Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted

Nije uporedivo sa NIN-om. NIN je prodat, N1 i Nova nisu.

Posted
42 minutes ago, Arkadija said:

N1 ne može da se gleda preko mts interneta, nema šanse. Odakle ti to.

Može, ja tako gledam.

• +1 1
Posted

Ovde je prodato sve osim Nove i N1... jos je gore, nije isto.

Posted

Sad sam slučajno uhvatio Bizona na Pinku, pa kaže "N1 i Nova su konačno na tržištu pa nek se snađu". 

Posted
4 minutes ago, Milosh76 said:

Ovde je prodato sve osim Nove i N1... jos je gore, nije isto.

Njih ne zeli ni da gusi ni da menja..zeli da nestanu, logo mu se kanda gadi.

• +1 1
Posted
1 hour ago, Milosh76 said:

Ako Nova i N1 prezive do kraja godine, to ce biti uspeh. Za sada su mirni dok se ova prodaja ne ozvanici posle provera regulacionih tela i cega vec. Prenosi na SK ostaju do kraja sezone i to je to. Sta ce biti od juna to je pitanje.

Ako te dobro razumem, do juna imam vremena da ovezbedim sebi gledanje formule 1 na neki drugi nacin?

Posted
1 minute ago, Sludge Factory said:

Ako te dobro razumem, do juna imam vremena da ovezbedim sebi gledanje formule 1 na neki drugi nacin?

Ako ja dobro tumacim, do kraja sezone ostaje isto, a u narednoj preuzima Arena.

Ove transakcije podležu uobičajenim regulatornim odobrenjima i očekuje se da će biti završene tokom prve polovine 2025 godine

Posted (edited)

Da bude i ovde, verovatno neko neće videti na onoj vrlo prometnoj temi o protestima:

59 minutes ago, Ayatollah said:

Protesti nisu uopšte uticali na ovu transakciju, jer je ovo (tj. izlazak United Grupe sa ne-EU tržišta) nešto što se planira odavno. Ja sam još 2022. godine bio deo komunikacije u kojoj je Etisalat iz UAE bio u preliminarnim razgovorima sa United Grupom oko kupovine SBB-a, ali cela priča tada nije otišla dalje od Memoranduma o razumevanju. Dodatno, ispod radara prolazi da se Telemach u Bosni i CG prodaje BH Telecomu, koji je u većinskom vlasništvu Federacije BiH, tako da ova cela transakcija nema mnogo veze sa dnevnom politikom, niti je planirana u skladu sa njom.  Ako su oni potpisali ugovor juče, cela priča sa due diligence-om i inicijalni pregovori su krenuli barem u septembru prošle godine, ako ne i ranije, a cena je svakako određena u odnosu na EBITD-u, a ne u odnosu na proteste. Da imamo nezavisnu Komisiju za zaštitu konkurencije, bilo bi jako zanimljivo videti kako bi ona reagovala na monopolizaciju prenosa sportskih događaja u okviru Telekoma Srbija, ali sumanjam da će se išta desiti.

Što se tiče N1 i Nove, oni su ovom transakcijom suštinski završena priča, barem u ovom obliku u kojem su sad. Informativni kanali su generalno najmanje isplativ vid novinarstva (tj. u principu su stalno u gubicima), i ako je ideja da oni plivaju na tržištu bez nekog sponzora koji će ih podržavati iz nekih neekonomskih interesa, od te priče nema ništa. Ili će morati da menjaju celokupnu koncepciju kanala, i da uvode razne zabavne i slične programe, ili da postanu novi B92. Očekujem da će PPF vrlo brzo (tj. kad isteknu razne zaštitne klauzule iz ugovora) početi da ih uslovljava na razne načina kako ih ne bi skinuo iz ponude, i to je onda samo pitanje vremena dokle će trajati.

Edited by vememah
  • +1 4
Posted
Just now, Milosh76 said:

Ako ja dobro tumacim, do kraja sezone ostaje isto, a u narednoj preuzima Arena.

Ove transakcije podležu uobičajenim regulatornim odobrenjima i očekuje se da će biti završene tokom prve polovine 2025 godine

Pa da, ali sta je kome sezona? Sezona formule 1 traje od marta do decembra, u istoj godini, dakle. 

Mislim, kapiram da se jos nista to ne zna, ali arenu da placam necu, a iskreno ako je i uvrste u moj paket radije cu da platim F1tv i gledam onlajn nego arenu.

Posted

Zvanični SBB nalog podrške najavljuje da će Arene uskoro biti u ponudi.

• Wub 2
  • Hvala 1
Posted

Mirno spavaj Neno

• +1 1
  • Haha 7
Posted

Koliko sam ja razumeo, na obe opcije sada će biti dostupna oba sportska kanala. To praktično znači da su N1 i Nova jedini faktor razlike između dve ponude i kao takvi bi trebalo da budu dostupni u Yettel ponudi, bar neko izvesno vreme. Yettel je tu da zaradi pare, Telekom da ispira mozak, s tim što Yettel mora da igra po Telekomovim tržišnim pravilima i uz to koristi dobar deo njihove infrastrukture.

Ovo bi trebalo da znači da će N1 inicijalno biti dostupniji većem delu populacije nego sada. Šta će biti u budućnosti - ne znam, što neko reče, poslednji je voz da se ova gamad isteruje sa vlasti inače rizikujemo da nas zatucaju nazad u kameno doba.

• +1 5
  • Hvala 1
Posted
Just now, goofs said:

Koliko sam ja razumeo, na obe opcije sada će biti dostupna oba sportska kanala. To praktično znači da su N1 i Nova jedini faktor razlike između dve ponude i kao takvi bi trebalo da budu dostupni u Yettel ponudi, bar neko izvesno vreme. Yettel je tu da zaradi pare, Telekom da ispira mozak, s tim što Yettel mora da igra po Telekomovim tržišnim pravilima i uz to koristi dobar deo njihove infrastrukture.

Ovo bi trebalo da znači da će N1 inicijalno biti dostupniji većem delu populacije nego sada. Šta će biti u budućnosti - ne znam, što neko reče, poslednji je voz da se ova gamad isteruje sa vlasti inače rizikujemo da nas zatucaju nazad u kameno doba.

Kao što sam napisala pre neki dan na temi Građanski protesti, mi nemamo vremena, a hulja ga ima na pretek.

• +1 5
Posted

Nema razloga da se Željko Veljković uzima kao ozbiljan izvor kredibilnih informacija. 

On priča šta mu "šefovi spina" iz firme u kojoj radi kažu...

• +1 6
Posted (edited)
6 minutes ago, goofs said:

Pritom su Arene u Yettelovoj ponudi i uopšte Yettelovo iznajmljivanje MTS-ove optike vremenski oročeni ugovorom tako da mogu da ih ucenjuju samo tako kad to bude pred istekom pošto smo videli da se antimonopolska komisija i RATEL vrlo slabo mešaju u svoj posao.

A naravno Yettel ulazi u ovo da bi povećao zaradu u Srbiji, svakako neće neki nepodoban kanal da mu ugrozi širenje mreže i dobijanje kojekakvih dozvola i licenci, lepo je Ayatollah sve napisao.

Edited by vememah
  • +1 2