Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted (edited)

I mene zanima šta je najbolja opcija da bih imao i arenu i sportklub, kao i n1? Zbog pedera Vučića koji ne može da podnese n1, zbog čega mi je pošta ukinula sportklub i n1, prvi put u životu moram da pratim i ovakve topike.

Doduše sada će ovaj nova sport biti važniji od sk.

Edited by Nikodije
Posted
13 minutes ago, Moća said:

Znači moći će MTS optika i EON?

Da. Eon van mreže, pa biraš koji ti najviše odgovara

Eon lite, full, porodični, samo sportski..

Posted
13 minutes ago, Nikodije said:

I mene zanima šta je najbolja opcija da bih imao i arenu i sportklub, kao i n1? Zbog pedera Vučića koji ne može da podnese n1, zbog čega mi je pošta ukinula sportklub i n1, prvi put u životu moram da pratim i ovakve topike.

Doduše sada će ovaj nova sport biti važniji od sk.

Pa ili neki od eona, ili total

Posted

Znači ko bi hteo SK i N1 a recimo imajiu mts net oni će imati neki eon paket i uređaj koji će moći da koriste? To je već aktuelno?

... Shiit has hit the fan...

Posted
Znači ko bi hteo SK i N1 a recimo imajiu mts net oni će imati neki eon paket i uređaj koji će moći da koriste? To je već aktuelno?

... Shiit has hit the fan...

Aktuelno već nekoliko godina, prvo preko D3i, sada preko EON
Posted

Renne a jel može da se instalira njihova aplikacija za telefon na android box?

Posted

Eurosport sa svojim skijanjima i karlingom možda nekome sada i nije toliko atraktivan, pa može lako i da ga se odrekne, ali vodite računa da su otkupili prava za OI u Tokiju ... Interesuje me samo da li će zbog RTS-a provajderi blokirati Eurosport tokom olimpijskih igara ...?

Posted
Eurosport sa svojim skijanjima i karlingom možda nekome sada i nije toliko atraktivan, pa može lako i da ga se odrekne, ali vodite računa da su otkupili prava za OI u Tokiju ... Interesuje me samo da li će zbog RTS-a provajderi blokirati Eurosport tokom olimpijskih igara ...?
Naravno da neće
To su globalna prava
Posted
30 minutes ago, Moća said:

Renne a jel može da se instalira njihova aplikacija za telefon na android box?

u mom slucaju, kada instaliras eon aplikaciju na tv box ( od onih iz kategorije ispod40 eur ) - aplikacija se ponasa kao da je rec o smart TV-u, tj mora aktivacioni kod da se unosi a ne kao kod obicne aplikacije na telefonu/lap-topu

Posted

Različite su aplikacije za android tv i za android mobilne i tablete. Može i ta obična koja nije za smart tv da se instalira ali je navigacija otežana jer, logično, očekuje da imaš touch screen :D. Može da se premosti nekim air mouse programom ako je baš nužda.

Posted (edited)

Da li je neko vec probao da koristi EON smart box u inostranstvu? Znam da Android aplikacija sljaka, jer je i sam koristim, ali sam razmisljao da uzmem i kutiju. Jedino sto nisam siguran da li bih onda morao da uzmem pretplatu van SBB mreze (naravno, ne bih im rekao koja je prava namera) i jednostavno da koristim ruter sa VPN firmware na kom dignem srpsku IP adresu? Ako neko ima neka iskustva u vezi instalacije, bio bih mu zahvalan na detaljnijem objasnjenju...

Edited by Hobbit slayer
Posted

Tako je. Pretplata van mreže, ruter koji podržava VPN i udri

btw, srećan nova sport svima koji slave

Beleška 2019-12-04 085019.jpg

Posted

Na kom kanalu je nova sport u eon full paketu( tj.ima li ga u istom)?