Nikodije Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 (edited) I mene zanima šta je najbolja opcija da bih imao i arenu i sportklub, kao i n1? Zbog pedera Vučića koji ne može da podnese n1, zbog čega mi je pošta ukinula sportklub i n1, prvi put u životu moram da pratim i ovakve topike. Doduše sada će ovaj nova sport biti važniji od sk. Edited December 3, 2019 by Nikodije
renne Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 13 minutes ago, Moća said: Znači moći će MTS optika i EON? Da. Eon van mreže, pa biraš koji ti najviše odgovara Eon lite, full, porodični, samo sportski..
renne Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 13 minutes ago, Nikodije said: I mene zanima šta je najbolja opcija da bih imao i arenu i sportklub, kao i n1? Zbog pedera Vučića koji ne može da podnese n1, zbog čega mi je pošta ukinula sportklub i n1, prvi put u životu moram da pratim i ovakve topike. Doduše sada će ovaj nova sport biti važniji od sk. Pa ili neki od eona, ili total
Frank Pembleton Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Znači ko bi hteo SK i N1 a recimo imajiu mts net oni će imati neki eon paket i uređaj koji će moći da koriste? To je već aktuelno? ... Shiit has hit the fan...
renne Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Znači ko bi hteo SK i N1 a recimo imajiu mts net oni će imati neki eon paket i uređaj koji će moći da koriste? To je već aktuelno? ... Shiit has hit the fan... Aktuelno već nekoliko godina, prvo preko D3i, sada preko EON
Moća Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Renne a jel može da se instalira njihova aplikacija za telefon na android box?
stoka Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Eurosport sa svojim skijanjima i karlingom možda nekome sada i nije toliko atraktivan, pa može lako i da ga se odrekne, ali vodite računa da su otkupili prava za OI u Tokiju ... Interesuje me samo da li će zbog RTS-a provajderi blokirati Eurosport tokom olimpijskih igara ...?
renne Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Eurosport sa svojim skijanjima i karlingom možda nekome sada i nije toliko atraktivan, pa može lako i da ga se odrekne, ali vodite računa da su otkupili prava za OI u Tokiju ... Interesuje me samo da li će zbog RTS-a provajderi blokirati Eurosport tokom olimpijskih igara ...?Naravno da nećeTo su globalna prava
jorma shparga Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 30 minutes ago, Moća said: Renne a jel može da se instalira njihova aplikacija za telefon na android box? u mom slucaju, kada instaliras eon aplikaciju na tv box ( od onih iz kategorije ispod40 eur ) - aplikacija se ponasa kao da je rec o smart TV-u, tj mora aktivacioni kod da se unosi a ne kao kod obicne aplikacije na telefonu/lap-topu
Renegade Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Različite su aplikacije za android tv i za android mobilne i tablete. Može i ta obična koja nije za smart tv da se instalira ali je navigacija otežana jer, logično, očekuje da imaš touch screen :D. Može da se premosti nekim air mouse programom ako je baš nužda.
Hobbit slayer Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 (edited) Da li je neko vec probao da koristi EON smart box u inostranstvu? Znam da Android aplikacija sljaka, jer je i sam koristim, ali sam razmisljao da uzmem i kutiju. Jedino sto nisam siguran da li bih onda morao da uzmem pretplatu van SBB mreze (naravno, ne bih im rekao koja je prava namera) i jednostavno da koristim ruter sa VPN firmware na kom dignem srpsku IP adresu? Ako neko ima neka iskustva u vezi instalacije, bio bih mu zahvalan na detaljnijem objasnjenju... Edited December 4, 2019 by Hobbit slayer
renne Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Tako je. Pretplata van mreže, ruter koji podržava VPN i udri btw, srećan nova sport svima koji slave
Apollo Creed Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Na kom kanalu je nova sport u eon full paketu( tj.ima li ga u istom)?
Recommended Posts