zgembo Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 Izbrisali i na sajtu SK6 iz programske šeme.
katamaran Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 (edited) Da nema slucajno Pustina na hbo od? edit: izgleda da nema Edited December 21, 2016 by katamaran
katamaran Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 (edited) To. Njihova produkcija. edit: ne nadjoh na od Edited December 21, 2016 by katamaran
Jeremija Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 Ne mogu da pristupam OD-u dokle god još imam onaj stari DVR resiver, ali možda možeš da pokušaš da ga tražiš pod Wasteland?
katamaran Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 Pretrcao sve serje par puta i nema. Sad sam i u filmove pogledao da ga nisu slucajno tamo stavili. Bar da imam pristup hbo go dok je ova promocija pa mogu da je pogledam na drugom tv-u :)
Jeremija Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 Nisu dali Go? Čudi me kad su sve već dali...
katamaran Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 ipak dali :) (mada nisam jos probao na preko tv-a) Nisam se ranije registrovao pa sam izgleda dobio pun pristup po registraciji. Ako se neko bude registrovao treba da se izabere sbb a ne neki promo koji se pojavljuje kao opcija.
Jeremija Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 Ovu SBB verziju možeš da koristiš na čak 4 uredjaja. Obavezno probaj verzju i za TV ako imaš mogućnosti, ova moja za Samsung ima drugačiji front end nego ona za kompjuter/laptop, a i slika izgleda bolje što me navodi na pomisao da koristi drugačije streamove.
katamaran Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 Tv sam i probao jer mi laptop i ne bi previse pravio posao. Uglavnom sljaka :) Posle kilometarskih pravila koriscenja (da sam skrolovao do kraja istekla bi mi promocija) i prepisivanja pin koda radi i aplikacija na tv-u. Gledace se od sutra. Na prijevodi online prevedena tek do pola. Valjda necu da prodjem ovako zbog preskakanja pravila koriscenja
Jeremija Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 (edited) Super, samo pazi kod serija često (ako nisu baš u pitanju najatraktivnije kao Game of Thrones ili Westworld) pošalju čitavu sezonu odjednom kao što je sad bio slučaj sa The Fall ili Gomorrah koje još nisu završile svoje sezone na Cinemaxima. Što je i dobro i loše, u zavisnosti da li pratiš i na kanalima. Isto tako, primetio sam da onu filmsku premijeru nedeljom znaju da daju danima ranije na Go-u (kao npr. sa Star Wars ili Mad MaX), pa ako te mrzi da čekaš HBO HD, a ne smeta razlika u kvalitetu slike... Edited December 21, 2016 by Jeremija
katamaran Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 (edited) Ovo je mini serija od 8 epizoda tako da mogu da je pogledam na miru. Koliko sam video kvalitet slike nije nista losiji nego na OD btw bas smara sto nema pretrage na OD (il bar ja nisam skontao kako) http://www.imdb.com/title/tt5459168/ Edited December 21, 2016 by katamaran
Jozef K. Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 U ovaj novogodišnji promo ulazi OD? Mogu da gledam iz video kluba westworld?
Frank Pembleton Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 I kod mene radi... Ima svašta... ....shit has hit the fan...
Recommended Posts