theanswer Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 Razumem sve, i nemačku treću ligu na sk1 ali ukrajinsku košarku da SK prenosi ne razumem.
ronin Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 Juče je bio veliki derbi Indijske super lige Mumaby city vs Hyderqbad...
vememah Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 2 hours ago, Arkadija said: Do kada traje ona akcija da su svi kanali otključani? Meni još uvek radi HBO. Nešto mi se 15.januar, javlja kao kraj. Dobro ti se javlja. https://sbb.rs/budite-deo-novogodisnje-tv-magije/
đorđe geprat Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 ovo me zanima: registrovao samse preko laptopa, koristeći gugl hrom na eon. ulogovao se i regularno funkcioniše. ponuđen mi je pretraživač majkrosoft edž, instaliran je i, kada sm hteo da se regisrujem i ulogujem na eon koristeći taj pretraživač, odbijeno je. da, ovde u selu koristim mobilni VIP internet (USB stik) i eon funkcioniše uz povremene zastoje. informacije radi, ovde je signal za VIP mobilni takav da je telefon moguće koristiti jedino sa 2G mrežom. o onih GB koji su u paketu nema šanse da se aktivira.
Velocipede Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 @Spirit Skoro sam testirao na 10/1 ADSL-u EON van mreže, radili su i HD kanali bez problema (u tom trenutku nije bilo uređaja koji su vukli intenet osim TV-a). Da ne bude zabune, ako neko kupi box uz prepaid EON van mreže ili dobije na korišćenje box uz postpaid, taj uređaj ne ulazi u "računicu" za dozvoljene uređaje, tačnije dozvoljen je Box + Smart TV + 3 aplikacije za Android ili browser 1
Mil@n Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 Da li se nekome dešava da mu EON zamrzava za vreme reklama, doduše na njemu gledam samo united medija programe i to SK 95%. Tv je B9 oled 65". 1
renne Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 da, stara boljka, ubacili su personalizovane reklame, a nisu to dobro implementirali, pa sad ljudima stvara probleme velike i da, to je samo na njihovim kanalima
Velocipede Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 (edited) Čuo sam da ljudi imaju problem s tim, ali kod mene se to ne dešava... Čitav dan se vrti SK, nisam primetio da se zamrzava... EON aplikacija na LG televizoru. @Mil@n Šta se dešava kad smrzne, moraš "ručno" da pokreneš ili nakon nekog vremena ide dalje? Edited January 17, 2021 by Velocipede
Jozef K. Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 2 hours ago, Velocipede said: @Spirit Skoro sam testirao na 10/1 ADSL-u EON van mreže, radili su i HD kanali bez problema (u tom trenutku nije bilo uređaja koji su vukli intenet osim TV-a). Da ne bude zabune, ako neko kupi box uz prepaid EON van mreže ili dobije na korišćenje box uz postpaid, taj uređaj ne ulazi u "računicu" za dozvoljene uređaje, tačnije dozvoljen je Box + Smart TV + 3 aplikacije za Android ili browser Android može da bude i neki kineski android box?
arkonada Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 (edited) EON aplikacija za android tv(smart tv) gde se ukucava onaj kod bi trebalo da radi ok na svim android boksovima pa i na kinezu Edited January 17, 2021 by arkonada 1
arkonada Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 Onda moja greška, mislio sam da ih ima više da su android tv boxovi, u svakom slučaju treba proveriti prilikom kupovine šta je
Spirit Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 (edited) Bilo koji uređaj, Android, iOS ili Windows Edited January 17, 2021 by Spirit
Velocipede Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 (edited) Ovo što Renne kaže, Android TV = Smart TV aplikacija (kao što su na LG webOS-u ili Samsung Tizen-u), a klasični Android je nešto drugo i to je ovo "mobilni uređaji". Većina tih jeftinih box-ova ima Android, a ne Android TV. npr. Xiaomi box ima Android TV. Edited January 17, 2021 by Velocipede
DrIlic Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 Evo uplatio EON porodicni, bilo je samo problema dok su namestili nalog (trajalo je 1h). Radi fino, morao sam da mu smanjim kvalitet videa / protok na 4mbps, jer vec na 7 mbps krece da secka. Mada treba i da se proveri i kada na jednom kompu bude isao neki multiplayer, na drugom Netflix + 2 iris TVa i yt na nekom fonu.
Recommended Posts