)
9 minutes ago, Shan Jan said:

Ma da li si citav, kakvi tviteri, forumi i slicno, to su promili. Najveci broj ljudi se informise preko N1.

Ok, naravno da bi bilo dobro da opstanu u ovom obliku, samo kažem da sada preuzimaju društvene mreže. Sve u vezi ovih protesta ide tako, sva obaveštenja i informacije. Ne vidim što bih čekao dnevnik n1 kada to sve saznam i ranije.

Edited by Nikodije
Posted

Naravno da nece Yetel imati sve u ponudi,mnogi bi u inat Telekomu prešli tamo,prvi ja.

Posted
1 minute ago, Nikodije said:

Ok, naravno da bi bilo dobro da opstanu u ovom obliku, samo kažem da sada preuzimaju društvene mreže. Sve u vezi ovih protesta ide tako, sva obaveštenja i informacije. Ne vidim što bih čekao dnevnik n1 kada to sve saznam i ranije.

To je tako privremeno dok traju protesti

• +1 2
Posted
2 minutes ago, Bogotac said:

Naravno da nece Yetel imati sve u ponudi,mnogi bi u inat Telekomu prešli tamo,prvi ja.

Yettel je bio i ostao partner MTS-a, koriste njihovu infrastrukturu i ušli su u priču sa Arenama da bi zajedničkim snagama oslabili SBB, a znamo šta je bio krajnji cilj. Tako da meni je Mts - Yettel isti racq zapravo. Da, za nijansu MOŽDA manje zlo ali to je sve. 

• +1 5
Posted (edited)
21 minutes ago, Shan Jan said:

Ja sam analizirao rezultate nekih od prošlih izbora. I bukvalno gde prestaje pokrivenost SBB tu Hulja počinje da dobija 70+%.

Mi stalno mislimo da je razlika urban (gde je hulja ispod 50) i rural, ali nema veze direktno. Neki prigradski delovi Beograda bez SBB su urbaniji od nekih centralnih delova Arilja ili Pirota sa SBBom, a ovi drugi imaju mnogo više opozicije na izborima.

P.S. Društvene mreže. Nas manje od 10% ima svoje Twitter i bluesky bublove. Moja mama gleda ono što joj komšijica Darinka šeruje i što je videla na Pinku. I ja sam mislio kao Nikodije davno, ali pokazalo se na izborima da grešim.

Edited by Spooky
  • +1 3
Posted

Ja sam prešao u Yettel prošle godine zato što je imao odličnu akciju za optiku i računi su mi sa 2 i nešto hiljade sputšeni na 1 dinar za period od 12 ili 15 meseci, tako nešto. Na Yettelu ne radi Iris, pa sam uzeo i Yettel TV. Zasad ima sve Arene, videćemo da li će ostati tako.

Posted

Znači nije baš tako kako je tviter nalog SBB odgovorio Neni?

• Haha 4
Posted
13 minutes ago, stray cat said:

Hoću da kažem, ako neće biti nikakve razlike između Jetela i Telekoma, zašto bi bilo ko uzimao Jetel?

Ako Yettel ostavi N1 i Novu, zasto bi neko uzeo Telekom?

• +1 2