October 21, 20213 yr uspeli da zajebu svu besmisao Nove Sport i pomere granice! svaka cast Lucicu, cuj mene Vucicu...
October 21, 20213 yr nemaju gde da uguraju sve prenose na dnevnom nivou. operišu sa cifrom od 70ak nedeljno, sa tendencijom rasta
October 24, 20213 yr Polaris više nema Arena paket u ponudi za nove korisnike? Pretpostavljam da neće dodati ni Arene Premium postojećim korisnicima.
October 24, 20213 yr Kada ih gase? Burazer i ćale još gledaju preko Polarisa, davnih dana sam im ja uveo. Moraju neko drugo rešenje da nađu, srećom burazer ima mobilni preko MTS-a, tako da će biti nekog smislenog rešenja, plus i taj ugovor sa Polarisom je davnih dana istekao.
October 24, 20213 yr pa najavili su do kraja godine, ali bi svi pretplatnici svakako morali da pređu na mt:s sat
October 26, 20213 yr Ne vredi, Iris app na tv-u je neupotrebljiv, ne znam kako misle da za ovo neko sutra istrese novac, na stranu kvalitet slike i seckanje - nestabilnost i pucanje signala je gore nego na ispodpresečnom streamu. Sramno