vememah Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 (edited) Renne brži. Edited November 14, 2017 by vememah
levi Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Istekla mi ona promocija mts iptv u pola cene, kad pre prođe godinu dana Ali ne vredi izgleda da ću nastaviti da plaćam punu cenu samo zbog hd Arene i Eurosporta Ako neko zna neku povoljniju varijantu neka kaže sad, ili neka kaže kasnije kad se seti nije problem <_<
Calavera Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 (edited) kod poste u osnovnom digitalnom imaju sk 1-6 (1-3 u hd) i arenu 1, plus sve arene u hd za dodatnih 60 dinara. Edited November 14, 2017 by Calavera
Calavera Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 zovi pa pitaj ima li ih kod tebe, imas telefon ovde: http://www.postanet.rs/lat/struktura/televizija/televizija-digitalna-televizija.asp paket s arenama inace kosta 240, ali kupovinom istog ne moras da placas 180 za obavezni stb uredjaj/cam modul = 60 dinara :D
levi Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 (edited) Poslo, mada ne verujem da može Odlični su ovako na papiru, ne znam kako prolaze ispod radara. Verovatno će vremenom da uzgube deo ponude, verovatno sk Kad bi imali iptv sa ovim to bilo ekstra. I počistili bi tržište -_- Edited November 14, 2017 by levi
Calavera Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 oni dugo nisu imali sk, tek su ih ove godine vratili (i to s kamatom, ranije bilo samo sk 1-3). pre par meseci povecali i internet brzine za dz, sad vise nema sta da im se zameri.
djeneralche Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Istekla mi ona promocija mts iptv u pola cene, kad pre prođe godinu dana Ali ne vredi izgleda da ću nastaviti da plaćam punu cenu samo zbog hd Arene i Eurosporta Ako neko zna neku povoljniju varijantu neka kaže sad, ili neka kaže kasnije kad se seti nije problem <_< Ako imas neki telekom racun, telefon ili sl onda ovo https://www.mts.rs/privatni/televizija/tvusluge/mtstvgo 500 d
levi Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 E imam to uz mts tv, evo sad mi je uključeno na poslu Mada mi to nije za tv, samo za komp i mobilne uređaje
ljubicica Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Kako skuplji kad je arena paket samo 500 dinara E jeste, skroz sam zaboravio da može posebno Arena, sve mi u glavi onaj paket "sve za 650"
slepa živana Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 pomozite mi u istrazi, ako neko ima pretpostavku... pre skoro mesec dana, 18. oktobra podnela sam zahtev sbb-u za preseljenje na novu adresu. oni su mi još kad sam sklapala ugovor potvrdili da na toj novoj adresi postoje uslovi za preseljenje. zgrada je bila ikomova. dakle, u sbbu i dalje tvrde da ne postoje tehnički problemi, ali eto već mesec dana nema preseljenja. par puta su zvali ti njihovi podizvođači, kažu da će doći i onda ne dođu... ja zovem skoro svaki dan, operateri kažu da će me neko kontaktirati i onda me niko ne zove. šta to može da bude? da li je moguće da imaju problema sa preuzimanjem ikomovih infrastruktura ili tako nešto?
levi Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 (edited) Evo besplatno mts 6 meseci, za nove korisnike naravno https://www.mts.rs/privatni/promocije/televizija/6-meseci-besplatno?gclid=EAIaIQobChMIuIWbybrp1wIVDuAZCh3PwAL1EAAYASAAEgLh8_D_BwE Quote U slučaju da ne budete zadovoljni, TV opremu možete da vratite tokom perioda od 6 meseci besplatnog korišćenja mts TV usluge. Po isteku ovog perioda, tokom 18 meseci ugovorne obaveze, za Osnovni paket se naplaćuje mesečna naknada u iznosu od 1.135,00 dinara. Promocija traje od 1. decembra 2017. do 31. januara 2018. godine i namenjena je novim mts TV korisnicima. Edited December 1, 2017 by levi
Zet Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 Druga sezona "Ubica mog oca" na novom TOP kanaluhttp://rs.n1info.com/a346234/Showbiz/Showbiz-vesti/Ubice-mog-oca-na-TOP-kanalu.html
Recommended Posts