Spirit Posted October 27, 2022 Posted October 27, 2022 1 hour ago, renne said: Da, na pinku je Kao i Nikad nije kasno i Praktična žena Dakle sav rejting Prve držao UM Ne znam šta imaju od svoje produkcije a da je iole gledano
fusion_ Posted October 27, 2022 Posted October 27, 2022 Imaju onu sapunicu sa glumom na nivou osnovne škole. Ne znam koliko je gledana.
Popular Post dvb-t manijak Posted October 27, 2022 Popular Post Posted October 27, 2022 (edited) Legenda kaže da najveći problem koji su nekada, pre 2015. imale male nezavisne tv stanice, dok su još postojale, je bilo upravo ubacivanje u pakete kablovskih operatera. Ovaj problem se stručno zove must carry https://en.wikipedia.org/wiki/Must-carry Ruku na srce, upravo je SBB tih godina bio najtvrđa tvrđava za lokalce. Kasnije je to postao MTS za sve koji nisu iz SNS ekipe. Vlasnik jedne lokalne tv stanice mi je pričao da je godinama pokušavao da prodre u mts, na sve moguće načine, od legalnih do toga da je nudio kintu i zvanično i nezvanično u ruke. Ali ne, nisu imali tehničke mogućnosti. Kasnije je pod pritiscima prodao svoju tv stanicu. To je bio neki petak. Odmah sutra, u subotu, mu stiže dopis iz MTS-a da su sada otvorene tehničke mogućnosti i da se jave oko sklapanja ugovora. Nedostatak propisa koji bi sa jedne strane zahtevali od kablovskih sistema da omoguće sve kanale koji imaju zemaljsku dozvolu za određenu teritoriju, a sa druge strane da zabrani tv stanicama da traže nadoknadu za to. To je smisao davanja zemaljskih dozvola. Ko hoće da uzima pare od kablovskih operatera za svoje kanale, neka pravi premium kanale. Opet kažem, uopšte mi nije žao SBB-a jer su i oni godinama bili bahati monopolisti. I voleo sam neko da ih pobedi. Da ih pobedi a ne da ih ubije. Ipak, sada je pitanje daleko veće od MTS-a, SBB-a, Prve, N1 i Premier lige. Sada imamo državu koja se čistim fašističkim metodama bori protiv nekog koga smatraju da im smeta. Kako je počelo u Nemačkoj? Prvo su stajali ispred prodavnica Jevreja i prodavali istu robu na tezgama. Onda su zabranili svim članovima partije da ulaze u te radnje. Dalje znate (razbijene radnje, Jevreji prvo obeleženi trakama, onda internirani, pa delom pobijeni). Nemačka štampa i radio su zdušno učestvovali u tome. Televizije nije bilo, ali su filmski žurnali bili puni. I kod nas je isto počelo. Ispred radnji SBB se lepe plakati, postavljaju se štandovi, novine na glas objašnjavaju kako treba raskinuti ugovor. edit: da ponovim: nije mi žao SBB-a ni malo. Žao mi je nas svih ostalih, računajući i većinu naroda koji nema pojma šta radi. Edited October 27, 2022 by dvb-t manijak 11
hefaca Posted October 27, 2022 Posted October 27, 2022 Ovde su svi na gubitku. I sbb i prva i b92 i mts i drzava... Samo je pink na dobitku...
fusion_ Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 Pink je jedini na dobitku. Rešili se konkurencije na najvećem operateru plus im uzeli najgledaniji sadržaj. 1
vememah Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 Bio nekad najveći, sad je 51:45:4 odnos Telekom:SBB:ostali.
hefaca Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 Ako ukinu i happy, Maric prelazi na pink, sto je velika usteda na transportu Seselja 3
jorma shparga Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 Takoreci , mogli bi da ga posade tamo. Toliko je govno od coveka, da uz malo vode ima da bude baobab i po... 4
msv Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 8 minutes ago, jorma shparga said: boze, kakvi slepci... U ponoć ih gase
igoraki Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 13 hours ago, Spirit said: Ne znam šta imaju od svoje produkcije a da je iole gledano Obraćanja predsednika
vememah Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 Kanali još nisu izbačeni, a SBB-ov tviter nalog sugeriše da možda i neće biti.
Recommended Posts