mraki Posted October 27, 2022 Posted October 27, 2022 (edited) Znači oni su se sad dosetili da bi ovo mogla biti glavna komparativna prednost mts-a, ono što nisu uspeli sa PL, pa ni ne žele da se Prva vrati na SBB? Edited October 27, 2022 by mraki
ducca Posted October 27, 2022 Posted October 27, 2022 17 hours ago, renne said: Net je kod Yettela odličan, tv baš i ne, dosta je to sve sporo i kilavo, ali ako se ne gleda previše sasvim je prihvatljivo Ko je Yettel korisnik mobilne telefonije, ima duple brzine neta Jel tačno da Eon app može da se instalira diretno na taj njihov box (za one koji nemaju smart tv)? Takodje negde pročitah da mogu da se gledaju UA kanali bez kupovine Eon van mreže paketa nego sa nečijom šifrom (još uvek)
fusion_ Posted October 27, 2022 Posted October 27, 2022 Znači oni su se sad kako izgleda dosetili da bi ovo mogla biti glavna komparativna prednost mts-a, ono što nisu uspeli sa PL, pa ni ne žele da se Prva vrati na SBB? Samo ne znam šta će im nacionalna frekvencija kad i ne spominju da se kanal može gledati besplatno preko antene , već guraju priču da su neka ekskluziva Telekoma.
renne Posted October 27, 2022 Posted October 27, 2022 8 minutes ago, ducca said: Jel tačno da Eon app može da se instalira diretno na taj njihov box (za one koji nemaju smart tv)? Takodje negde pročitah da mogu da se gledaju UA kanali bez kupovine Eon van mreže paketa nego sa nečijom šifrom (još uvek) može eon da se instalira na yettel box, verzija za android tv, znači ona koja se oktivira kodom, i rade svi kanali, nema blokade kao kad si na mts mrži ovo drugo je ov uvek moglo, ako imaš nekoga ko će ti dati nalog 1
đorđe geprat Posted October 27, 2022 Posted October 27, 2022 On 25.10.2022. at 15:54, djordje geprat said: ja znam da sutra, po povratku u grad, idem u A1 da prebacim na njh 064 broj. princip i ništa drugo. ništa od telekoma. bio juče u A1, podneo zahtev. maločas me zove devojče da me pita:zašto, posle toliko godina. rekoh da su svi moji (što jeste istina) na A1 pa i ja. odmah mi je ponudila više nego na sajtu 850 dinara i 2 GB. rekoh, neka, hvala. od sledećeg perida kreće i treći nalog na A1.
kud u maglu Simoviću Posted October 27, 2022 Posted October 27, 2022 1 hour ago, Grunf said: a postoji li yettel aplikacija za smart tv? nema app ima sajt hntv.rs
Grunf Posted October 27, 2022 Posted October 27, 2022 malopre me zvali, kazu aplikacija je u najavi, samo sto nije.
mraki Posted October 27, 2022 Posted October 27, 2022 (edited) Naravno, i tabloidi se redom uključili u akciju. Sve je to isto preduzeće zapravo. Edited October 27, 2022 by mraki
kud u maglu Simoviću Posted October 27, 2022 Posted October 27, 2022 mene tu čudi jedna stvar, zašto žvaljo nije pozvao mitrovića i rekao mu ajd sad se ti naljuti na šolaka to bi moglo da izazove značajniju migraciju korisnika, znatno veću nego ovu sada
Milosh76 Posted October 27, 2022 Posted October 27, 2022 Nema frke, sad ce EU i SAD da zahtevaju od Vucica da spreci medijski linc koji traje 10ak godina...
theanswer Posted October 27, 2022 Posted October 27, 2022 SBB mi je nelegalno ukinuo internet mesec dana ranije zato što sam rekao da neću da produžim ugovor. Nek se ugase klošari što se mene tiče. 1
Recommended Posts