vememah Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 (edited) 110 https://sbb.rs/eon-tv/programska-sema Nova sport ide u osnovnom paketu, kako analognom (tamo gde još ima analogije), tako i digitalnom. Edited December 4, 2019 by vememah
levi Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 a ono od 800 gde su grupisani svi hd kanali? od 850 skhd pa do 870 ES HD to je van eona doduše
renne Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 12 minutes ago, levi said: a ono od 800 gde su grupisani svi hd kanali? od 850 skhd pa do 870 ES HD to je van eona doduše pa i van eona je od 110 na na dalje 111 sk1 pa dalje
levi Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 ok, ali ima ih i od 800, tu su sastavljeni svi hd kanali, sportkubovi kreću od 850 tu mi je lakše da ih tražim jer su svi zajedno
Frank Pembleton Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Blesavo je ali kad odaberes listu "SPORT" dobijes SK, Eurosport itd ali nema NOVA Sport.Mozda ce ispraviti...
Mil@n Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 On 2.12.2019. at 22:34, Bogotac said: Valjda do februara,uz jelte jasno ocekivanje o neproduzetku saradnje,mada sa ovim sto je uradila UG,postaju nebitni.Mislim formula 1,NFL i sve bitne tekme PL i Primere idu na nov kanal,koji ce mi SK,nebitan postaje. Nebitni osim za nas koji nemamo alternativu za supernovu, ako skinu SK, tačno ću se ubiti. Jer na Supernovi nema nova s, a neće kontam biti ni nova sport. Jebem im sve, oni se drkaju međusobno a mi se jebemo. SK poslednju trku MOTOGP-a u sezoni stavi na SK HD koji nema 90% nas valjda da kecaju MTS, šta li, pa dođeš u situaciju da imaš 7 SK kanala a ne možeš da gledaš jebenu trku. Mislim da sam već pitao i nisam dobio odgovor. Koliko ljudi odjednom može da gleda EON preko jednog naloga, van SBB mreže?
Apollo Creed Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 1 hour ago, vememah said: 110 https://sbb.rs/eon-tv/programska-sema Nova sport ide u osnovnom paketu, kako analognom (tamo gde još ima analogije), tako i digitalnom. Hvala. Jel treba nešto da se podešava il su već to uradili u sbb?
renne Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 1 hour ago, Apollo Creed said: Hvala. Jel treba nešto da se podešava il su već to uradili u sbb? Ako imaš stb onda je već podešeno, ako koristiš tuner u tv-u moraš da preskeniraš 15 minutes ago, Jumanji said: Program počinju večeras sa Mančom i Totemom? Da
Arkadija Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Ja imam one kartice u 2 televizora. Šta da radim? Uđem u automatsko traženje, pa pokrenem i onda šta da odaberem?
renne Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 prvo prvoveri na broju 110 da li ti već radi umesto sk hd
Mil@n Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Ono što će ići na SK neće na Nova Sport i obrnuto?
Recommended Posts