Jump to content

Kablovska TV

Featured Replies

Na IPTV se pojavio TS kanal (564), vidim da vrte najavu za ligu sampiona. Sta je u pitanju? Neki pay-per-view?

Koliko sam ukapirao TS je skraćenica od Telekom Srbije i pretpostavljam da je ovo neki njihov info kanal na kojem će najviše promovisati vlastiti program - dakle Arene.

uzeo sam ovaj sbb-ov D3i i sve je manje-više u redu, osim jedne stvari koja me baš nervira. program kasni za minut-dva u odnosu na regularnu televiziju. na primer, renne na topiku o basketu da je Bjelica dao bacanje, a kod mene je on tek iznudio faul :(da li je to normalno za iptv i uvek će biti tako ili nešto sbb brlja ?

Edited by Lezilebovich

Mislim da je normalno jer se tu praktično radi o internet strimu.

to je normalno

Buffer je 20 sekundi + uobicajeno kasnjenje digitalnih mpeg sistema + kasnjenje ip protokola.Sve zajedno oko 25-30 sekundi, zavisi od kanala.

SciFi od danas u 16:9

Renne, znam da bi javio da ima nesto novo, al ajd ipak da pitam postoji li jos neki gram sanse da gledamo nesto od NFLa ove sezone na SBBu?

OBAVEŠTENJE: Od nedelje, 22. septembra, kanali Sport Kluba dobijaju nove nazive i vizuelni identitet. Sport Klub će se ubuduće zvati SK 1, Sport Klub+ će biti SK 2, dok SK Prime odlazi u istoriju, a na njegovo mesto dolazi SK 3.

Odjednom se pojavila mogućnos za neki am.sport kanal (danas na totaltv konvenciji).Videćemo na šta će to da liči....Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

čega ima tu?

nemam blagog pojma šta i kako, i da li će uopšte

:praying:

a šta ima na tom kanalu od fudbala?

ako bude to što mislim neće biti fudbala