Renegade Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 (edited) Osnovni paket je besplatan samo za postojeće korisnike iptv-a. Ako nemate iptv onda mora da se plati i osnovni da bi se uzela arena. Da biste mogli da koristite Web TV potrebno je da imate (kupite) Osnovni paket. Osnovni paket ovog servisa je besplatan za korisnike Net, IPTV i Box paketa. Ovi korisnici aktivaciju besplatnog paketa mogu obaviti na stranici Gledaj Web TV.Posle kupovine paketa, dovoljno je da se na naslovnoj strani Web TV prijavite unošenjem korisničkog imena i lozinke i izborom opcije Gledaj Web TV pristupite programima na koje ste pretplaćeni. Informacije o ponudi TV kanala, po paketima se nalaze u Korisničkoj zoni - Web TV paketi. Edited September 7, 2013 by Renegade
Čutura Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Osnovni paket je besplatan samo za postojeće korisnike iptv-a. Ako nemate iptv onda mora da se plati i osnovni da bi se uzela arena. Osnovni paket ovog servisa je besplatan za korisnike Neti radi
Frank Pembleton Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Dobro to kad se poredi GP sa ovim varijantama je kad ti odgovara weekly fix, a nije ti bitno koga prenose.Inače realno ne može da se meriPoslato sa WC šolje by BVK
renne Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 renne kada krecu novi kanali na sbb- u?1.10.Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
ducca Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Moze podsecanje, koji novi kanali?Btw uopste ne uspevam da kupim WEB TV paket, stalno mi daje poruku da kupovina nije uspesno obavljena. Dajte neki hint kako da to resim do 19h :(
Timothy Leary Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Moraš da odabereš i osnovni paket, ne može samo arena paket. Kad odabereš oba, 99% prolazi kupovina....
Renegade Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Najbolje da nađeš za ubuduće nekoga ko koristi neku od njihovih usuga a ne treba mu webtv. Čisto da ne plaćaš i osnovni paket.
ducca Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Pa da. Sad kad mi to rece setim se price od sinoc ortaka koji je uzeo box paket pre koji dan, a web tv mu ni za kurac ne treba. Jbg, septembar placen. Ali hvala za savet.
Timmi Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 ne znam da li postoji bolja tema za moje pitanje... da li su korisnici targo telekoma zadovoljni internetom? kablovska nebitna.
Strucnjak Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 zadovoljan, vec sest meseci, imam osnovni paket. I kablovska je dobra.
Apollo Creed Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Ovi sa Arene su dileje totalne. Proslo kolo 4 prenosa NFL-a, ove nedelje 2. Jebeni ESPNA i kad se ugasi...
Frank Pembleton Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Ovi sa Arene su dileje totalne. Proslo kolo 4 prenosa NFL-a, ove nedelje 2. Jebeni ESPNA i kad se ugasi... Hmmmmm rekoh ja...Najavili danas u tv dodatku politike...Inace taj paket je tri utaknice nedeljom i MNF TNF sve dok ne ulete ozbiljne fudbalske lige to je ipak prioritet
renne Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Ma naravno. Niko se nfl-a nije nagledao na Arenama.Inače, nemci uveli i drugi kanal za američke sportoveПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
Frank Pembleton Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Ma naravno. Niko se nfl-a nije nagledao na Arenama.Inače, nemci uveli i drugi kanal za američke sportoveПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4Pa prosto tako je, dobro i da ovoliko ima...
Recommended Posts