Sokrat Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Poštari ubacili SBB kanale (SK 1-6, N1, Cinemania) ... :o :o :oPricas o Postanet kablovskoj? Na sajtu nisam nista nasao.
Sokrat Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Našao sam SK kad sam došao kući, sad ću da tražim dalje. Hvala na informaciji.
Frank Pembleton Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Jel svi SK? Ili samo kec? ....shit has hit the fan...
ZokiAsov Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 A koja je prica sa onom kupovinom ikoma od sttrane sbb-a? Znam da se spominjala procena neke anti monopolske komisije, il tako nesto... je l ima nekih vesti tome? I sta ako to prodje, je l onda sve postaje sbb il pocivsi ikom nastavlja da funkcionise u nekom obliku?
Frank Pembleton Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 sviNa običnoj kablovskoj? Jel pošta uopšte ima digitalnu?
Frank Pembleton Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 A koja je prica sa onom kupovinom ikoma od sttrane sbb-a? Znam da se spominjala procena neke anti monopolske komisije, il tako nesto... je l ima nekih vesti tome? I sta ako to prodje, je l onda sve postaje sbb il pocivsi ikom nastavlja da funkcionise u nekom obliku?Pa uzeli su ih, kao čeka se izveštaj, ali po svemu sudeći to je to.E sad kako će da iskombinuju sa starim korisnicima videćemo...
Calavera Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Na običnoj kablovskoj? Jel pošta uopšte ima digitalnu? ima digitalnu, na nju su i stigli novi kanali. na analognoj nije dodavano nista, bar koliko sam ja primetio...
Nikodije Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 lol, a bas juce sam zvao predstavnika prodaje sbb sa plakata iz moje zgrade i vec dogovorio da uzimam trio gold paket, on ubelezio podatke, i trebalo je da se krene u realizaciju prelaska sa poste na sbb, kad ono medjutim... mrtvi postari zablistali potpuno neocekivano u poslednji cas.
zgembo Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Dok ne vidim na sajtu zvanično obaveštenje, promenu u spisku kanala i poskupljenje pretplate - ne verujem da će da potraje :) Raspitivah se i ja pre neki dan kod SBB-a i Beogrida za pakete, ispade da je dobro što im Paviljoni nisu u desetogodišnjem planu.
zema Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 (edited) izgleda vektor casti pred novu godinu, imam neki bajati paket a mogu da gledam sve kanale (cini mi se od 1.12.) Edited December 6, 2016 by zema
Pokojni Ruxin Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 15.11.2016. - 15.01.2017. otvoreni svi paketi, ako se ne varam
Ravanelli Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 (edited) ja prešao na radijus vektor i preporodio se telvezijskom smislu. signal 15 puta jači nego u starom soliteru gde je izgleda nas milion delilo sbb signal bez pojačivača. slika odlična. plus prvi mesec mi sve otključano, uključujući i hbo. razmišljam se da ga uzmem trajno. Edited December 6, 2016 by Ravanelli
Recommended Posts