notenoughreasonsforclaire Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Da, upravo ga isprobavam... Ima vraćanja na nekim kanalima na kojima to odavno želim, između ostalog :).
Čutura Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Proradio EON.tv, odlično funkcioniše Na žalost, od tv-a podržani samo Samsung i Sony aaa, ocel' biti apgrejda za lgeove
renne Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Izgleda da ne, ovo je neka sponzorisana fora za S i S
Čutura Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 ejbg, jos me sin ubedjivao da uznem neki samsung u klasi
renne Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 I ovako na Tv-u radi samo sa premium pretplatom, sa manjima ne funkcioniše
Aion Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Na ipad-u radi odlicno. Veliko unapredjenje u odnosu na d3go. Prijatno sam iznenadjen.
renne Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Minus što slabo šta radi izvan matične mreže, a u inostranstvu ništa, a dego je radio
Frank Pembleton Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Minus što slabo šta radi izvan matične mreže, a u inostranstvu ništa, a dego je radio Paaa verovatno im je to i bio cilj... BTW ne radi na android boxovima...
renne Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Radi samo na android tv ofiš boxovima, na kinezima jok
Frank Pembleton Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Radi samo na android tv ofiš boxovima, na kinezima jok
notenoughreasonsforclaire Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Zaboravih kako je to bilo na D3, ali ovde se prelaz između emisija ne oseti.
Skyhighatrist Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Minus što slabo šta radi izvan matične mreže, a u inostranstvu ništa, a dego je radio Evo ja u Rvackoj na laptopu skačenom na VIP hotspot sa telefona, radi ko zmaj...
James Marshall Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Vjerovatno znači mršav izbor kanala, ono - RTS, ove sat verzije i ovi dosadni nacionalna frekvencija kanali.
Recommended Posts