foto Posted January 26, 2021 Posted January 26, 2021 kod mene u kraju, centar, 500m od terazija, supernova sije telekom sa optikom. u susedne dve ulice grade se veci kompleksi stanova koji bi trebali biti gotovi do kraja godine. koja je to politika telekoma, nije mi jasno. uopste. do proslog proleca/korone u svim sahtovima oko svetogorske/takovske su bili telekomovi sljakeri. odakle sada iskrsnu ovolika supernova nije mi jesno?
msv Posted January 26, 2021 Posted January 26, 2021 (edited) Supernova = Telekom Edited January 26, 2021 by msv
foto Posted January 26, 2021 Posted January 26, 2021 (edited) da, ali kada trazis optiku od telekoma kazu: nema. ne kazu ima kod nase cerka firme predjite tamo, imamo za vas zanimljive pakete... nista, nope. idi kod supernove kao poslednji golja sa ulice koji je slucajno nasao njihov letak. pa, jbt, radim sa njima vec 30 god, od poprecnih veza, pcr uredjaja, dvojnika, bakarnih parica, analognih centrala, tonskih centrala... pa ne zanima me vise tehnologija telefona i zica i sahtova i kuraca palaca. luda drzava, lude i firme... Edited January 26, 2021 by foto 3
Velocipede Posted January 26, 2021 Posted January 26, 2021 13 hours ago, simetrije said: Ili se nadaju da na ime Telenor (koje već odavno nema veze sa Norvežanima, je li) privuku nove, neobaveštene klijente...Ko zna kakav su cunning plan osmislili. Ako su tačne informacije koje su mediji prenosili kad su Norvežani prodavali ovdašnji Telenor, novi vlasnik ima pravo na ime samo do 2021. godine, tj. uskoro ističe.
renne Posted January 26, 2021 Posted January 26, 2021 Tako je, mora ime uskoro da se menja Jedan od razloga što je 02 morao da vrati staro ime...
mraki Posted January 26, 2021 Posted January 26, 2021 A šta Vip čeka sa promenom imena u A1, odavno su najavili? Taman da imamo A1 i O2 Što se SBB-a tiče, zvali ćaleta da mu uvale novi, skuplji paket. Pošto je bez ogovorne obaveze, zovu svako malo i uvek ih odbija. Ovoga puta su otišli korak dalje, osoba pita jeste li zadovoljnini izborom kanala i brzinom interneta, on reče da. Želite da nastavimo saradnju? Da, kao i do sad. Kad ono, za dva dana štiže kurir i donosi novi ugovor na potpis... Užasan odnos prema korisnicima.
Facundo Orellana Posted January 26, 2021 Posted January 26, 2021 18 hours ago, SNARC said: Telenor je do skoro imao neki dodatak i bonus za one koji su njihovi pretplatnici a imaju ugovor sa SBB-om, vidim sada da je ta opcija iskljucena. Imali su superset koji je funkcionisao 4 godine. Ukinuli su ga krajem septembra. Uglavnom dobijao si nešto i od jednih i od drugih džabe. Npr. HBO OD besplatno mi je bila super stvar. Odvratni su i oni, hebali ih Pink kanali džabe, i kada te zovu i nude ono što već imaš za više para.
Frank Pembleton Posted January 26, 2021 Posted January 26, 2021 Takođe UG je ozbiljno ganjala da kupi Telenor bilo je blizu dogovara.Mislim da su se najviše razišli što su tražili da UG kupi u paketu regionalnu firmu.Ma radi se o tome da su to korporativne borbe u koje se uvlače te priče o "slobodi medija".Sećam se davno kada je Telekom pokrenuo kampanju protiv SBB kada još nijedan od njihovih medija nije postojao.Ali vrhunska je bila kampanja protiv EPS/EDB prouzrokovana time što je neki direktor rekao da bi EPS mogao da uđe na tržište "internet provajdinga jer već ima infrastrukturu"Evo sad sam ponovo poslao mejl SBB-u da li mogu nešto da mi ponude da ne odem kod konkurencije.I konstantno mi traže da se čujemo telefonom, ja kažem:Ne, pošaljite mi mejlom ili ponudu ili uslove i proceduru raskida ugovora..... Shiit has hit the fan!
Tinman Posted January 26, 2021 Posted January 26, 2021 Mene su pre 4 meseca zvali da mi ponude da pređem na skuplji paket tako da godinu dana plaćam cenu starog, ja odbio i ponudili mi da produžim postojeći na dve godine uz godinu dana HBO OD za džabe, što sam prihvatio.
Spirit Posted January 26, 2021 Posted January 26, 2021 SBB bi trebao da jače gura priču EON van mreže, danas gotovo svi imaju nekakav tv sa USB prikljuckom, a dosta ljudi ima i smart TV. Pa izvoli optiku kod Telekoma, a uzmi naš eon, ako nemaš smart tv daćemo ti uredjaj. Mislim i njima je to jeftinije, ne ulazu u infrastrukturu Ali...po informacijama koje imam, mts stoji jako loše u velikim gradovima i rešio da krene u ofanzivu. Sad, to sto se to tumaci kao napad na slobodne medije je drugi par rukava.
vememah Posted January 26, 2021 Posted January 26, 2021 16 minutes ago, Spirit said: Ali...po informacijama koje imam, mts stoji jako loše u velikim gradovima i rešio da krene u ofanzivu. Da se ne lažemo, rešio je Vučić da MTS krene u ofanzivu zajedno sa RTS-om i drugim državnim resursima. Da nije tako, SBB tj. Junajted grup bi odavno bio vlasnik neke nacionalne televizije kao što je to postao u skoro svim drugim državama u kojima je to pokušavao. Ovde ne mogu da postanu ni vlasnici radio-stanice s nacionalnom pokrivenošću. 1
gospa buba Posted January 26, 2021 Posted January 26, 2021 Mene su pre 4 meseca zvali da mi ponude da pređem na skuplji paket tako da godinu dana plaćam cenu starog, ja odbio i ponudili mi da produžim postojeći na dve godine uz godinu dana HBO OD za džabe, što sam prihvatio.mene zovu samo da mi prete. supernova.sent from bubamoto 1
simetrije Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 (edited) Dakle istina je Šablonskim i stereotipnim korporacijskim frazetinama nikoga neće ubediti ni u šta. Edited January 27, 2021 by simetrije
Frank Pembleton Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 SBB bi trebao da jače gura priču EON van mreže, danas gotovo svi imaju nekakav tv sa USB prikljuckom, a dosta ljudi ima i smart TV. Pa izvoli optiku kod Telekoma, a uzmi naš eon, ako nemaš smart tv daćemo ti uredjaj. Mislim i njima je to jeftinije, ne ulazu u infrastrukturu Ali...po informacijama koje imam, mts stoji jako loše u velikim gradovima i rešio da krene u ofanzivu. Sad, to sto se to tumaci kao napad na slobodne medije je drugi par rukava. Tu si ti obrnuo priču.Cilj SBB je da ljudi zbog N1 uzimaju pakete sa netom kod SBB-a. Kakva sloboda medija kakvi bakrači. .... Shiit has hit the fan!
Spirit Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 Ne bih složio da SBB pokušava da nahvata korisnike na N1. Pre će biti da je SK mamac za to. A napad na slobodu medija dobro zvuči ali mislim da to nije razlog, tu se slažemo
Recommended Posts