Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted

Od sledece nedelje na Areni krecu NHL i ABA. Za razliku od NFL-a, izgleda de cemo se nagledati hokeja na Areni ove godine :thumbsup: , najavljeno je 4 ili 5 prenosa samo u prvoj nedelji prenosa. ABA prenosi startuju u petak 4.10. (MZT-Olimpija), Zvezda i Partizan na Areni 1 u subotu tj.nedelju od 17h.NFL izgleda samo nedeljom od 22:30 i SNF. :isuse:

Posted

renne je l sutra krecu novi kanali na sbb-u ...... i koji su?

Posted

mislim da neće sutra, selila se kompletna tehnika na drugi kraj grada, nema više ni KS na novom beogradu

Posted
mislim da neće sutra, selila se kompletna tehnika na drugi kraj grada, nema više ni KS na novom beogradu
Cekaj jesu li oni bili tamo u Bul. Z.Dj.?
Posted

Jel SK ostao tamo?Poslato sa WC šolje by BVK

Posted

Nije, sve je otišloПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

• 2 weeks later...
Posted

Espn ukinuo samog sebe u Evropi još 1.8.Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

Posted

rene u kakvom su odnosu sb i ikom?

Posted

U prijateljskom do sada biliПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

Posted (edited)
rene u kakvom su odnosu sb i ikom?
nisam rene, ali sam korisnik ikoma vise od 10 godina.inicijalno ikom i sbb nisu bili u najboljim odnosima jer je ikom bar jednom odbio ulogu satelita i prodaju sbb-u.u poslednje vreme situacija se poboljsala pa sada ikom iskljucivo kupuje internet od sbb-a tj. njegove cerke firme (ranije su kupovali od telekoma).takodje, ikom spada u one operatere koji distribuiraju deo kanala koji se smatraju sbb ekskluzivom (sportklub i ultra npr.) Edited by Bane5
Posted (edited)
, ikom spada u one operatere koji distribuiraju deo kanala koji se smatraju sbb ekskluzivom (sportklub i ultra npr.)
a ima i arenu, tako da :thumbsup: za ikom ... samo nerviraju one uplatnice što šalju po tri meseca unapred i onda čovek lako zaboravi da ih plati, pa mu isključe televiziju :( Edited by Lezilebovich
Posted
a ima i arenu, tako da :thumbsup: za ikom ... samo nerviraju one uplatnice što šalju po tri meseca unapred i onda čovek lako zaboravi da ih plati, pa mu isključe televiziju :(
Koliko ja vidim po tome kako je kod moje keve dosta dugo oni tolerisu zakasnjenje, slucajno sam nasao da je tako zaboravla 2 meseca da plati i nista...