Jump to content

Kablovska TV

Featured Replies

1 hour ago, Milošica said:

Kakvo je rešenje za nas koji smo u januaru potpisali ugovor sa SBB da nam ostanu N1, Nova i SK kanali?

SBB je sad Yettel tako da ostaju N1 i Nova, pitanje je u kojoj formi, da li i dalje kroz SBB i Eon još neko vreme ili će krenuti da rade prebacivanje na Yettel mrežu/infrastrukturu. SK više neće imati šta da prenosi nego ako i nastave da postoje svešće se na podcast emisije, vesti i neke zajebancije koje smisle u medjuvremenu da im novinari ne bi ostali bez posla. 

1 minute ago, vememah said:

Nikako, smradovi su ga namerno zavukli da ko ne zna ne može da ga gleda. Ljudi su ga otkrili po analogiji s linkovima na hrvatski i bosanski strim. Bukmarkuj ga odmah ako ti je bitan.

ili samo google n1 uzivo?

17 minutes ago, Nikodije said:

Mogu oni da privuku korisnike na osnovu sadašnjih n1 i nova, pa da se ovi vremenom preoblikuju u b92. 

Jasno mi je da sad svi samo nagadjamo i da niko ne zna kako će ovo izgledati u praksi, čak ni zaposleni sa N1 i Nove koji nas ubedjuju da će sve ostati isto, kao što sigurno ubedjuju i njih.

Strepnja je opravdana, ali ja ne verujem da će se u skorijem periodu nešto bitno u uredjivačkoj politici promeniti.

Da su hteli, mogli su im lako prepustiti i medije, ali nisu to uradili.

To mi ipak govori da ne mogu postati novi B92, bar dok su u UM vlasništvu.

Raznorazni pritisci su naravno mogući, bacanje ovih kanala u zaplećak, ali valjda su iz UM to predvideli i obezbedili se ugovorima, ako su već odlučili zadržati vlasništo nad kanalima.

Edited by mraki

1 minute ago, Dsnake said:

ili samo google n1 uzivo?

Sada kad se raširio, da.

Just now, mraki said:

valjda su u UM sve to predvideli i obezbedili se, ako su već odlučili zadržati vlasništo nad kanalima.

Ako im je to uopste bitno, gledajuci siru sliku.

Verujem da jeste, čim su ih zadržali.

9 minutes ago, Nikodije said:

Kupac je e&PPF Telecom, neka vrsta frankenštajna koji su moćne korporacije skovale.

Ta grupa nastala je spajanjem češke PPF grupe koja je u Srbiji vlasnik Jetela kao i Emiratske telekomunikacione grupe iz Abu Dabija.

Koja glupost.

e& PPF Telecom (vlasnik Yettela) je u vlasništvu te dve grupe (Arapi imaju 50%+1, Česi 50%-1), nije spoj cele te dve grupe kako je ovaj napisao.

https://www.eandppftelecom.eu/

Edited by vememah

• Popular Post

Nije telekom dao 650mil naših eura za ove kupovine da bi yettel imao i arene i n1 i nova u izvornom obliku.

Jesu budale ali ne baš tolike.

1 minute ago, mraki said:

Da su hteli, mogli su im lako prepustiti i medije, ali nisu to uradili.

Ja bih rekao da je kontra, verovatno nisi hteli da kupe i medije, šta će im? Šta to dobijaju kad ih kupe, koju vrednost dobijaju za svoje pare? Samo ime. I rupu bez dna koja troši. Ima u Srbiji i ovako previše medija. Pustiće ih da se lagano ugase pošto sumnjam da je UM rukovodstvo zainteresovano da gleda minus u poslovanju u Srbiji na duži vremenski period.

To je bar moje viđenje situacije.

...

Edited by vememah

4 minutes ago, sasha said:

Nije telekom dao 650mil naših eura za ove kupovine da bi yettel imao i arene i n1 i nova u izvornom obliku.

Da, to sa sportom je sad jako zanimljivo.

Telekom ima sva prava, i nema logike da sve bude dostupno i kod drugog operatera.

8 minutes ago, sasha said:

Ovo. Ili će im uzeti Arene ili će napraviti nove "eksluzivne" kanale gde će ići ključni prenosi - EL, Premijer liga, CL, Zvezda i Partizan (jer su to i dalje medju najgledanijim prenosima), Formula, NBA... Nema šanse da ostane Yettel sa boljom ponudom all in all.

Edited by ducca

16 minutes ago, napadaj said:

Treba mi onaj gif na kojem čini mi se Patku Dači rastu magareće uši, jer mislim da samo tako u ovom trenutku mogu da se osete ljudi koji su bili deo "Da se vidi N1!" akcije. SBB support na Tviteru piše ljudima: "Neno, neće biti promena, uskoro ćete uz SBB moći da gledate najbolji sportski sadržaj – Evroliga, Premijer Liga, NBA, La Liga, A liga, Super Liga". Tragikomično.

Jbg, iz nekog razloga ljudi olako shvataju RTS koji je naš, i koji plaćamo.

4 minutes ago, ducca said:

Ovo. Ili će im uzeti Arene ili će napraviti nove "eksluzivne" kanale gde će ići ključni prenosi - EL, Premijer liga, CL, Zvezda i Partizan (jer su to i dalje medju najgledanijim prenosima), Formula, NBA... Nema šanse da ostane Yettel sa boljom ponudom all in all.

Pa već imaju te posebne kanale (arena premim), samo će ih izdvojiti u zaseban paket i papreno naplaćivati. 
Da budemo fer, prvo je u tom smeru krenula UG formiranjem Nove sport, ali nije nikada zaživela u zamišljenom obliku.