Milosh76 Posted October 18, 2022 Posted October 18, 2022 35 minutes ago, msv said: zbog one priče da Prva leti iz ponude Koje price? Iz koje ponude leti Prva i zasto?
mraki Posted October 18, 2022 Posted October 18, 2022 Kablovski kanali Prve, ili mogu bas Prvu da izbace? Sad su se zakacili oko Granda...
Milosh76 Posted October 18, 2022 Posted October 18, 2022 Zar ne moraju po zakonu da imaju tv sa nacionalnom frekvencijom?
msv Posted October 18, 2022 Posted October 18, 2022 (edited) Ne moraju, BeotelNet nema ni Prvu ni Hepi Edited October 18, 2022 by msv
radisa Posted October 18, 2022 Posted October 18, 2022 Ne mora ako traže nadoknadu za prikazivanje... Neko je to objašnjavao, pre par meseci....
vememah Posted October 18, 2022 Posted October 18, 2022 Ne. Evo Beotel npr. nema ni Prvu ni B92 ni Happy. https://www.beotel.net/televizija/lista-kanala
fusion_ Posted October 18, 2022 Posted October 18, 2022 Samo ako nacionalni kanal ne traži nakadu onda operater mora da ga ima u ponudi.Ako kanal traži nakadu, onda operater nije dužan da ga ima u ponudi.
vememah Posted October 18, 2022 Posted October 18, 2022 (edited) Ovde ne piše da postoji ikakva obaveza, tražili plaćanje ili ne. http://www.rem.rs/sr/arhiva/vesti/2019/01/interpretativno-saopstenje-povodom-stavljanja-van-snage-liste-kanala-za-koje-je-predvidjen-obavezan-prenos#gsc.tab=0 Edited October 18, 2022 by vememah
foto Posted October 19, 2022 Posted October 19, 2022 citam vas i ne zvucite dobro. jel SBB propo ili jos propada ili ce tek da propadne? istice mi ugovor negde, krajem februara. sta mi je ciniti? cekati i odjebavati njihove agente, koji su vec poceli da zovu pre nedelju dana?
Frank Pembleton Posted October 19, 2022 Posted October 19, 2022 citam vas i ne zvucite dobro. jel SBB propo ili jos propada ili ce tek da propadne? istice mi ugovor negde, krajem februara. sta mi je ciniti? cekati i odjebavati njihove agente, koji su vec poceli da zovu pre nedelju dana?Olovku u ruke i vidi šta nude.Ako odabereš jednog, drugi verovatno ima varijantu da gledaš njegove kanale kroz meki pripejd paket, na drugom provajderu.Zanemari "ideološke razloge".....shiit has hit the fan.
Milosh76 Posted October 19, 2022 Posted October 19, 2022 Ako ti odgovara internet i tv pogram, a ne bi da ostanes bez NovaS i N1... onda sbb+ArenaCloud je dobra varijanta. Druga varijanta je MTS+porodicni SBB paket (SK+N1+NovaS...). A sbb odradi za 15 meseci po dinar ili 50% ili sta god da ti nude trazi 50% vise
Tinman Posted October 19, 2022 Posted October 19, 2022 17 hours ago, Milosh76 said: Koje price? Iz koje ponude leti Prva i zasto? Quote Vlasnik dve televizije, Prve i B92, Srđan Milovanović traži da kompanija SBB ubuduće plaća 38 miliona evra godišnje za njihovu distribuciju, kao i tri kablovska kanala, umesto dosadašnje cene od 3,5 miliona evra, saopštila je kompanija SBB koja navodi da taj nerazumni zahtev za čak 11 puta uvećanom cenom nije proizvod nikakvih velikih investicija u poboljšanje kvaliteta programa ovih televizija, jer je činjenica da i TV Prva i TV B92 poslednjih godina beleže smanjenje gledanosti po svim parametrima digitalnog merenja na TV Beat i AGB Neilsen. 1 2
Milosh76 Posted October 19, 2022 Posted October 19, 2022 Bas sam to hteo da okacim Kompanija SBB stoga dodaje da ju je neprihvatljiv i ultimativni zahtev vlasnika TV Prva i TV B92 prinudio da obe televizije od 28. oktobra skine iz ponude, kao i njihov kablovski portfolio – Prva Plus, Prva Kick i Prva World, kako se podvlači u saopštenju 1
DrIlic Posted October 19, 2022 Posted October 19, 2022 Ovaj Kopernikus hoce stvarno da zatvori Prvu i B92.
Recommended Posts