Savic Posted November 3, 2021 Posted November 3, 2021 Ja ništa onda. Imam WebOS 2 iz 2015. Možda izbace aplikaciju iris GO za LGTV?
renne Posted November 3, 2021 Posted November 3, 2021 pa to možeš svakako preko web browsera da koristiš na LG, aplikacija neka slična neće biti
Savic Posted November 3, 2021 Posted November 3, 2021 Da, imam preko browsera na laptopu Iris Go. Na LGTV imam aplikaciju Supernova TV po tvom i odlično radi.
ducca Posted November 3, 2021 Posted November 3, 2021 Gledam sad LŠ na Arenama Premium 1 i 2 preko normalnog kabla, i slika u donjem delu ekrana na momente igra, dešavalo se i prethodnih dana. Još neko? Tj. zadnjih par minuta je prestalo ali pre toga gotovo od starta 2. poluvremena na ove 2 tekme konstantno igranje slike. 2
renne Posted November 3, 2021 Posted November 3, 2021 Da, imam preko browsera na laptopu Iris Go. Na LGTV imam aplikaciju Supernova TV po tvom i odlično radi. Nisi me shvatioBrowser na tv-u
Jeremija Posted November 3, 2021 Posted November 3, 2021 (edited) 16 minutes ago, ducca said: Gledam sad LŠ na Arenama Premium 1 i 2 preko normalnog kabla, i slika u donjem delu ekrana na momente igra, dešavalo se i prethodnih dana. Još neko? Tj. zadnjih par minuta je prestalo ali pre toga gotovo od starta 2. poluvremena na ove 2 tekme konstantno igranje slike. Čitao sam o ovom problemu i na drugim forumima, ovde (VDSL2) se ne trese, barem ne trenutno na Premiumu 1, mada mi se ne svidja kvalitet slike, vidjao sam i mnogo bolje na HD Arenama... Edited November 3, 2021 by Jeremija
distro04 Posted November 3, 2021 Posted November 3, 2021 Sbb optika, na tabletu Arena Cloud skoro besprekorno, na PC Iris očajno. PC na LAN, naravno. Na Eon Boxu Arena Cloud takođe radi solidno
Savic Posted November 3, 2021 Posted November 3, 2021 (edited) 54 minutes ago, renne said: Nisi me shvatio Browser na tv-u Probao i preko browsera na TV-u ali bukvalno ne može kompletno da učita naslovnu stranicu irisGO da bih mogao da se ulogujem. Izbacuje mi sledećeu poruku: DRM nedostupan. Puštanje audio i video zapisa nije omogućeno na ovom pretraživaču. Pokušajte sa poslednjim verzijama Chrome ili Firefox pretraživača. Edited November 3, 2021 by Savic
Mario Kempes Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 Čitao sam o ovom problemu i na drugim forumima, ovde (VDSL2) se ne trese, barem ne trenutno na Premiumu 1, mada mi se ne svidja kvalitet slike, vidjao sam i mnogo bolje na HD Arenama...Ja sam na optici i ovo se dešava upravo u istim intervalima i na kanalima Premium .Preko Iris boxa .Послато са SM-G610F помоћу Тапатока 1
Mario Kempes Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 Ima li neko iz Telekoma Arene da čita ovo da se ne brukaju ovakvim stvarima i to na PREMIUM programima kako ih nazivaju .?Послато са SM-G610F помоћу Тапатока
svigirbor Posted November 5, 2021 Posted November 5, 2021 Od noćas na Supernovoj u Boru u ponudi i:1.Toxic Folk HD 2.RTS Nauka HD 3.RTV 101 SD 4.Kuvo TV HD. 5.Liverpool TV HD. 6.DocuBox HD. 7.RTG int. SD 8.Museum HD. 9.myZen TV HD. 10.Luxe TV HD. 11.iConcert HD. 12.Toxic Rap HD. 13.Mezzo Live HD. 14.CMusic SD. 15.RTS Klasika HD 16.Dorcel HD. 17.Dorcel XXX HD. 18.Playboy TV HD.19.Kristal TV HD....Verovatno još neki, ne pamtim više šta je bilo, šta ne.Sada mi movibox izbacuje i zaključane Farme 1-4 (ranije nije to radio), a mnogi lokalni kanali su zaključani (živ nisam, ako ja u Boru ne vidim vremensku u Bujanovcu ili Caribrodu)Kanali koji su prešli u HD rezoluciju:. 1.Superstar 2. 2.RTS 3 3.TV Pančevo. 4.Dunav TV. 5.Mreža Most. 6.BN. 7.Svi Prva kanali 8.Trace Sports. 9.Fight Network. 10.Cinestar TV Comedy 11.Cinestar TV Fantasy. 12.Euronews (strani) 13.Sky News. 14.E! 15.Viasat Explore. 16.Viasat Nature. 17.Turizam + TV 18.HGTV 19.Zdravlje TVPoslato sa Casio digitrona pomoću TapatokaPoslato sa Casio digitrona pomoću Tapatoka
Grunf Posted November 5, 2021 Posted November 5, 2021 On 3.11.2021. at 19:04, renne said: Tizen nemam pa ne znam. Na WebOS (LG) jako lepo radi kako ti bre lepo radi? moje iskustvo je sasvim suprotno-nisam skoro video tako kilavu aplikaciju. instalirao danas na LG iz 2020 ili 19, promena kanala traje 5-8 sekundi. imam sbb opticki net, ~600mbps download, tv je mreznim kablom vezan za ruter.
Recommended Posts