Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted

Na IPTV se pojavio TS kanal (564), vidim da vrte najavu za ligu sampiona. Sta je u pitanju? Neki pay-per-view?

Posted

Koliko sam ukapirao TS je skraćenica od Telekom Srbije i pretpostavljam da je ovo neki njihov info kanal na kojem će najviše promovisati vlastiti program - dakle Arene.

Posted (edited)

uzeo sam ovaj sbb-ov D3i i sve je manje-više u redu, osim jedne stvari koja me baš nervira. program kasni za minut-dva u odnosu na regularnu televiziju. na primer, renne na topiku o basketu da je Bjelica dao bacanje, a kod mene je on tek iznudio faul :(da li je to normalno za iptv i uvek će biti tako ili nešto sbb brlja ?

Edited by Lezilebovich
Posted

Mislim da je normalno jer se tu praktično radi o internet strimu.

Posted

Buffer je 20 sekundi + uobicajeno kasnjenje digitalnih mpeg sistema + kasnjenje ip protokola.Sve zajedno oko 25-30 sekundi, zavisi od kanala.

Posted

Renne, znam da bi javio da ima nesto novo, al ajd ipak da pitam postoji li jos neki gram sanse da gledamo nesto od NFLa ove sezone na SBBu?

Posted
OBAVEŠTENJE: Od nedelje, 22. septembra, kanali Sport Kluba dobijaju nove nazive i vizuelni identitet. Sport Klub će se ubuduće zvati SK 1, Sport Klub+ će biti SK 2, dok SK Prime odlazi u istoriju, a na njegovo mesto dolazi SK 3.
Posted

Odjednom se pojavila mogućnos za neki am.sport kanal (danas na totaltv konvenciji).Videćemo na šta će to da liči....Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

Posted

nemam blagog pojma šta i kako, i da li će uopšte

Posted

a šta ima na tom kanalu od fudbala?