Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted

pa to ja pričam, možda postoji neki izdvojen slučaj, ali to je onda baš izuzetak

Posted

jel tačno da sbb planira kupovinu neke opreme (kamere i sl.) koju bi koristili za proizvodnju programa?šifra n1

Posted
jel tačno da sbb planira kupovinu neke opreme (kamere i sl.) koju bi koristili za proizvodnju programa?šifra n1
Ja cuo da je to kreni-stani.Uostalom kao sve u ovoj zemlji.Jos je tu, kao problem da ce ona dva grka da im se naljute.... evilsmile.gifevilsmile.gifevilsmile.gif
Posted

nego, SK od danas radi sve u HD, a SD verzija se daunskejluje

Posted

Al me nervira ovaj "safezone" sa grafikom na SK..Poslato sa WC šolje by BVK

Posted

Dobra ova PrvaPlus ima da se navata nešto.Samo da malo utegnu playbox ili koji već softver koriste za plejlistu.Ume da uštine koji minut od epizode.Poslato sa WC šolje by BVK

Posted

Gde sve ide Prva plus? i gde se planira da ide?

Posted
To ide fraj ili se plaća?Opet na SBB?
Trebalo bi u većini, plaćaće se, možda ne na samom početku
Gde sve ide Prva plus? i gde se planira da ide?
samo SBB
Posted

RRA raspisala konkurs za ostatak nacionalne frekvencije.Znači ima da ga raspisuju dok ga Jocic ne dobije pa makar crkli!Poslato sa WC šolje by BVK

Posted

Jocic pun nade da ce Nova dobiti konkurs. Na proslom konkursu 2 clana su glasala za Novu, 3 clana za KCN3 Svet Plus Info, a ostala 4 su bila uzdrzana.

Posted

prokomentarisao je to dvb-t manijak na temi o digitalizaciji.....ništa do proleća, a tada sledi nova podela karata