Tinman Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 Quote ONO O čemu se mjesecima nagađalo, danas je dobilo i službenu potvrdu. Arena Sport izgubila je prava na prijenos Lige prvaka, odnosno kupio ih je Vipnet. Već od sljedeće sezone utakmice Lige prvaka prenosit će se na novom kanalu koji će biti dostupan na svim platformama Vipneta, uključujući i Bnet. "Vip i Bnet korisnici moći će Ligu prvaka pratiti u HD kvaliteti preko svih platformi: optike, satelita i IPTV-a. Osim toga, sadržaj Lige prvaka bit će dostupan i na platformi Vip NOW na mobilnim uređajima i tabletima. Novi kanal počinje emitiranje najkasnije 1. srpnja sljedeće godine, a prvi prijenosi bit će oni zadnjeg kvalifikacijskog pretkola u kolovozu", rekao nam je Vinko Kovačić iz Vipneta. Vipnet je prava dobio na tri sezone, a prenosit će sve susrete, od kvalifikacija do finala. HRT će imati prvi "pick" utakmica srijedom, ali i taj susret moći će se gledati na Vipovom kanalu i to u HD kvaliteti. Ovo vazi i za nas ili samo za Hrvate?
renne Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 Pa Arena, preko nekih nemogućih i nikad viđenih, u novijoj istoriji, kombinacija će doći do prava
bigvlada Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 Načestitam im se familije sa svim ekskluzivnim kanalima i ponudama. Njima i dalje nije jasno da ljudi neće plaćati nekoliko pretplata da bi gledali sve što ih interesuje, koristiće kodi i striming sajtove.
vememah Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 (edited) Top TV i Viasat Epic Drama počeli redovno emitovanje programa na SBB-u, ovaj drugi samo u D3, ne i u analognoj ponudi. Edited December 14, 2017 by vememah
vememah Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 HBO Premium paket (svi HBO i Cinemax kanali, HBO OD i HBO Go) mora da se aktivira na portalu MojSBB. Automatski će se deaktivirati 16.1.
svashtabezneshto Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 Aktivirala sam na portalu, ali nisu mi ih pustili. Možda treba neko vreme da prođe, ili da ih zovem?
vememah Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 Meni radi. Ako nisi nestrpljiva, sačekaj još sat-dva pa zovi ako ne proradi ili im pošalji mail ako ne budeš mogla da dočekaš da se operater javi. Ako jesi, zovi odmah.
svashtabezneshto Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 nisam nestrpljiva, posebno ne oko televizije, ionako tv uključujem tv tek uveče ovo sam sad uključila da vidim, kad ono nema.
Tinman Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 Kod mene ima radi, ali koliko vidim HBO OD i dalje traži da se pretplatim.
Recommended Posts