stajebrebilo Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 I meni je Lg tv. Slucajno poslato sa Tapatoka
Demonquill Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Da ne zna neko u cemu je fazon da sa Oriona i Lelekoma ne mogu da gledam SK na D3GO?
radisa Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Da ne zna neko u cemu je fazon da sa Oriona i Lelekoma ne mogu da gledam SK na D3GO? Ne može na inernet provajderu koji nije SBB-ov na D3GO da se gledaju kanali koji s ekkluzivno SBB-ovi...
readonlyja Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 tnx probacu edit nije do kabla, ista prica. Da reklamiram risiver? Mozes da probas hard reset risivera pre reklamacije. Pin kod je 1234 ako se ne varam (eventualno 0000) posle ga samo setujes kako treba "1080i pa na dalje..."
renne Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Ne može na inernet provajderu koji nije SBB-ov na D3GO da se gledaju kanali koji s ekkluzivno SBB-ovi... MOže sa Telenora pošto su i dealu
radisa Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 MOže sa Telenora pošto su i dealu Da, Telenor radi, to sam zaboravio... ALi, inače ne radi, čak i u inostranstvu i od tog pizdim, često...
stajebrebilo Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 (edited) Probao... reset je kad se pritisne 159 u trenutku kad se pojavi d3go logo. Praticu situaciju... Slucajno poslato sa Tapatoka Edited November 29, 2016 by vookela
readonlyja Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 (edited) nikad cuo za takav reset... Uobicajeni put je poslednja opcija u tehnickim podesavanjima. Resi vecinu problema pa su sasvim solidne sanse da ce ti i to resiti. edit: d3 GO logo? pretpostavljam da mislis na d3 logo. Koliko sam skontao pricamo o risiveru :) Edited November 29, 2016 by readonlyja
stajebrebilo Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Da to... Za ovaj reset mi rekao covek iz t.podrske Slucajno poslato sa Tapatoka
Demonquill Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 (edited) Au...prvo mi na izbor operatera direktno utice to ko ima F1 u ponudi posto je iza pay wall-a, a onda ne mogu ni da gledam gde hocu i kako hocu ni kad platim sve harace. Divota jedna takoreci. Hvala na odgovoru ljudi, vidim da ce morati da se pravi VPN do kuce. Edited November 29, 2016 by Demonquill
stajebrebilo Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Bili serviseri, merili signal, sve ok, kabl ok, savetuju da se uvece gasi risiver preko daljinskog jer se napuni bafer pa se zaglupi. Mislim da ce sada biti ok. Slucajno poslato sa Tapatoka
renne Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Au...prvo mi na izbor operatera direktno utice to ko ima F1 u ponudi posto je iza pay wall-a, a onda ne mogu ni da gledam gde hocu i kako hocu ni kad platim sve harace. Divota jedna takoreci. [emoji107] Hvala na odgovoru ljudi, vidim da ce morati da se pravi VPN do kuce. Onda uzmi D3GOi, radi sve na bilo kom provajderu
colonelo Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Sa D3GOi mogu da se gledaju svi SBB kanali (SK, Ultre, FOX...) bilo gdje (i izvan Srbije)?
stajebrebilo Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Bili serviseri, merili signal, sve ok, kabl ok, savetuju da se uvece gasi risiver preko daljinskog jer se napuni bafer pa se zaglupi. Mislim da ce sada biti ok. Slucajno poslato sa Tapatoka Izgleda da je softverski reset pomogao, ima tona, sve ok.
Recommended Posts