Frank Pembleton Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 Pa "razumni" su jer je potpisnik ugovora preminuo.Ne razumem šta bi mogli da urade?Kako, ako odbiju da raskinu ugovor, mogu da naplate svoja "potraživanja"? ... Shiit has hit the fan...
gospa buba Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 Pa "razumni" su jer je potpisnik ugovora preminuo.Ne razumem šta bi mogli da urade?Kako, ako odbiju da raskinu ugovor, mogu da naplate svoja "potraživanja"? ... Shiit has hit the fan... mogu da vezu, mozda, za ostavinsku raspravu, npr, pa da ne moze da se nasledi dok se niima ne isplati proshla i buduca zarada?sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 mogu da vezu, mozda, za ostavinsku raspravu, npr, pa da ne moze da se nasledi dok se niima ne isplati proshla i buduca zarada?sent from bubamotoPa da ako je dug već napravljen, ali ako on njih obavesti o smrti i izjavi da time valjda prestaje njihov obligacioni odnos? ... Shiit has hit the fan...
dvb-t manijak Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 Jok. Sve se prenosi na naslednike. Mnogo je lakše da sam zatvoriš sve što može bez notara.
Milosh76 Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 Mogu ja da nastavim da placam u njeno ime, samo me zanimalo da li mogu imati vise ugovora na svoje ime i da li cu dobiti popust kao nov korisnik?
Tinman Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 Kod mene SBB vracanje unazad secka i ne moze se reci da radi.
zoki Posted December 13, 2019 Posted December 13, 2019 Meni SBB otkljucao sve kanale vec danas.Jel treba neka aktivacija? Ne vidim ništa novo u aplikaciji Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
renne Posted December 13, 2019 Posted December 13, 2019 Ako si ranije aktivirao HBO onda ne treba više ništa
Frank Pembleton Posted December 13, 2019 Posted December 13, 2019 Kod mene SBB vracanje unazad secka i ne moze se reci da radi.E i meni sinoć seckalo nešto kad sam vraćao... ... Shiit has hit the fan...
zoki Posted December 13, 2019 Posted December 13, 2019 Ako si ranije aktivirao HBO onda ne treba više ništaZadnji put kad su bila ona tri meseca preko letaSent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
dvb-t manijak Posted December 13, 2019 Posted December 13, 2019 5 hours ago, Frank Pembleton said: E i meni sinoć seckalo nešto kad sam vraćao... +1
Tinman Posted December 13, 2019 Posted December 13, 2019 9 hours ago, Frank Pembleton said: E i meni sinoć seckalo nešto kad sam vraćao... ... Shiit has hit the fan... Kada sam došao sa posla ponovo probao i opet isto. Ponovo sam restartovao EON i nije hteo da se pokrene, uključio/isključio i onda mi je pokrenuo update softvera I posle toga radi bez problema. Dok se radio update bio sam na vezi sa call centrom nije da su mi pomogli nesto ali su bili ljubazni.
Recommended Posts