Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted

E nego oni su još tamo na početku bul zorana đinđića?Nisu se iseliliPoslato sa WC šolje by BVK

Posted

Rene, da nemaš neki info šta se dešava sa Targom? Bukvalno se raspadaju. Od kada su upgrade-ovali firmware na ruterima, gomili korisnika se povremeno ruter resetuje sam od sebe. Mesecima ne kače nove korisnike jer kao nemaju rutere. Kod mene zatvorili poslovnicu. Ljudi masovno pizde, a taj problem sa ruterima i sl traje mesecima i mesecima. Pitanje je samo da li će neko da ih kupi ili će da se raspadnu na komade...

Posted
E nego oni su još tamo na početku bul zorana đinđića?Nisu se iseliliPoslato sa WC šolje by BVK
iseljeno već sedam dana se sve emituje sa nove lokacije u kumodražu
Posted

glas, koliko znam piši propalo, jer su propali, para nemaju, a neće ih ni imati, na žalost

Posted
iseljeno već sedam dana se sve emituje sa nove lokacije u kumodražu
To SBB?Ja bio u Sk juče u starim prostorijama?Poslato sa WC šolje by BVK
Posted
glas, koliko znam piši propalo, jer su propali, para nemaju, a neće ih ni imati, na žalost
zna li se ko im je poslao svilen gajtan sbb ili telekonj- ili su propali zbog promene vlasti- stvarno šteta, firma koja je mogla svojom ponudom pogurati monopoliste da značajno unaprede uslugu ili makar smanje cene ako to nisu u stanju
Posted

Sumnjam da će da propadne sav taj fiber, kontam da će se sigurno naći neko da iz pazari?

Posted
zna li se ko im je poslao svilen gajtan sbb ili telekonj- ili su propali zbog promene vlasti- stvarno šteta, firma koja je mogla svojom ponudom pogurati monopoliste da značajno unaprede uslugu ili makar smanje cene ako to nisu u stanju
Pa to ja sam gledao to kao dizanje lestvice za ostale...Koristio njihov net 6 meseci dok se nisam preselio i bilo sve sasvim dobro!Poslato sa WC šolje by BVK
Posted
Promena vlasti im došla glave, valja vratiti ogromne kredite, plus Telekomu nikako ne odgovara takav igračSent from my GT-N7100 using Tapatalk now Free
Posted
Koliko ja vidim po tome kako je kod moje keve dosta dugo oni tolerisu zakasnjenje, slucajno sam nasao da je tako zaboravla 2 meseca da plati i nista...
Možda TVNet gase šestog ako ne platiš do petog. Bar je tako bilo prošle god, od tada mi se ne dešava da zaboravim. I to sve unapred mamicu im. Dugo se spremam da smaram Nešto za zaštitu potrošača zbog toga, a sve se nadam da će neko drugi da se iscima, ako već i nije..
Posted

evo ja sam ovog meseca platio 11og nisu ništa sekli, malo su popustili. ali svakako smaraju sa porukama za medalju

Posted
Možda TVNet gase šestog ako ne platiš do petog. Bar je tako bilo prošle god, od tada mi se ne dešava da zaboravim. I to sve unapred mamicu im. Dugo se spremam da smaram Nešto za zaštitu potrošača zbog toga, a sve se nadam da će neko drugi da se iscima, ako već i nije..
+1I sto kaze Muslin, od tad ne zaboravljam da uplatim. Naravno da je sesti bio petak, pa sam uplatio sedmog (subota), pa im je racun stigao tek u ponedeljak, pa sam dobio net u utorak...
Posted

Novi gazda na SBB. Bice suske - al' ce se nabrojeeee....

Posted

Danas ću saznati nešto više o novom gazdi

Posted

E renne, jesi siguran da mi treba saglasnost 51% stanara da dodje SBB i postavi svoje kablove ili mi treba 51% da hoce da predju sa postojeceg na SBB?