February 12Feb 12 1 hour ago, Milošica said: Kakvo je rešenje za nas koji smo u januaru potpisali ugovor sa SBB da nam ostanu N1, Nova i SK kanali? SBB je sad Yettel tako da ostaju N1 i Nova, pitanje je u kojoj formi, da li i dalje kroz SBB i Eon još neko vreme ili će krenuti da rade prebacivanje na Yettel mrežu/infrastrukturu. SK više neće imati šta da prenosi nego ako i nastave da postoje svešće se na podcast emisije, vesti i neke zajebancije koje smisle u medjuvremenu da im novinari ne bi ostali bez posla.
February 12Feb 12 1 minute ago, vememah said: Nikako, smradovi su ga namerno zavukli da ko ne zna ne može da ga gleda. Ljudi su ga otkrili po analogiji s linkovima na hrvatski i bosanski strim. Bukmarkuj ga odmah ako ti je bitan. ili samo google n1 uzivo?
February 12Feb 12 17 minutes ago, Nikodije said: Mogu oni da privuku korisnike na osnovu sadašnjih n1 i nova, pa da se ovi vremenom preoblikuju u b92. Jasno mi je da sad svi samo nagadjamo i da niko ne zna kako će ovo izgledati u praksi, čak ni zaposleni sa N1 i Nove koji nas ubedjuju da će sve ostati isto, kao što sigurno ubedjuju i njih. Strepnja je opravdana, ali ja ne verujem da će se u skorijem periodu nešto bitno u uredjivačkoj politici promeniti. Da su hteli, mogli su im lako prepustiti i medije, ali nisu to uradili. To mi ipak govori da ne mogu postati novi B92, bar dok su u UM vlasništvu. Raznorazni pritisci su naravno mogući, bacanje ovih kanala u zaplećak, ali valjda su iz UM to predvideli i obezbedili se ugovorima, ako su već odlučili zadržati vlasništo nad kanalima. Edited February 12Feb 12 by mraki
February 12Feb 12 Just now, mraki said: valjda su u UM sve to predvideli i obezbedili se, ako su već odlučili zadržati vlasništo nad kanalima. Ako im je to uopste bitno, gledajuci siru sliku.
February 12Feb 12 9 minutes ago, Nikodije said: Quote Kupac je e&PPF Telecom, neka vrsta frankenštajna koji su moćne korporacije skovale. Ta grupa nastala je spajanjem češke PPF grupe koja je u Srbiji vlasnik Jetela kao i Emiratske telekomunikacione grupe iz Abu Dabija. Koja glupost. e& PPF Telecom (vlasnik Yettela) je u vlasništvu te dve grupe (Arapi imaju 50%+1, Česi 50%-1), nije spoj cele te dve grupe kako je ovaj napisao. https://www.eandppftelecom.eu/ Edited February 12Feb 12 by vememah
February 12Feb 12 Popular Post Nije telekom dao 650mil naših eura za ove kupovine da bi yettel imao i arene i n1 i nova u izvornom obliku. Jesu budale ali ne baš tolike.
February 12Feb 12 1 minute ago, mraki said: Da su hteli, mogli su im lako prepustiti i medije, ali nisu to uradili. Ja bih rekao da je kontra, verovatno nisi hteli da kupe i medije, šta će im? Šta to dobijaju kad ih kupe, koju vrednost dobijaju za svoje pare? Samo ime. I rupu bez dna koja troši. Ima u Srbiji i ovako previše medija. Pustiće ih da se lagano ugase pošto sumnjam da je UM rukovodstvo zainteresovano da gleda minus u poslovanju u Srbiji na duži vremenski period. To je bar moje viđenje situacije.
February 12Feb 12 4 minutes ago, sasha said: Nije telekom dao 650mil naših eura za ove kupovine da bi yettel imao i arene i n1 i nova u izvornom obliku. Jesu budale ali ne baš tolike. Da, to sa sportom je sad jako zanimljivo. Telekom ima sva prava, i nema logike da sve bude dostupno i kod drugog operatera.
February 12Feb 12 8 minutes ago, sasha said: Nije telekom dao 650mil naših eura za ove kupovine da bi yettel imao i arene i n1 i nova u izvornom obliku. Jesu budale ali ne baš tolike. Ovo. Ili će im uzeti Arene ili će napraviti nove "eksluzivne" kanale gde će ići ključni prenosi - EL, Premijer liga, CL, Zvezda i Partizan (jer su to i dalje medju najgledanijim prenosima), Formula, NBA... Nema šanse da ostane Yettel sa boljom ponudom all in all. Edited February 12Feb 12 by ducca
February 12Feb 12 16 minutes ago, napadaj said: Treba mi onaj gif na kojem čini mi se Patku Dači rastu magareće uši, jer mislim da samo tako u ovom trenutku mogu da se osete ljudi koji su bili deo "Da se vidi N1!" akcije. SBB support na Tviteru piše ljudima: "Neno, neće biti promena, uskoro ćete uz SBB moći da gledate najbolji sportski sadržaj – Evroliga, Premijer Liga, NBA, La Liga, A liga, Super Liga". Tragikomično. Jbg, iz nekog razloga ljudi olako shvataju RTS koji je naš, i koji plaćamo.
February 12Feb 12 4 minutes ago, ducca said: Ovo. Ili će im uzeti Arene ili će napraviti nove "eksluzivne" kanale gde će ići ključni prenosi - EL, Premijer liga, CL, Zvezda i Partizan (jer su to i dalje medju najgledanijim prenosima), Formula, NBA... Nema šanse da ostane Yettel sa boljom ponudom all in all. Pa već imaju te posebne kanale (arena premim), samo će ih izdvojiti u zaseban paket i papreno naplaćivati. Da budemo fer, prvo je u tom smeru krenula UG formiranjem Nove sport, ali nije nikada zaživela u zamišljenom obliku.