Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted

Mutni su naši, lažu i zamazuju u rts i sk. Imaju neki kartelski sporazum o nenapadanju

Posted

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/drustvo/2860778/saopstenje-rts-a-o-prenosima-kosarke-sa-evrobasketa.html

Kažu kupili prava za zemaljsko emitovanje. Ne znam kako sam onda gledao dosad utakmice na kablovskoj. Čudi me da ih SBB nije zacrnio kad nemaju prava za kabl.  <_<

Ali samo zemaljski, a kablovski niko nije kupio?

Sk pušta snimke naše reprezentacije, znači imaju neka prava

ma lazu ko psi, prvi put cujem za nekakvo odvajanje zemaljskih od kablovskih prava, jedino je istina da rts ne moze da pusti prenos na svom satelitskom kanalu, ovo za hd je potpuna glupost i laz.

uostalom, kako su do sada sve prenosili na hd kanalu, npr. ligu sampiona i ligu evrope?

Posted

Proradio EON i meni, moram reci da djeluje prilicno dobro, makar poredeci sa D3Go. Slika je, cini mi se, odlicna citavo vrijeme, cak bih rekao da manje kasni u odnosu na tv, ako je to bitno.

Posted

To se ne zna ko je luđi...

....shit has hit the fan...

Posted

Mnogo manje kasni nego pre

koliko je pre kasnilo?

sada kasni, čini mi se,15-20 sekundi?

Posted

Kao što neko napisa... Ko zna koji je to dil između RTS i SBB. E sad, izgleda da ih je RTS nešto zajebao pa se pičkaraju

Posted

koliko je pre kasnilo?

sada kasni, čini mi se,15-20 sekundi?

Tačno 20, proverio paralelno sa tv-om
Posted

Koji je pa to rts-ov satelitski HD kanal? A drugo, pokenjam se i na united grupu i sbb i sportklub. Za svugde mogu da kupe prava samo u Srbiji ne mogu da prenose.

Pa RTS HD, ide u Total Tv-u

Posted

Aha, nisam znao to. Ali kaže počeli da prenose na HD pa pod pretnjom FIBA prekinuli. Koja je to utakmica bila, nisam primetio da su išta započinjali na HD? Mada nebitno, usrali su motku i jedni i drugi i dobrano ogadili praćenje prvenstva.

Posted

Mislim da je prva utakmica koja je uopšte prenošena išla na HD

• 3 weeks later...
Posted

Kako do BBCjevog TV programa online?

Možda sam trebao ovo na kompjutere...