renne Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 Ako ti jr dostupan mts, dostupan je i yett E: mi box nekih 60 evrića 2
vememah Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 https://www.eponuda.com/tv-dodatna-oprema-cene/xiaomi-mi-s-eu-4k-android-tv-box-cena-479549 https://www.eponuda.com/media-plejeri-cene/xiaomi-tv-stick-4k-cena-6666098?poz=1 https://www.eponuda.com/media-plejeri-cene/xiaomi-mi-tv-stick-media-plejer-cena-544908?poz=2 1
levi Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 a što ne ostaviš taj eon box samo za aplikacije? ne moraš valjda da ga vraćaš sbb-u
levi Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 aha, a jel može da se kupi od njih? isto je bio nešto 6-7000 din, kao i ovi zhaomi
vememah Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 (edited) Pričalo se da je Eon box neupotrebljiv ako nije aktiviran kod SBB-a, tj. ako ne postoji aktivna pretplata. Sa Bench foruma: Quote bez aktivacije fabričke Eon app setup wizard nije završen (jer su to ubacili kao korak u setup wizard pošto su šupci) i ne da ti da izađeš iz tog "aktiviraj Eon app" ekrana Edited September 2, 2022 by vememah
John Coltrane Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 Sad sam zvao ovog momka, ne mogu da verujem (i dalje) da je ceo paket BOX 4 free 14 meseci. Dakle ne samo TV i net, već i mobilni bez obzira koji paket odabereš. Sa tih 6000din x 14 meseci pokrivam iPhone 12 od 64 GB, mada mi ovaj momak reče da će uskoro izbaciti 14 pa će cene možda malo i pasti za starije modele. Najviše me zainteresovao taj wi fi extender za 1 din mesečno. Jbt SBB nemam kad odem u drugu sobu, 7m od modema.
DrIlic Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 Ja cekam da ako MTS sprovede optiku ovde kod mene u Nisu u naredne 2g pa mi tad istice i SBB da lepo predjem u Yettel ili se vratim u mts. Sto se tice neta mts modemi su dosta bolji i fleksibilniji u odnosu na SBB. Ako su ti podaci bitni, onda mts nudi 4 u BOX 4 (100 GB mobilnog).
John Coltrane Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 6 minutes ago, DrIlic said: Ja cekam da ako MTS sprovede optiku ovde kod mene u Nisu u naredne 2g pa mi tad istice i SBB da lepo predjem u Yettel ili se vratim u mts. Sto se tice neta mts modemi su dosta bolji i fleksibilniji u odnosu na SBB. Ako su ti podaci bitni, onda mts nudi 4 u BOX 4 (100 GB mobilnog). Prošli paket sam iskukao 3 meseca po dinar samo za mob zato što sam izlazio iz BOXa i digli su mi net na 13GB koje nikako nisam mogao da potrošim. U BOX plavi imam 16GB, ali ako sam ih razumeo tih 100GB može da koristi još 5 postpejd korisnika kojima ja dodelim.
ducca Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 Ne znam šta se premišljaš, ta ponuda od 14 meseci po dinar plus što ti i mobilni ulazi u tu priču, ušteda je takva da možeš da iskeširaš nov smart TV i verovatno da ti ostane. Ne znam za šta ti treba SBB uopšte, ionako od sporta više ništa nema što ti pratiš (F1 eventualno i EL), al svakako ti furaš one tvoje kineske naloge i gledaš strimove, za tu razliku u parama koje ti ostanu u džepu nije da ćeš puno tugovati. Uz to mislim da svakako možeš i telefon na rate sa sve tim popustom za box, znam da su meni nudili pre 2 godine al sam na kraju odustao (na rate svaki iphone kod njih izadje papreno skup, jača cena nego u belosvetskim klepatorima po ušima zvanim iStyle). A to tamne i svetle strane je smešna priča, postoji samo sopstveni džep i interes kao jedina zainteresovana strana. Svakako te neće Kurir TV i Tanjug obrlatiti pod stare dane
John Coltrane Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 9 minutes ago, ducca said: Ne znam šta se premišljaš, ta ponuda od 14 meseci po dinar plus što ti i mobilni ulazi u tu priču, ušteda je takva da možeš da iskeširaš nov smart TV i verovatno da ti ostane. Ne znam za šta ti treba SBB uopšte, ionako od sporta više ništa nema što ti pratiš (F1 eventualno i EL), al svakako ti furaš one tvoje kineske naloge i gledaš strimove, za tu razliku u parama koje ti ostanu u džepu nije da ćeš puno tugovati. Uz to mislim da svakako možeš i telefon na rate sa sve tim popustom za box, znam da su meni nudili pre 2 godine al sam na kraju odustao (na rate svaki iphone kod njih izadje papreno skup, jača cena nego u belosvetskim klepatorima po ušima zvanim iStyle). A to tamne i svetle strane je smešna priča, postoji samo sopstveni džep i interes kao jedina zainteresovana strana. Svakako te neće Kurir TV i Tanjug obrlatiti pod stare dane Ma prelomio sam jer sam morao sinoć da javim, šatro ponuda od 24h (24h my ass). Sad ide onaj smorni deo sa odjavom kod SBB i jebavanjem po tavanu sa MTS monterima. Svi mi idu na kurac, lepo @renne reče onomad "gadan deda rasteš" Na SK ostaje Bundes liga i Holandija - Žile moj drugar (uz pomenuti F1 i EL). Ne bih se složio sa tobom, nemaš pojma koliko živaca pojeo ona sisica Višković U par navrata sam slušao ove sa Arene sa lavorom u rukama. Da ne pominjem saopštenja direktora Arena Sporta u poluvremenima udarnih tekmi. Da ti se život zgadi. I na SBB imam svoj profil sa plafon 20 kanala, nadam se da to može da se kreira i na MTS. Samo da bob poživi IPTV liste, za bitnije dogadjaje lap top i HDMI kabal i udri.
ducca Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 Kakvi mts montažeri po tavanu jbt Provuku optičku žicu jedva vidljivu golim okom i to je to, negde će bušnuti mikro rupu kroz stolariju.Arena komentatori su pakao, u rangu Gojka npr, al jbg lakše mi i to da svarim nego da bečim oči na laptopu jbg…
renne Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 18 minutes ago, ducca said: Kakvi mts montažeri po tavanu jbt Provuku optičku žicu jedva vidljivu golim okom i to je to, negde će bušnuti mikro rupu kroz stolariju. Arena komentatori su pakao, u rangu Gojka npr, al jbg lakše mi i to da svarim nego da bečim oči na laptopu jbg… to ako si u stanu ako si u kući, pa ti montiraju, tu baš ima mnogo posla nemamo svi stanove po beogradu
Recommended Posts