levi Posted October 19, 2022 Posted October 19, 2022 pa dobro ne žele da im se odlivaju pretplatinici sa Arene na SBB, sad kad je b92 dobio prenose vredi 11 puta više
Strucnjak Posted October 19, 2022 Posted October 19, 2022 A kako mi ubogi SBBovci da pratimo obraćanja Vrhovnog Komandanta kad mu dune da nas zapišava sa frekvencija B92 i Prve? Nije to Srdja Kopernikus lepo isplanirao
msv Posted October 19, 2022 Posted October 19, 2022 Prva u svom saopštenju spojluje da ćemo ostati i bez Hepija 1
mraki Posted October 19, 2022 Posted October 19, 2022 (edited) Ahahha, Prva vodi hajku na Žexa i Šolaka, u najboljem Pink stilu. Bojim se da Kopernikusi tu nisu dorasli Žexu, ima Baka Prase da padne u 2. plan… Edited October 19, 2022 by mraki
Milošica Posted October 19, 2022 Posted October 19, 2022 (edited) @Frank Pembleton Da li su Solak i Djilas u dobrim odnosima, sta se prica? Edited October 19, 2022 by Milošica
mraki Posted October 19, 2022 Posted October 19, 2022 (edited) Pametniji je igrač ovaj masnokosi nego što na prvi pogled deluje. Stiglo malopre… Edited October 19, 2022 by mraki
fusion_ Posted October 19, 2022 Posted October 19, 2022 Nešto mi govori da će se iz narativa Pinka sada izgubiti termin "tajkunski mediji" koji se odnosi na UG kanale. Sad ljubav cveta.
Voba Posted October 19, 2022 Posted October 19, 2022 I posle se pitaju odakle Pinku lova, a ovi nesposobnjakovići se samounište. Mitrović je uvek znao da pliva i izvuče najbolje za sebe u svakom trenutku, a ovaj misli da će da uništi SBB ako mu ne daju šta traži, a biće obrnuto. Na Prvoj i B92 nema ništa, Grand su rešili, a ovo malo serijskog će kompenzovati sa 2-3 nova kanala.
msv Posted October 19, 2022 Posted October 19, 2022 Nadaju se, čim su debele stavili da počinju u decembru
goofs Posted October 19, 2022 Posted October 19, 2022 Correct me if I'm wrong - ali nije li poenta nacionalne frekvencije da svaki kablovski operater mora da te uvrsti u svoju ponudu? Ako to vazi, kako mogu da izbace Prvu i B92? Ako to ne vazi, za koj krc je NovaS i cima oko bilo cega, kad ce ostati vidljiva samo na SBBu, ko danas gleda TV preko antene?
tonyk Posted October 19, 2022 Posted October 19, 2022 Jako velik procenat.A odgovor na obaveznost emitera da uvrste kanale imaš malo gore.Samo ako ne traže pare moraju da ih puste. A ovi traže ko da su premier liga
napadaj Posted October 19, 2022 Posted October 19, 2022 Ljudi koji su se ložili na #dasevidiN1 i slične budalaštine:
jorma shparga Posted October 19, 2022 Posted October 19, 2022 2 hours ago, Strucnjak said: A kako mi ubogi SBBovci da pratimo obraćanja Vrhovnog Komandanta kad mu dune da nas zapišava sa frekvencija B92 i Prve? Nije to Srdja Kopernikus lepo isplanirao mislim da si ovim odgovorio na pitanje da li ista ima od ove price... sanse da 3 stanice ( posto se Happy stvarno pominje sa Srkijevim kanalima u kombinaciji kao neko ko ce da izduva) na kojim zvalavi bolesnik bar 1 mesecno okadi izostanu iz 40% domacinstava u Srbiji su ravne 0 - da nece placipicka na Novoj S da pocne da gostuje ? 1
Recommended Posts