Jump to content

Kablovska TV

Featured Replies

Od sledece nedelje na Areni krecu NHL i ABA. Za razliku od NFL-a, izgleda de cemo se nagledati hokeja na Areni ove godine :thumbsup: , najavljeno je 4 ili 5 prenosa samo u prvoj nedelji prenosa. ABA prenosi startuju u petak 4.10. (MZT-Olimpija), Zvezda i Partizan na Areni 1 u subotu tj.nedelju od 17h.NFL izgleda samo nedeljom od 22:30 i SNF. :isuse:

• Replies 9.4k
  • Views 928.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sto da ne, kako sos kanal postoji 30 godina

• Ayatollah
    Ayatollah

SBB i Yettel će ići u merdžer sigurno, tako će napraviti provajdera koji ima i fiksnu i mobilnu telefoniju i TV i Internet. Yettel ima i dosta sopstvene infrastrukture, što je bivša Telenorova i Mobte

• to u prevodu znaci da "analiticar" nema pojma o cemu prica. 

Posted Images

renne je l sutra krecu novi kanali na sbb-u ...... i koji su?

mislim da neće sutra, selila se kompletna tehnika na drugi kraj grada, nema više ni KS na novom beogradu

On 30. 9. 2013. at 18:00, renne said:
mislim da neće sutra, selila se kompletna tehnika na drugi kraj grada, nema više ni KS na novom beogradu
Cekaj jesu li oni bili tamo u Bul. Z.Dj.?

Da, do pre par dana

Jel SK ostao tamo?Poslato sa WC šolje by BVK

Nije, sve je otišloПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

• 2 weeks later...

Jel to SBB ukinuo ESPN?

Espn ukinuo samog sebe u Evropi još 1.8.Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

rene u kakvom su odnosu sb i ikom?

U prijateljskom do sada biliПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

On 13. 10. 2013. at 20:11, kud u maglu Simovicu said:
rene u kakvom su odnosu sb i ikom?
nisam rene, ali sam korisnik ikoma vise od 10 godina.inicijalno ikom i sbb nisu bili u najboljim odnosima jer je ikom bar jednom odbio ulogu satelita i prodaju sbb-u.u poslednje vreme situacija se poboljsala pa sada ikom iskljucivo kupuje internet od sbb-a tj. njegove cerke firme (ranije su kupovali od telekoma).takodje, ikom spada u one operatere koji distribuiraju deo kanala koji se smatraju sbb ekskluzivom (sportklub i ultra npr.)

Edited by Bane5

On 13. 10. 2013. at 20:36, Bane5 said:
, ikom spada u one operatere koji distribuiraju deo kanala koji se smatraju sbb ekskluzivom (sportklub i ultra npr.)
a ima i arenu, tako da :thumbsup: za ikom ... samo nerviraju one uplatnice što šalju po tri meseca unapred i onda čovek lako zaboravi da ih plati, pa mu isključe televiziju :(

Edited by Lezilebovich

On 13. 10. 2013. at 21:18, Lezilebovich said:
a ima i arenu, tako da :thumbsup: za ikom ... samo nerviraju one uplatnice što šalju po tri meseca unapred i onda čovek lako zaboravi da ih plati, pa mu isključe televiziju :(
Koliko ja vidim po tome kako je kod moje keve dosta dugo oni tolerisu zakasnjenje, slucajno sam nasao da je tako zaboravla 2 meseca da plati i nista...